ONLINESTUDIES.DK

En Master of Science er et pædagogisk program, der kræver de studerende at gennemføre kursusaktiviteter, hands-on træning, og et forsknings-papir for at tjene den grad. Med en MSc, studerende har mulighed for at specialisere deres uddannelse i et udvalgt område eller koncentration.

En energi program lærer eleverne om de måder, hvorpå verdens behov og efterspørgsel efter magt er opfyldt. Undersøgelser kan fokusere på en bestemt ressource eller dække udviklingen af ​​alternativer. Bæredygtige kilder kan udforskes så godt.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

6 Resultater i Energistudier, Europa Filter

MSc i vedvarende energi online

University of Oldenburg
Online Deltid 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Oldenburg

Masters program Renewable Energy Online (REO) kvalificerer dig inden for vedvarende energi teknologier, systemer og bæredygtighed. REO er et engelsksprogligt deltidsstudium med et teknisk fokus, der sigter mod ingeniører og naturforskere med en første universitetsgrad og mindst et års erhvervserfaring.

Online Master of Science i vindenergisystemer

Fraunhofer Academy
Online Deltid 5 - 7 semestre Oktober 2020 Tyskland Kassel

Hovedmålet med masterprogrammet for Wind Energy Systems er kapacitetsopbygning inden for vindenergi til forskning og industri.

Online Master Solar Energy Engineering

Fraunhofer Academy
Online Deltid 4 - 6 semestre Oktober 2020 Tyskland Freiburg

Bommen i den fotovoltaiske industri viser ingen tegn på at mindske. Tyskland har været og vil være en af de førende drivere for teknologi og udvikling inden for denne sektor. For at blomstre og opretholde en førende position på fremtidens markeder for vedvarende energi og solceller vil virksomhederne kræve fremragende uddannede specialister, der er i stand til at kanalisere deres færdigheder til forskning og udvikling.

MSc projektledelse (olie og gas)

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige UK Online

Designet til dem, der allerede arbejder inden for energiindustrien, vil dette kursus hjælpe ledere med at navigere i retning af øget afhængighed af vedvarende energi. Evnen til at løse udfordringer som tids- og omkostningsbegrænsninger og kvalitetskrav er især nøglen i denne hurtige industri, og du vil afslutte kurset, der føler dig sikker på at styre en række projekter både inden for området og i andre situationer.

MSc Business Management (olie og gas)

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige UK Online

Denne specialiserede kandidatgrad er designet til dem, der allerede arbejder inden for energibranchen, der søger at låse seniorledelsesrollerne ved at udvikle deres præsentation, dataanalyse og menneskeledelsesevner, samtidig med at de får den viden, der er nødvendig for at styre overgangen til en verden mere afhængig af andre former af energiproduktion.

Energipolitik MSc (online)

University of Sussex Online
Online Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Vores energipolitiske masteruddannelser tilbyder en særdeles bred, tværfaglig samfundsvidenskabelig uddannelse i energipolitikken, der fokuserer på udfordringen med klimaændringer og innovationsrollen. Lær af internationalt anerkendte akademikere fra Sussex Forskningsenhed for videnskabspolitik, der har en global indvirkning og udforme og levere løsninger til bæredygtige futures.