MSc i regnskabs- og økonomistyring (top-up)

Generelt

Program beskrivelse

På linje med at følge de sidste ACCA-undersøgelser er vores MSc i regnskabs- og økonomistyring Top-Up-program designet til at understøtte din karriereudvikling inden for forretnings-, regnskabs- og økonomistyringsroller. Det tilbyder finansiering, bogføring og bredere forvaltningsviden, der kan være centralt for succes i mange private og offentlige sektorer.

Vores dedikerede, højt kvalificerede og erfarne team vil føre dig i en udforskning af principperne og praksis for økonomistyring og regnskab, den kontekst, som de fungerer i, og hvordan de styres. Vi hjælper dig med at tilegne dig de anvendte færdigheder, der er involveret i økonomisk rapportering og økonomisk styring, såvel som bredere ledelsesproblemer såsom virksomhedsmæssigt og socialt ansvar, forretningsetik, risiko og forretningsstrategi, økonomisk præstation og beskatning / revision.

Du vil blive opfordret til at udforske forskningsmetoder og give dig chancen for at få en forståelse af en række forskningsværktøjer og analyseteknikker. Denne viden vil være af værdi, når du foretager din kandidatafhandling, når du udfører et betydeligt stykke forskning om et regnskabs- eller økonomisk styringsspørgsmål vil forbedre dine kritiske og efterforskningsevner og kunne være til gavn for din professionelle praksis.

Kursets højdepunkter

Dette kursus har til formål at bygge videre på dine faglige kvalifikationer til en karriere inden for økonomistyring eller regnskabsføring.

  • De undersøgelses- og forskningsevner, du vil blive introduceret for, er efterspurgt langt ud over sektoren for finansielle tjenester.
  • Du vil blive opmuntret til at udvikle nøgleevner i kritisk tænkning og bevidsthed om de principper og teknikker, der er nødvendige for effektiv økonomisk beslutningstagning.

Adgangskrav

Kvalificerede regnskabsfolk (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) kan få op til 90 kreditfritagelser fra MSc'en, hvilket giver direkte adgang til denne Top Up. Enestående regulerede kvalifikationer i et relevant fagområde på niveau 7 kan også tiltrække undtagelser op til 90 point.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Varighed

To semestre.

Mode

Fuldtid, online klasser.

Start datoer

September, januar, juni.

Programmoduler

  • Strategisk leder
  • Forskningsmetoder til regnskabsfolk
  • afhandling

Karriere og professionel udvikling

Topcursus MSc Accountancy and Financial Management er designet til fagfolk, der arbejder inden for erhverv, regnskab og økonomi. Programmet giver dig mulighed for at konsolidere din forståelse af principperne og praksis for økonomistyring og regnskab, den kontekst, de fungerer i, og hvordan de styres. Det giver dig muligheden for at anvende de færdigheder, du har lært inden for økonomi, samt de bredere ledelsesproblemer, der kulminerer med dit endelige afhandling - og opnåelsen af din fulde kandidatgrad.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Læs mere

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Minimer