ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er avancerede akademiske programmer, der tilbydes af gymnasier og universiteter til studerende, der allerede har tjent en bachelorgrad. Optjening en MSc kan medføre større faglige og personlige muligheder for kandidater.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Olie og gas, Det Forenede Kongerige Filter

MSc projektledelse (olie og gas)

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige UK Online

Designet til dem, der allerede arbejder inden for energiindustrien, vil dette kursus hjælpe ledere med at navigere i retning af øget afhængighed af vedvarende energi. Evnen til at løse udfordringer som tids- og omkostningsbegrænsninger og kvalitetskrav er især nøglen i denne hurtige industri, og du vil afslutte kurset, der føler dig sikker på at styre en række projekter både inden for området og i andre situationer.

MSc Business Management (olie og gas)

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige UK Online

Denne specialiserede kandidatgrad er designet til dem, der allerede arbejder inden for energibranchen, der søger at låse seniorledelsesrollerne ved at udvikle deres præsentation, dataanalyse og menneskeledelsesevner, samtidig med at de får den viden, der er nødvendig for at styre overgangen til en verden mere afhængig af andre former af energiproduktion.