MSc i madvidenskab og human ernæring
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Nøgleinformation
Campus placering
Champaign, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
1 - 3 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 712 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
* Per kredit time (32 kredit timer krævet for færdiggørelse). Samlede omkostninger $ 22.784
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition er stolt af at tilbyde en online kandidatgrad uden kandidatafhandling. Mange af de studerende i dette program er professionelle. Online leveringsmulighed gør programmet tilgængeligt for studerende på forskellige steder, som måske også afbalancerer en rejseplan for deres karriere.
MS-programmet uden for campus blev oprettet i 1973, og hundredvis af studerende har opnået deres MS-grader gennem programmet. Det live online leveringssystem, der blev indledt i 2010, opretholder det ikke-speciale MS-program af høj kvalitet, som dette respekterede universitet er kendt for.
Adgang til Online Food Science MS-programmet
Studerende, der er interesserede i at søge online-MS i fødevarevidenskab, skal ansøge om optagelse på Graduate College ved University of Illinois i Urbana-Champaign. Det er muligt at tage et specifikt online kursus uden at være i uddannelsen eller gøre fremskridt hen imod en MS-grad.
COVID-19 midlertidige ændringer til ansøgningsprocessen
På grund af COVID-19-indvirkningen på testcentre vil FSHN midlertidigt fravige afdelingens GRE-krav for alle ansøgere fra foråret / efteråret 2021.
Graduate College vil nu også midlertidigt acceptere resultater fra Duolingo English Test-eksamen til prøver, der er taget mellem 1. februar og 1. august 2021. Duolingo English Test vil blive accepteret som et alternativ til TOEFL og IELTS for bevis for engelsk færdighed for berørte ansøgere.
For optagelse på Graduate College
En kandidatgrad er påkrævet. Det er ønskeligt, men ikke påkrævet, at denne grad er relateret til fysiske, biologiske, landbrugs- eller ingeniørvidenskaber.
Påkrævede baggrundskurser inkluderer generel kemi, organisk kemi, mikrobiologi, fysik og calculus. Hvis du er mangelfuld inden for disse studieretninger, kan du tage korrespondancekurser, andre fjernundervisningskurser eller traditionelle klassekurser (ved et samfundskollegium eller fireårig institution) for at opfylde de nødvendige forudsætninger.
TOEFL kræves af alle studerende, der har studeret i en ikke-engelsktalende institution inden de deltog i University of Illinois OG ikke har haft 2 af de sidste 5 års fuldtidsstudium på en engelsktalende institution eller modtager en avanceret grad (MS-ækvivalent eller bedre) fra en engelsktalende institution.
Oplysninger om ansøgning
Når du ansøger online, skal du vælge 10KS0037MSU [Food Science and Human Nutrition (Online) -MS].
Alt støttemateriale (udskrifter fra alle deltagende universiteter, tre henvisningsbreve og personlig erklæring) skal være modtaget inden den fremsendte ansøgningsfrist for at blive overvejet fuldt ud for accept i det periode. Støttemateriale indsendt efter deadline kan resultere i, at ansøgningen bliver forsinket til et kommende semester.
Ansøgningsfrister: Forår - 1. oktober; Efterår - 1. maj
Online kursus tilbud
Onlinekurser koordineres gennem Center for Innovation in Teaching and Learning (CITL). Besøg webstedet for at lære mere om onlinekurser og til at tilmelde dig aktuelle kurser. Du behøver ikke at blive optaget på Graduate College, før du tilmelder dig kurser; for at kursusgodt skal tælle med i din MS i fødevarevidenskab, skal du dog have fået adgang til kandidatuddannelsen eller anmode om at få overført kursuskreditterne, efter at du er optaget.
Online MS Food Science-programmet tilbyder et til tre kurser hvert semester inklusive sommersemesteret. Alle online kurser er LIVE, og den studerende skal være tilgængelig for at deltage i den anførte klassetid.
En komplet liste over kurser er tilgængelig nedenfor. Alle online kurser er LIVE.
FSHN 414 Fødevarekemi
Undersøger de kemiske aspekter af de vigtigste fødevarekomponenter: vand, kulhydrater, proteiner og lipider; egenskaber af pigmenter, salte og maddispersioner. Forudsætning: Organisk kemi. 3 timer.
