MSc / PGDip / PGCert Klimaændringer og -udvikling (fjernundervisningsprogram)

SOAS University of London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MSc / PGDip / PGCert Klimaændringer og -udvikling (fjernundervisningsprogram)

SOAS University of London

Oversigt

Start af programmet: oktober / april

Tilstedeværelsesmåde: Fjernundervisning

Varighed: MSc / PGDip min. 2 år; PGCert min. 1 år


Denne kandidatuddannelse giver dig en grundig forankring i, hvordan nuværende udviklingsmodeller producerer miljøproblemer som klimaforandringer, som derved truer udviklingsmålene.

Gennem et tværfagligt perspektiv, som undersøger videnskaben om klimaændringer, tilpasning og afbødning, vil du erhverve de viden og analytiske færdigheder, der kræves for at kritisk engagere sig og ændre udviklingspolitik og praksis.

På baggrund af fagområdet erhvervet på tværs af kerne- og valgfagsmodulerne vil du studere forskningsmetoder og uddybe et emne til mere detaljeret undersøgelse i form af en afhandling.

Struktur

Programstrukturer MSc: fire moduler, der omfatter en kerne (30 studiepoints) og tre valgfrie moduler (30 studiepoeng hver) fra liste A og liste B nedenfor. Du vil også være forpligtet til at afslutte en afhandling (60 point). I en typisk toårig MSc-programcyklus afsluttes afhandlingen i fire otte ugers stadier. Disse stadier finder sted imellem de normale studiemøder, men en undersøgelse i god tid er også tilladt.

PGDip: fire moduler, som pr kravene til kandidatstuderende, men vil ikke blive påkrævet for at afslutte en afhandling (derved opnå 120 point i alt).

PGCert: et kernemodul og et modul fra liste A.

Kernemodul Klimaændringer og udvikling

Liste En Klimaændring Tilpasning Lav Carbon Udvikling Energi Og Udvikling

Liste B Biodiversitet, Bevarelse og Udvikling Fødevaresikkerhed og Social Beskyttelse Køn og Social Ujævnhed Global Miljøændring og Bæredygtighed Politisk Økonomi for Offentlig Politik Forståelse Fattigdom Byens Bæredygtighed Vand- og Jordforvaltning for Bæredygtig Udvikling

Gebyrer

  • MSc: £ 9.500
  • PGDip: £ 7,600
  • PGCert: £ 3.800

Betal som du lærer

Vores fjernundervisningsprogrammer kan betales fuldt ud på tidspunktet for tilmelding eller på løn som du lærer grundlag. Betal som du lærer betyder, at du kun betaler for det modul, du tilmelder dig.

Beskæftigelse

Dette program er designet til at hjælpe både eksisterende fagfolk, der arbejder inden for miljø og udviklingsområder, og mennesker, der flytter ind i disse felter.

For eksisterende fagfolk giver programmet mulighed for at opgradere og opdatere deres ekspertise og til at reflektere systematisk og dybtgående på deres akkumulerede erfaring i lyset af up-to-date teori og litteratur.

Kandidater fra MSc Klimaændring og Udvikling vil blive forberedt til roller i:

  • statslige ministerier og andre offentlige organisationer, der beskæftiger sig med politisk analyse og implementering af katastroferisikoreduktion, klima og bredere miljøproblemer, lokale og nationale klimaændringsstrategier, energi og udvikling samt fattigdomsbekæmpelse
  • internationale og ikke-statslige organisationer, der arbejder på tværs af lande og regioner om katastroferisikoreduktion, klima og bredere miljøspørgsmål, internationale klimaforandringer og forhandlinger, energi og udvikling samt fattigdomsbekæmpelse
  • konsulentbistand og udviklingsprojekter involveret i forskning og politisk design omkring katastroferisikoreduktion, klima og bredere miljøspørgsmål, internationale klimaforandringer og forhandlinger, energi og udvikling samt fattigdomsreduktion.

2017 ENTRYKKRAV

En god første grad i et passende fagområde, som accepteret af University of London, og et højt niveau af engelsksproglig evne til at læse og skrive og i studiekompetencer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 10, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
9,500 GBP
MSc: £ 9.500. PGDip: £ 7,600. PGCert: £ 3.800
Information
Deadline
Mar. 31, 2019
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Mar. 31, 2019
Slutdato Apr. 1, 2020
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 1, 2019
Dates
Apr. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Mar. 31, 2019
Slutdato Apr. 1, 2020
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 1, 2019