Filter
MSc
Tyskland Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er avancerede akademiske programmer, der tilbydes af gymnasier og universiteter til studerende, der allerede har tjent en bachelorgrad. Optjening en MSc kan medføre større faglige og personlige muligheder for kandidater.

Energiområdet videnskaber er designet til studerende, der ønsker at reducere CO fodspor. Afhængigt af programmet, kan kurser dækker sol, vind og geotermisk energi, og hvordan man kan fremme bæredygtige og effektive teknologier.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc

1 Resultater i Energividenskab, Tyskland

Grader
Sted
Tyskland
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc
Fraunhofer Academy

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. ... [+]

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. Metoder og teknologiinnovationer vil blive udviklet til at lære alliancer med branchen inden for rammerne af speciale og doktorafhandlinger. Potentielle målgrupper for kandidatuddannelsen er naturvidenskabsmænd og ingeniører. Vores studerende tilbydes træning på job for at gennemføre et helt masterprogram eller individuelle specialiseringsmoduler.

Kursusstruktur

Studieprogrammet Master Online Wind Energy Systems består af fire kerneelementer:

Kandidatuddannelsen, der har 120 ECTS, er et erhvervsfagskursus og afholdes på engelsk, for det meste online, og fører til sidst til en kandidatgrad (M. Sc.).... [-]

Tyskland Kassel
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
5 - 7 semestre
Online
Læs mere på dansk