FSHN 440 anvendte statistiske metoder
Statistiske metoder, der involverer sammenhænge mellem populationer og prøver; indsamling, organisering og analyse af data; og teknikker til test af hypoteser med en introduktion til regression, korrelation og variansanalyser begrænset til det fuldstændigt randomiserede design og det randomiserede komplette blokdesign. Forudsætning: Algebra. 4 timer.
FSHN 460 Food Processing Engineering
Undersøger anvendelsen af procestekniske principper til omdannelse af rå landbrugsmaterialer til færdige fødevarer. Emner inkluderer enheder og dimensioner, materialebalancer, energibalancer, termodynamik, varmeoverførsel, psykrometri, køling og mekaniske adskillelser. Forudsætninger: Fysik og beregning. 3 timer.
FSHN 461 Fødevareforarbejdning I
Principper, enhedsoperationer og anvendelser af konservering og forarbejdning af fødevarer ved høje temperatur-, køle- og fryseprocesser inkluderer varmeoverførsel, kinetik, kemiske og mikrobielle ændringer i mad som et resultat af behandlingen; foredrag. Forudsætning: Fødevarekemi, mikrobiologi og fødevareteknik. 4 timer.
FSHN 464 Beverage Science & Technology
Udforsker forskning, videnskab og teknologi til produktion af sikre drikkevarer af høj kvalitet gennem anvendelse af fødevarekemi, fødevaremikrobiologi og fødevareforarbejdningsprincipper. 2 timer.
FSHN 469 Package Engineering
Tværfaglig undersøgelse af materialer, maskiner, forskning, design, teknikker, miljøhensyn, etik og økonomi, der anvendes i den globale emballeringsindustri med vægt på implementering af forbedrede teknologier til de problemer, der er unikke for fødevareemballage. En vægt på emballagens brede, systembaserede karakter opretholdes gennem hele kurset. Forudsætning: kemi, fysik, beregning. 3 timer.
FSHN 471 Fødevare- og industriel mikrobiologi
Forholdet mellem mikroorganismer til fremstilling og konservering af fødevarer, til industriel gæring og forarbejdning og til sanitet. Forudsætning: Organisk kemi og eksperimentel mikrobiologi. 3 timer.
FSHN 517 Fermenterede og destillerede drikkevarer
Produktionsteknologi, mikrobiologi og kemi (herunder kompositionskemi, smagkemi og aldringskemi) af fermenterede og destillerede drikkevarer. Forudsætning: Kandidatstuderende status eller et fødevaremikrobiologisk kursus og madkemi eller biokemi kursus. 2 timer.
FSHN 518 Kemi af lipider i fødevarer
Detaljeret undersøgelse af de kemiske og fysiske egenskaber af lipider i fødevarer. Forudsætning: fødevarekemi. 3 timer.
FSHN 519 Flavour Chemistry & Analysis
Giver kandidatstuderende de nødvendige værktøjer og forståelse til studiet af komplekse madvaresystemer. Studerende lærer: 1) moderne analyseteknikker anvendt i den kemiske evaluering af madvaresystemer, 2) acceptable teknikker til sensorisk evaluering af madsmag, 3) fremgangsmåder til kombineret sensorisk-analytisk vurdering af madsmag og 4) mad smag kemi med vægt lægger på nogle velkendte smags systemer. 4 timer.
FSHN 595 Avancerede emner inden for fødevarevidenskab
Detaljerede forelæsninger og / eller laboratorieundersøgelser af udvalgte emner inden for fødevarevidenskab. Undersøgelsen kan være specialiserede emner inden for et af følgende områder: (A) Fødevarekemi; (B) Fødevaremikrobiologi; (C) ernæring; (D) Fødevareforarbejdning / ingeniørarbejde. 1 til 4 timer. Emner, der tilbydes, inkluderer (men er ikke begrænset til:
Avancerede emner inden for sensorisk videnskab
Dette kursus vil behandle mere dybdegående og aktuelle emner inden for sensorisk videnskab, der ligger uden for rammerne af et indledende sensorisk kursus. Hovedkursets emner, der skal diskuteres, er det fysiologiske og psykologiske grundlag for sensorisk evaluering, Thurstonian Modelling in Difference Tests, multivariate statistiske metoder til sensoriske studier. Studerende vil diskutere og kritisere aktuelle forskningsopgaver inden for sensorisk videnskab og udvikle et forslag til sensorisk evalueringsforskning. 3 timer.
