Filter
MSc
Europa Hastighed: Deltid

Master of Science grader er skolastiske programmer, der giver en grundig uddannelse til de studerende i deres valgte disciplin eller fokus. Modtagelse af en MSc kan hjælpe eleverne til at finpudse deres forskning færdigheder samt deres kritiske tænkning, lederskab, og kommunikationsevner.

De, der ønsker at vide mere om vedvarende energi måske ønsker at tage klasser på energimarkederne videnskaber. Sammen med at lære om de typer af energi, kan eleverne lære at gemme, producere og transmittere bæredygtige energikilder.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Energividenskab, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Fraunhofer Academy

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. ... [+]

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. Metoder og teknologiinnovationer vil blive udviklet til at lære alliancer med branchen inden for rammerne af speciale og doktorafhandlinger. Potentielle målgrupper for kandidatuddannelsen er naturvidenskabsmænd og ingeniører. Vores studerende tilbydes træning på job for at gennemføre et helt masterprogram eller individuelle specialiseringsmoduler.

Kursusstruktur

Studieprogrammet Master Online Wind Energy Systems består af fire kerneelementer:

Kandidatuddannelsen, der har 120 ECTS, er et erhvervsfagskursus og afholdes på engelsk, for det meste online, og fører til sidst til en kandidatgrad (M. Sc.).... [-]

Tyskland Kassel
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
5 - 7 semestre
Online
Læs mere på dansk