University of New Haven tilbyder et 30-kredit-kandidatuddannelse i miljøteknik, der problemfrit bygger bro mellem teori med praktisk anvendelse, der gør det muligt for kandidater ikke kun at være produktive, men ledere i deres valgte branche.

Vores stadigt skiftende verden

Med udfordrende, professionelt orienterede kurser i klasselokaleindstillinger udvikler de studerende hurtigt de nødvendige færdigheder til at levere banebrydende løsninger på komplekse miljøproblemer gennem en tværfaglig undersøgelse af miljøbeskyttelsesspørgsmål, vandkvalitet og -rensning, spildevandsrensning, håndtering af fast affald, lokalitetsrensning og emissionskontrol.

Små klasseværelsesstørrelser udstyret med avanceret teknologi giver kandidaterne en unik fornøjelig læringsoplevelse, mens et krævet projekt letter en dybdegående udforskning af moderne miljøspørgsmål, der udfordrer vores stadigt skiftende verden.

Online program:

Den fuldt online MS i miljøteknik er designet specifikt til den professionelle, der arbejder, og kan hjælpe dig med at nå dit mål om at optjene en kandidatgrad i miljøteknik. Programmet fokuserer på at skabe et fuldt understøttet online læringsmiljø, hvor du vil samarbejde med fakultet og klassekammerater fra hele landet og rundt om i verden. Alle klasser er 100% online og kan afsluttes på alle vores seks praktiske syv-ugers vilkår.

Tag dit næste skridt, uden endda at træde udenfor

Vores online MS i miljøteknik-program er designet til at arbejde fagfolk og kan hjælpe dig med at optjene en kandidatgrad i miljøteknik inden for 2 år. Programmet fokuserer på at skabe et fuldt understøttet online læringsmiljø, hvor du vil samarbejde med fakultet og klassekammerater fra hele landet og rundt om i verden. Alle klasser er 100% online og kan afsluttes på praktisk, syv ugers lange vilkår.

 1. Klasser er kun 6 til 7,5 uger lange
 2. Undervisningen er helt online og på din tidsplan
 3. Du kan gennemføre alle 30 studiepoints på kun 2 år.
 4. Klasser integrerer teori med applikationer i den virkelige verden. De fleste klasser inkluderer et projekt i stedet for en afsluttende eksamen, så du kan anvende det, du har lært.

Studerende lærer at udvikle bæredygtige løsninger på komplekse miljøproblemer ved at udforske områder inden for miljøteknik såsom miljøbeskyttelsesproblemer, vandkvalitet, vandrensning, spildevandsbehandling, systemer til fast affaldshåndtering, lokalitetsrensning og emissionskontrol.

Nationalt anerkendt center for karriereudvikling

Alle University of New Haven studerende har adgang til de mange ressourcer, der er til rådighed gennem universitetets karriereudviklingscenter, der er blevet udpeget som et af de bedste i The Princeton Review.

Fra karrierevurderinger, netværk og jobskygger til campusinterviews og lønforhandlinger giver karriereudviklingscentret færdigheder og forbindelser til at identificere en meningsfuld karriere og en mulighed for at forfølge din passion.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Udvalgte kurser og programmer

Fysisk-kemisk behandling af vandige affald

Analyse af fysiske og kemiske processer i naturlige og konstruerede systemer til kontrol af vandforurening. Enhedsprocesser, der er omfattet, inkluderer, men er ikke begrænset til, luftning og gasoverførsel, sedimentation, filtrering, koagulering / flokkulering, absorption, kemisk stabilisering, ionbytning, desinfektion. Designmetoder og operationelle aspekter af behandlingen overvejes også

Biologisk behandling af vandige affald

Dette kursus giver en dybdegående undersøgelse af principper for biologisk behandling af vandaffald (kommunalt, industrielt og / eller farligt). Suspenderede og vedhæftede vækstprocesser, der ofte bruges, dækkes. Der lægges vægt på design og operationelle aspekter af aktiveret slam, sildefiltre og roterende biokontaktorer. Behandlingsprocesser på stedet er også omfattet.

Forurenende skæbne og transport i miljøet

Dette kursus dækker de grundlæggende principper for forurenende opførsel i miljøet. Forurenende fysisk-kemiske egenskaber, transport og transformationsmekanismer, der påvirker forurenende fordeling blandt luft, vand og faste domæner, studeres grundigt. Emner, der dækkes, inkluderer, men er ikke begrænset til, miljømæssige grænseflade ligevægte, advective og diffusional transport; en biokemisk udveksling inden for atmosfæriske, akvatiske og terrestriske områder. Miljømodellering overvejes også.

Miljølovgivning og lovgivning

Gennemgang af teknikker til håndhævelse af statslige og føderale forureningsbekæmpelseslove og -forskrifter; effekter på kriterierne for affaldsbehandling og design og evaluering af kommunale forordninger; udarbejdelse af miljøvurderinger og konsekvensanalyser.

Krav til ansøgning til studerende

Master's Application Checklist

 • Online ansøgning
 • 50 $ ikke refunderbart gebyr
 • Officielle universitetsudskrifter og bevis for færdiggørelse af bachelorgrad. Der skal også gives en forklaring af dit universitetsklassificeringssystem sammen med dine udskrifter.
 • To anbefalelsesbrev fra dine professorer eller arbejdsgivere
 • En formålserklæring er påkrævet. En CV anbefales stærkt.
 • Visse hovedfag kræver GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.

Internationale studerende

 • Online ansøgning
 • $ 50 ikke-refunderbart ansøgningsgebyr
 • Udskrifter (på engelsk) fra alle colleges eller universiteter deltog. Udskrifter skal indsendes i forseglede konvolutter og sendes direkte til adgangskontoret. Hvis officielle dokumenter ikke er tilgængelige, kan uofficielle dokumenter uploades via det online ansøgningssystem til kun den første gennemgang. Dog skal alle officielle dokumenter være modtaget inden studiestart i det optagne semester.
 • To anbefalingstegn
 • En erklæring om formål
 • Et CV eller CV
 • TOEFL på 75 eller IELTS på 6,0 eller PTE på 50 eller afsluttet University of New Haven akademiske engelske forberedende program. Visse store kan kræve højere engelske testresultater.
 • Visse hovedfag kræver GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.
 • Indiske ansøgere skal indsende detaljerede semester-for-semester-karakterark / akademiske udskrifter. KONSOLIDERET mærkeark alene er ikke acceptabelt.
 • University of New Haven accepterer kun 3-årige bachelorgrader fra Indien, hvis de har en "A", "A" eller en "Five Star" -rating fra National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Studerende skal også have eksamen i 1. eller 2. afdeling. Der skal fremlægges et bevis på universitetets eller universitetets NAAC-vurdering sammen med ansøgerens udskrifter. Dette gælder for de følgende 3-årige bachelorgrader: B.Com 3-årig grad, B.Sc 3-årig grad og BBA 3-årig grad. Indiske ansøgere med 3-årige grader kan indsende et ekstra år med en kandidatgrad eller et års Postgraduate Diploma fra et anerkendt universitet for at blive taget i betragtning.
Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret Oktober 9, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Jan 15, 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
28,200 USD
Samlet undervisning
Deadline
Nov 15, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 15, 2020
End Date
Jan 2022
Ansøgningsfrist
Nov 15, 2019

Jan 15, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Nov 15, 2019
End Date
Jan 2022

Environmental Engineering, M.S.