Fødevareenzymologi
Principper for enzymatiske reaktioner, faktorer, der påvirker enzymaktivitet, og anvendelse af enzymer i analytiske og fødevareprocesserende applikationer. Diskuterer indflydelsen af parametre, såsom koncentrationen af substrat og enzym, pH, temperatur og hæmmere på enzymatisk aktivitet. Tilvejebringer specificitet og virkningsmekanisme for enzymer i forbindelse med deres rolle i fødevarer ved at overveje eksempler valgt blandt enzymer, der er vigtige for fødevarevidenskaben. involvere foredrag og øvelser, der almindeligvis bruges i grundlæggende og anvendt forskning i fødevareenzymologi. Regelmæssige diskussioner af nylige peer-reviewed papirer, der beskæftiger sig med større klasser af enzymer. Forudsætning Biokemi. 3 timer.
Fødevaresikkerhed til global fødevaresikkerhed
Hvordan kan fødevaresikkerhed fremme tilgængelighed og adgang til kulturelt passende fødevarer for alle mennesker? Studerende vil udforske dette spørgsmål ved at beskæftige sig med litteratur om byrden af fødevarebåren sygdom, risikovurderings- og styringsteknologier og råvarespecifikke fødevaresikkerhedsrisici.
Ernæring til sundhed og fitness
Studerende vil undersøge makro- og mikronæringsstofbehov, energisystemer, ernæring og sportstilskud, vægtstyring, sundhedsforbedring og sygdomsforebyggelse. Kurset vil understrege næringsstoffer og fødevarekomponenter, der er tilgængelige eller under udvikling designet til at forbedre sundheds- og sportspræstationer med fokus på, hvordan man kan integrere denne information i fødevarevidenskabelige industrier. Producer og grøntsagsteknologi. Studerende vil undersøge sikkerheden og brugen af frugt og vegetabilske råmaterialer fra høst til inkorporering i et endeligt forbrugsvarer.
Vandforhold i fødevarer
Avanceret undersøgelse af opførsel af vand og faste stoffer i ingredienser og ægte fødevaresystemer, specifikt i relation til fødevaresikkerhed og stabilitet. Hovedemner, der dækkes, inkluderer egenskaber ved vand, vandaktivitet, vandmobilitet og mobilitet med faste stoffer (for eksempel glasovergangen). Praktiske teknikker til måling af disse parametre, herunder sorptionsisotermer, nuklear magnetisk resonansspektroskopi og billeddannelse og differentiel scanningskalorimetri, diskuteres detaljeret. 4 timer.
FSHN 598 Avancerede specielle problemer
Vejledt forskning om særlige problemer inden for fødevarevidenskab. Projektet skal godkendes af emnekonsulenten inden semesterets begyndelse.
Programkrav
For at optjene den ikke-speciale-MS-grad skal de studerende gennemføre 32 timers kursus og bestå en mundtlig eksamen. Studerende, der har optjent op til 12 timers kandidatkredit, mens de er tilmeldt en ikke-studerende ved University of Illinois i Urbana-Champaign, kan andrage disse timer og op til 12 timers kandidatkredit, der tages ved en anden institution. Alle studerende skal tjene karakteren B eller bedre for at overføre ethvert kursus til en kandidatgrad.
I gennemsnit tager eleverne et kursus pr. Semester, hvilket oversættes til cirka 11 semestre med kurser. Den mundtlige eksamen afholdes, når en studerende har gennemført alle de 32 timers kurser, og det anbefales stærkt, at en studerende forbereder sig i ca. 2-3 måneder, inden han tager den mundtlige eksamen.
For studerende, der tager et kursus ad gangen, tager graden således cirka fire år at gennemføre. Studerende kan tilmelde sig mere end en klasse hvert semester; det er dog anbefaling fra instituttet, at en studerende ikke deltager i mere end to klasser i et semester.