MSc Skjult Undersøgelse og Specialist Intelligence

Generelt

Program beskrivelse

Undersøg rollen som skjult efterforskning og specialiseret efterretning i bekæmpelse af alvorlig organiseret kriminalitet, terrorisme og trusler i samfundet

Det innovative Covert Investigation og Specialist Intelligence-program udforsker centrale temaer, der involverer skjulte og efterretningsspørgsmål, herunder effektivitet, værdi, lovlighed, risici og etik. Kurset indeholder en bredere vifte af emner, herunder HUMINT-indsamling, fremkaldelse af intelligens, efterforskningsmæssige interviewmodeller, skjulte teknikker, understøttende lovgivning, tilsynsmekanismer, intelligensdeling og analyse på lokalt, nationalt og globalt niveau.

Leveret af bredt udgivne akademikere og af erfarne praktikere på området, udforsker kurset også de etiske og juridiske spørgsmål, der er rejst ved skjult aktivitet og efterretningssamling og placerer dem inden for den aktuelle akademiske litteratur.

133053_person-sunglasses-dark-hat.jpg

Nøgleinformation

PGCert / PGDip / MSc Covert Investigation and Specialist Intelligence

Alle kurslærere arbejder i Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) på Liverpool John Moores University. De har med sig et væld af praktisk og akademisk erfaring og dækker forskningsemner, herunder menneskehandel for at levere narkotikahandel; international terrorisme; alvorlig og organiseret kriminalitet; efterretningsanalyse og bekæmpelse af terrorisme; og mange har lang erfaring inden for retshåndhævelsesrelaterede roller.

Progression

Studerende kan tilmelde sig:

  • PGCert (60 point)
  • PGDip (120 credits)
  • MSc (180 point)

Studerende, der tilmelder sig PGCert / PGDip-niveau, kan tilmelde sig i de kommende år for at øge niveauet for deres akademiske pris

Varighed

  • 11 måneder (PGCert)
  • 22 måneder (PGDip)
  • 27 måneder (MSc)

Struktur

60 credits (PGCert), 120 credits (PGDip) eller 180 credits (MSc) moduler leveret online med tilhørende multimedieressourcer, diskussionsfora, teamsamarbejde og tutorial support

Tildelt af

Liverpool John Moores University

Dette er et LJMU-program og en kvalifikation, med tilmelding og levering administreret af Informa Connect. Kurset undervises, vurderes, kvalitetssikres og tildeles af Liverpool John Moores University

Ideel til

  • De, der søger at gå ind i eller fremme deres sikkerhed eller efterretningsrelaterede karrierer i den offentlige og private sektor.
  • Fagfolk, der allerede beskæftiger sig med sikkerheds- og efterretningsfelter, der søger at forbedre deres viden, kritiske tanker og karrieremuligheder ved at tage yderligere kvalifikationer.
  • Personer, der ønsker at arbejde i efterretning, efterforskning og sikkerhedsorienterede karrierer eller få forfremmelse i offentlige, private eller internationale organisationer. Det er ideelt for dem, hvis karriereplaner involverer behandling af alvorlig organiseret kriminalitet, terrorisme og internationale sikkerhedsanliggender og ville drage fordel af en solid akademisk forankring på området.
  • Studerende, der søger at udvikle en dybere forståelse af de centrale aspekter af intelligens og skjult efterforskning og af den verden, vi lever i.

Om Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute blev grundlagt af mennesker med magt og indflydelse, som anerkendte de transformative effekter af uddannelse og den indflydelse, læring og ambition kunne have på enkeltpersoner, samfund og samfund. Det var den første sådan institution, der blev grundlagt i England.

Denne lille, banebrydende bevægelse blev fulgt af oprettelsen af Liverpool Institute and School of Art og Liverpool Nautical College, og i 1900 åbnede Irene Mabel Marsh IM Marsh campus. Disse organisationer lagde sammen grundlaget for Liverpool John Moores University, en institution, der er vokset og blomstret og fortsat giver muligheder for alle.

I dag, med et pulserende samfund på 25.000 studerende fra over 100 lande verden over, 2.500 ansatte og 250-graders kurser, er Liverpool John Moores University et af de største, mest dynamiske og fremadstormende universiteter i Storbritannien.

Programmet Security Studies leveres af Liverpool Center for Advanced Policing Studies på Liverpool John Moores University. Universitetet kombinerer fagligt anerkendte kvalifikationer med innovative og socialt orienterede kurser. Centret har et fremragende ry for forskning, hvor akademisk personale regelmæssigt bidrager til tidsskrifter i industrien, rådgivende grupper, regeringspolitikken samt får regelmæssig offentlig eksponering gennem presse og udsendte medier.

Om Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Etableret i 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) har et væld af professionelle, praktiske og akademiske erfaringer. LCAPS bruger denne erfaring til at udføre forskning og give uddannelse inden for områderne politiarbejde, kriminalitetsforebyggelse og allierede sikkerhedsyrker.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies samler forskningsaktivt personale fra hele universitetet.

LCAPS 'tværfaglige læringsportefølje udstyrer studerende og praktikere med de færdigheder, de har brug for for at imødekomme de komplekse krav, der stilles til nutidig politiarbejde.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies 'portefølje af underviste grader udvides, og LCAPS vil snart tilbyde en af de mest omfattende porteføljer af akademiske politiprogrammer.

Gebyrer

MSc £ 7995
Postgraduate Diploma £ 5995
Postgraduate Certificate £ 3495
Tilmeldingsgebyr £ 400
Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Minimer