Filter
MSc
Tyskland Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er skolastiske programmer, der giver en grundig uddannelse til de studerende i deres valgte disciplin eller fokus. Modtagelse af en MSc kan hjælpe eleverne til at finpudse deres forskning færdigheder samt deres kritiske tænkning, lederskab, og kommunikationsevner.

Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. Nogle programmer kan udforske udviklingen af ​​nye kilder.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Energistudier, Tyskland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Oldenburg

Masters program Renewable Energy Online (REO) kvalificerer dig inden for vedvarende energi teknologier, systemer og bæredygtighed. REO er et engelsksprogligt deltidsstudi ... [+]

Vedvarende energi spiller en stadigt stigende rolle i verdensomspændende energiforsyning. Eksperter anmodes om over hele verden til omlægning af eksisterende energiforsyningssystemer samt til udvikling og implementering af nye innovative og bæredygtige energisystemer.

Hvad er de vigtigste udfordringer for fremtidig energiforsyning? Hvilke teknologier er mest relevante? Hvilken form for viden og færdigheder er specielt påkrævet?

Det er de spørgsmål, vi stillede internationale studerende og kandidater fra Renewable Energy Master programmer. Se deres svar og få et indtryk af vores nye Renewable Energy Online (REO) program:

REO et overblik:

REO-masterprogrammet kvalificerer dig inden for vedvarende energiteknologier, systemer og bæredygtighed. REO sigter mod ingeniører og naturforskere med en første universitetsgrad og mindst et års erhvervserfaring. Det er et engelsksprogligt deltidsstudium, der er særligt velegnet til studerende, der ikke kan studere i Tyskland, fx på grund af jobforpligtelser eller familieopgaver.... [-]

Tyskland Oldenburg
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
7 semestre
Online
Læs mere på dansk
Fraunhofer Academy

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. ... [+]

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri. Metoder og teknologiinnovationer vil blive udviklet til at lære alliancer med branchen inden for rammerne af speciale og doktorafhandlinger. Potentielle målgrupper for kandidatuddannelsen er naturvidenskabsmænd og ingeniører. Vores studerende tilbydes træning på job for at gennemføre et helt masterprogram eller individuelle specialiseringsmoduler.

Kursusstruktur

Studieprogrammet Master Online Wind Energy Systems består af fire kerneelementer:

Kandidatuddannelsen, der har 120 ECTS, er et erhvervsfagskursus og afholdes på engelsk, for det meste online, og fører til sidst til en kandidatgrad (M. Sc.).... [-]

Tyskland Kassel
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
5 - 7 semestre
Online
Læs mere på dansk
Fraunhofer Academy

Bommen i den fotovoltaiske industri viser ingen tegn på at mindske. Tyskland har været og vil være en af de førende drivere for teknologi og udvikling inden for denne sek ... [+]

.

Deltag i vores multinationale solfællesskab, hvor verdenskendt forskning blomstrer og strømmer ind i dine studier. Fortsæt med at studere. Vær nysgerrig. Og gør dig klar til at VÆRE FORANDRINGEN.

Undersøg uden grænser

Fuldt undervist på engelsk, dette behørigt akkrediterede tyske Master of Science-program, henvender sig til fagfolk, der ønsker at studere online i deres eget tempo uden at forstyrre arbejdet eller familielivet. Uanset om du leder efter en ny karriere eller allerede har en travl professionel tidsplan, kan vores masterprogram passe omkring dig. Vi tilbyder et deltids-, online- og fleksibelt læringsmiljø - der giver dig friheden til at studere, hvor du vil, når du vil. Du behøver ikke engang at rejse langt for dine eksamensmøder - vi arrangerer dem for dig, individuelt, i et studiecenter tæt på, hvor du bor.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
4 - 6 semestre
Online
Læs mere på dansk