ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En cand.merc., Eller MSc, er en kandidatuddannelse typisk tildelt efter at have gennemført en intensiv undersøgelse af et emne med de videnskabelige, matematiske, ingeniørmæssige eller medicinske felter. Det tager normalt et eller to år at opnå en kandidatgrad.

Hvad er en MSc i offentlig politik? Denne grad omhandler sociale love og andre principper, der styrer befolkningen i et samfund. Hvis du tilmelder dig dette studieområde, lærer du om politik, kultur og sociale spørgsmål, der påvirker et område. Undersøgelsen kan omfatte miljøpolitikker, økonomi, byplanlægning, global politik, energipolitik og kommunikation.

Ved at udfylde en MSC i Public Policy kan du udvikle et yderst gavnligt sæt færdigheder, der vil hjælpe dig med at trives i din karriere. At studere dette felt kan give dig mulighed for at styrke dine lederskabsevner og forståelse af politik, lov og økonomi.

Der er mange faktorer, der påvirker prisen på en mester i det offentlige politikprogram. Det betyder, at det er bedst at undersøge undervisningen grundigt, inden du tilmelder dig. Sørg for at undersøge længden af ​​studiet og din specifikke skole og program.

Efter eksamen med en MSc i offentlig politik, kan du være klar til at gå ind i en karriere i politik eller administration. De mest almindelige stillinger overvåger visse aspekter af et lokalt område. Det er muligt at blive byplanlægger, administrator eller del af et lovgivningsmedlem. Til sidst kan du også fremme din karriere i en styrende stilling. Alternativt kan du arbejde i den private sektor som rådgiver eller leder af virksomheder, og sørg for, at deres private politikker er i overensstemmelse med offentlige procedurer; Disse positioner omfatter typisk strategisk planlægger eller politikanalytiker.

For at fortsætte din uddannelse i den offentlige orden kan du vælge mellem on-campus og online universiteter tæt på hjemme eller over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Offentlig politik Filter

Master of Science i international offentlig politik

Queen Mary Online
MSc
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Vil du fremme det offentlige gode, påvirke offentlige politikker og starte en karriere i en international organisation, NGO eller privat sektor? Derefter vil dette kursus give ...

Læs mere

Master of Science i miljøvidenskab og politik

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MSc
<
Deltid
Engelsk
Online

Master of Science i miljøvidenskab og -politik er et springbræt til ledelse for miljøfolk. Programmet giver eleverne en stærk forståelse af, hvor videnskaberne overlapper og i ...

Læs mere

MSc Offentlig Politik og Ledelse (Online)

SOAS University of London
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Programmet har til formål at give de studerende en konceptuel forståelse af de centrale principper for offentlig politik og offentlig forvaltning og med værktøjer til at anven ...

Læs mere

MSc Global Offentlig Politik (Online)

SOAS University of London
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
30 Sep 2020
Engelsk
Online

MSc'en i global offentlig politik giver de studerende en detaljeret og systematisk forståelse af en række forklaringer på ændringer og kontinuitet i offentlig politikudformnin ...

Læs mere