48 Online MSc Programmer i Jura 2024

Online MSc Programmer i Jura 2024Filter
    • East Lansing, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med din toårige online Master of Science i cyberkriminalitet og digital undersøgelse fra Michigan State University kan du starte eller fremme en karriere, der undersøger eller reagerer på cyberkriminalitet inden for retshåndhævelse, regering og privat industri. Vores helt online programs unikke perspektiv er fokuseret på de menneskelige aspekter af cyberkriminalitet, herunder lovovertrædere, ofre og trusselssamfund. En it -baggrund er ikke påkrævet for at lykkes i dette program.

    • Online USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Johns Hopkins University MS i Regulatory Science program giver eleverne en karriere inden for regulatorisk videnskab med et specialiseret studieforløb med vægt på avancerede emner i de lovgivningsmæssige godkendelsesprocesser for globale og indenlandske biotekprodukter. Studerende kan specialisere sig i et aspekt af den lovgivningsmæssige videnskab af deres valg gennem tre valgfrie kurser, herunder et bredt udvalg af avancerede regulerende kurser.

    • Paxton, USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bliv førende inden for det strafferetlige område ved at fortsætte din uddannelse. Anna Maria Colleges online MS i Criminal Justice forbereder dig til karrierefremgang gennem en kombination af relevante kurser og praktisk udvikling af færdigheder. Du kan også tilpasse dine studier ved at tilføje specialisering til dit program. Mulighederne omfatter ledelse og administration, hjemlandsikkerhed og beredskabsstyring. Overfør op til seks point og afslut dit program på et år eller mindre.

    • Utica, USA

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online MS i Cybersecurity - Computer Forensics lærer eleverne at proaktivt adressere evigt skiftende angreb og infiltrationsteknikker. Studerende får avanceret viden og praktisk erfaring inden for cyber intelligens, kritisk infrastruktur og undersøgelsesprincipper. Med specialiseringer i Malware Analysis, Electronic Crime, Intelligence, Computer Forensics og Cyber ​​Operations har programmet opnået Center of Excellence-betegnelser fra både NSA / DHS og EC-Council.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Carlow Universitys IACBE-akkrediterede online Master of Science i svig og retsmedicin kan gennemføres på kun 12-14 måneder og gør eleverne klar med færdigheder ud over regnskab. Designet til travle fagfolk, der ønsker at gøre en forskel, er Carlows master i bedrageri og retsmedicin 100 procent online. Efter endt uddannelse er de studerende parate til at deltage i CFE-eksamenen og kvalificeret til de 150 timer, der kræves for at tage CPA-eksamenen.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Uanset hvor der er mennesker, vil kriminalitet følge, hvilket gør kriminologi og kriminalpsykologi til et spændende tværfagligt felt at studere. Den specialiserede kriminologiske viden og færdigheder, du opnår gennem denne 100% online og deltids-master, kunne åbne op for en række forskellige karrierer inden for lovovertrædere, sikkerhedstjenester, alkohol- og narkotikahabilitering plus mange flere. Denne online MSc Kriminologi og Kriminalpsykologi vil give dig en sociologisk introduktion til kriminalitet, årsagssammenhæng og kriminologisk teori. Du vil formidle forskning udført på University of Essex Center for Criminology, som informerer både den akademiske verden og den offentlige politik. Dette omfatter forskningsområder inden for kriminalitet og medier, grøn kriminologi samt terrorisme, sikkerhed og overvågning. Du vil undersøge de udfordringer, der opstår, når du efterforsker kompleks kriminalitet, og hvordan disse udfordringer undertiden kan afspore en efterforskning. Og du vil lære at kritisk evaluere anvendelsen af undersøgelsesstrategier og vurdere en række videnskabelige, retsmedicinske og teknikker, der er tilgængelige for komplekse kriminaletterforskere. Du får et overblik over sammenhængen mellem psykisk lidelse, personlighedsforstyrrelse og kriminalitet og udvikler en grundig forståelse af retsmedicinsk psykologi og dens rolle i vurdering, behandling og håndtering af psykisk forstyrrede lovovertrædere. Du vil også udvikle en kritisk forståelse af det historiske forhold mellem psykologi og politi praksis, herunder hvor psykologi har haft størst indflydelse på politiarbejde.

    • Portsmouth, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Da verden vokser i stigende grad teknologibaseret, er cybersikkerhed og digital retsmedicin blevet anerkendt som to utroligt vigtige områder for organisationer at administrere. Cybersikkerhed adskiller sig markant fra cyberkriminalitet - hvor sidstnævnte bruges til at beskrive den ulovlige og / eller skadelige adfærd, der udføres online. Mens studerende på vores MSc cyberkriminalitet vil stræbe efter at forstå drivkræfterne bag den online kriminelle aktivitet, beskæftiger cybersikkerhed sig med processen med at forudsige, undgå og reagere på disse handlinger. Med dette kandidatkursus lærer du også nøgleteknikker til at undersøge digitale forbrydelser og sikkerhedsbrud og hjælpe med at beskytte din organisations succes.

    • Richmond, USA

    Fuldtid, Deltid

    30 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ved at tilføre en strafferetlig kerne med fokus på social retfærdighed forbereder EKUs online kandidatuddannelse højttænkende individer til lederroller, der udfordrer uretfærdighed, værdsætter mangfoldighed og understøtter alle menneskers retfærdige behandling og menneskerettigheder.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online Master of Science in Criminal Justice-program nærmer sig studiet af kriminalitet og strafferet fra et tværfagligt perspektiv og trækker indsigt fra sociologi, kriminologi, psykologi og jura. Vores MS in Criminal Justice-program forbereder eleverne til at være ledere inden for det strafferetlige område gennem erfaringsbaseret læring, bedste praksis-tilgange og feltsamarbejder. Programmet er designet til professionelle inden for strafferet, der søger at fremme deres karriere til næste niveau. Dette MS in Criminal Justice-program leverer en omfattende forståelse af, hvordan konceptuelle og teoretiske rammer gælder for situationer i den virkelige verden i en bred vifte af strafferetlige karriereveje.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hvis du er en professionel, der arbejder inden for landmåling, byggeri eller et beslægtet felt, vil dette kursus, der er anerkendt af Chartered Institute of Arbitrators, udvikle din evne til at håndtere tvister effektivt og løse dem. Strukturen og indholdet af undervisningen på dette kursus opfylder eksamenskravene fra Chartered Institute of Arbitrators på hver af dets Pathways til medlemskab - voldgift, international voldgift og konstruktionsbedømmelse - fra associeret niveau til stipendieniveau.

    • Perth, Det Forenede Kongerige
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Er du interesseret i at udforske og forstå verden omkring dig, især om globalisering og kriminalitet, via teorien og anvendelsen af samfundsvidenskaberne? MSc Applied Social Sciences: Globalization and Crime er et unikt, tværfagligt program, der giver dig mulighed for at udforske disse kritiske spørgsmål ved hjælp af disciplinerne psykologi, sociologi, kriminologi og politik for at få en dybdegående forståelse af disse komplekse situationer og bruge din viden i den virkelige verden.

    • Rotterdam, Holland

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    This online master's is the best choice for students who are interested in learning about societal problems and governance responses in an online community. The participating students’ national and regional contexts in this master's will be utilised for educational purposes.

    • Erie, USA

    Fuldtid

    3 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Science-graden i Criminalistics (MSC) er en bred kandidatuddannelse, der vil give de studerende den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at anvende analytiske og videnskabelige metoder til kriminel efterforskning. Læreplanen tilbyder eksponering for gerningsstedsundersøgelser og bevisteknikker, såvel som juridiske spørgsmål, ekspertvidnesbyrd, sporbeviser, fysisk bevismateriale, kriminalitetskortlægning og aktuelle emner inden for gerningsstedsundersøgelser.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores MSc Public Policy and Management-program giver dig de konceptuelle værktøjer og de praktiske færdigheder til at analysere, forstå og spille en rolle i politikken og den administrative proces. Programmets moduler vil udstyre de studerende med teoretisk viden om beslutningstagning, politikimplementering og ledelse af offentlige enheder. En række moduler giver de studerende mulighed for at uddybe deres forståelse af mere specifikke områder som f.eks. Forvaltning af menneskelige ressourcer i den offentlige sektor, den offentlige økonomiske styringsproces, decentralisering af offentlige funktioner og samarbejdet mellem offentlige og private enheder. Undervejs udvikler studerende evner til at analysere, kritisk vurdere og kommunikere, hvilket vil give værdifulde aktiver til deres professionelle aktivitet og karriereudsigter.