Filter
MSc
Det Forenede Kongerige Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er avancerede akademiske programmer, der tilbydes af gymnasier og universiteter til studerende, der allerede har tjent en bachelorgrad. Optjening en MSc kan medføre større faglige og personlige muligheder for kandidater.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc

2 Resultater i Olie og gas, Det Forenede Kongerige

Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc
University of Essex Online

Designet til dem, der allerede arbejder inden for energiindustrien, vil dette kursus hjælpe ledere med at navigere i retning af øget afhængighed af vedvarende energi. Evn ... [+]

MSc projektledelse (olie og gas)

Inden for en billion billion dollar industri af olie og gas er effektiv brug af ressourcer inden for projekter en uundværlig færdighed. Denne online kandidatgrad giver dig mulighed for at udvikle specialiseret viden, der vil hjælpe dig med at komme videre i din karriere inden for olie og gas, samtidig med at du får efterspurgte færdigheder inden for projektledelse.

Designet til dem, der allerede arbejder inden for energiindustrien, vil dette kursus hjælpe ledere med at navigere i retning af øget afhængighed af vedvarende energi. Evnen til at løse udfordringer som tids- og omkostningsbegrænsninger og kvalitetskrav er især nøglen i denne hurtige industri, og du vil afslutte kurset, der føler dig sikker på at styre en række projekter både inden for området og i andre situationer.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Denne specialiserede kandidatgrad er designet til dem, der allerede arbejder inden for energibranchen, der søger at låse seniorledelsesrollerne ved at udvikle deres præse ... [+]

MSc Business Management (olie og gas)

Få adgang til seniorroller inden for den stærkt konkurrencedygtige olie- og gasindustri ved at udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder med en online Masters.

Olie og gas er en multi-trillions dollarindustri, der udgjorde rekordvindinger i 2018, men feltet er i en tilstand af forandring i øjeblikket med skiftet over for vedvarende energi og en faldende tilgængelighed af olie- og gasressourcer.

Denne specialiserede kandidatgrad er designet til dem, der allerede arbejder inden for energibranchen, der søger at låse seniorledelsesrollerne ved at udvikle deres præsentation, dataanalyse og menneskeledelsesevner, samtidig med at de får den viden, der er nødvendig for at styre overgangen til en verden mere afhængig af andre former af energiproduktion.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk