26 Online MSc Programmer i Jura i USA for 2024

Online MSc Programmer i Jura i USA for 2024Filter
    • East Lansing, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med din toårige online Master of Science i cyberkriminalitet og digital undersøgelse fra Michigan State University kan du starte eller fremme en karriere, der undersøger eller reagerer på cyberkriminalitet inden for retshåndhævelse, regering og privat industri. Vores helt online programs unikke perspektiv er fokuseret på de menneskelige aspekter af cyberkriminalitet, herunder lovovertrædere, ofre og trusselssamfund. En it -baggrund er ikke påkrævet for at lykkes i dette program.

    • Online USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Johns Hopkins University MS i Regulatory Science program giver eleverne en karriere inden for regulatorisk videnskab med et specialiseret studieforløb med vægt på avancerede emner i de lovgivningsmæssige godkendelsesprocesser for globale og indenlandske biotekprodukter. Studerende kan specialisere sig i et aspekt af den lovgivningsmæssige videnskab af deres valg gennem tre valgfrie kurser, herunder et bredt udvalg af avancerede regulerende kurser.

    • Paxton, USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bliv førende inden for det strafferetlige område ved at fortsætte din uddannelse. Anna Maria Colleges online MS i Criminal Justice forbereder dig til karrierefremgang gennem en kombination af relevante kurser og praktisk udvikling af færdigheder. Du kan også tilpasse dine studier ved at tilføje specialisering til dit program. Mulighederne omfatter ledelse og administration, hjemlandsikkerhed og beredskabsstyring. Overfør op til seks point og afslut dit program på et år eller mindre.

    • Utica, USA

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online MS i Cybersecurity - Computer Forensics lærer eleverne at proaktivt adressere evigt skiftende angreb og infiltrationsteknikker. Studerende får avanceret viden og praktisk erfaring inden for cyber intelligens, kritisk infrastruktur og undersøgelsesprincipper. Med specialiseringer i Malware Analysis, Electronic Crime, Intelligence, Computer Forensics og Cyber ​​Operations har programmet opnået Center of Excellence-betegnelser fra både NSA / DHS og EC-Council.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Carlow Universitys IACBE-akkrediterede online Master of Science i svig og retsmedicin kan gennemføres på kun 12-14 måneder og gør eleverne klar med færdigheder ud over regnskab. Designet til travle fagfolk, der ønsker at gøre en forskel, er Carlows master i bedrageri og retsmedicin 100 procent online. Efter endt uddannelse er de studerende parate til at deltage i CFE-eksamenen og kvalificeret til de 150 timer, der kræves for at tage CPA-eksamenen.

    • Richmond, USA

    Fuldtid, Deltid

    30 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ved at tilføre en strafferetlig kerne med fokus på social retfærdighed forbereder EKUs online kandidatuddannelse højttænkende individer til lederroller, der udfordrer uretfærdighed, værdsætter mangfoldighed og understøtter alle menneskers retfærdige behandling og menneskerettigheder.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online Master of Science in Criminal Justice-program nærmer sig studiet af kriminalitet og strafferet fra et tværfagligt perspektiv og trækker indsigt fra sociologi, kriminologi, psykologi og jura. Vores MS in Criminal Justice-program forbereder eleverne til at være ledere inden for det strafferetlige område gennem erfaringsbaseret læring, bedste praksis-tilgange og feltsamarbejder. Programmet er designet til professionelle inden for strafferet, der søger at fremme deres karriere til næste niveau. Dette MS in Criminal Justice-program leverer en omfattende forståelse af, hvordan konceptuelle og teoretiske rammer gælder for situationer i den virkelige verden i en bred vifte af strafferetlige karriereveje.

    • Erie, USA

    Fuldtid

    3 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Science-graden i Criminalistics (MSC) er en bred kandidatuddannelse, der vil give de studerende den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at anvende analytiske og videnskabelige metoder til kriminel efterforskning. Læreplanen tilbyder eksponering for gerningsstedsundersøgelser og bevisteknikker, såvel som juridiske spørgsmål, ekspertvidnesbyrd, sporbeviser, fysisk bevismateriale, kriminalitetskortlægning og aktuelle emner inden for gerningsstedsundersøgelser.

    • Campbellsville, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online MS i Justice Studies - Criminology-programmet fra Campbellsville University er designet til at forbedre dine evner inden for retshåndhævelse og hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere mod at blive kriminolog, detektivvejleder, retsmedicinsk psykolog, distriktsadvokat og mere.

    • Washington, USA
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det er ingen hemmelighed: Efterretningsanalytikere giver indsigt, der gør det muligt at træffe beslutninger i en kompleks og usikker verden. Rettidig, præcis og brugbar intelligens er en afgørende fordel i et konkurrencepræget globalt miljø, hvor information er magt.

    • Oakland City, USA

    39 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Criminal Justice Administration specialisering fokuserer på ledelse i verden af ​​retshåndhævelse. Lær de administrative færdigheder, der kræves for at opretholde budgetter, skabe og udvikle en effektiv strategi, og føre din organisation til succes.

    • Los Angeles, USA

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Formålet med Master of Science i lov (MSL) grad er designet til studerende forfølger erhverv, hvor praktisk juridisk viden ville være gavnligt. Programmet giver den grundlæggende baggrund for studerende, der ønsker at erhverve en højt niveau af viden fra en bred base af juridiske begreber til at bistå med compliance, juridiske former og bestemmelser. Studerende vil tilegne sig den kritiske viden og færdigheder ...

    • Tiffin, Ohio, USA

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Tiffin Universitets Master of Science grad i Criminal Justice (MSCJ), med en koncentration i kriminalitet Analyse, er et enestående eksempel på, hvordan den virkelige verden mødes i klasseværelset oplevelse.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online Master of Science in Criminal Justice Administration-program var designet til fagfolk, der arbejder inden for det strafferetlige system og studerende, der ønsker at udvide deres beherskelse af strafferetlige begreber. Dette praktiske onlineprogram kan hjælpe dig med at få en dybere forståelse af de spørgsmål, der står inden for strafferet, finde ud af, hvordan du fungerer mere effektivt og etisk, og konkurrere om givende lederroller inden for din nuværende afdeling eller inden for andre områder af strafferet.

    • Fayetteville, USA

    Engelsk

    Vores kandidatgrad er designet til at producere kandidater, der har forskningsevner, teoretisk og faglig viden til at opnå professionelle, ledelsesmæssige og forskningsstillinger inden for en række retlige relaterede områder og / eller til at forfølge doktorgrad i strafferet eller kriminologi.