Kursusoversigt

Lær at afbalancere it-sikkerhedselementer, såsom infrastruktur, politikker, styring og overholdelse, med dette program. Arden University online MSc IT Security Management udstyrer dig med de ledende færdigheder til effektivt at lede IT-sikkerhedsstrukturelementerne i din virksomhed.

Gennem Ardens fleksible studiemode kan du tjene din mester i IT Security Management sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer cybersikkerhedsforanstaltningerne i din organisation.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning, med særlig fokus på sikkerhedsimplementering.

117478_ITsecuritymanagement.jpg

Kursusmoduler:

Teknologi og trendovervågning

Hold dig ajour med det hurtigt skiftende teknologiske miljø i denne strategiske it-rolle. Du får mulighed for at evaluere nye teknologier og undersøge, hvordan de anvendes på nuværende forretningspraksis. Ved hjælp af en analytisk tilgang vil du evaluere muligheden for at implementere nye it-trends i nuværende forretningspraksis.

Information Security Strategy Development

Enhver organisation, der bruger it-løsninger, bør planlægge at håndtere sikkerhedstrusler. En væsentlig aktivitet kræver dette, effektive og fleksible strategier, der skal implementeres af fagfolk. Dette modul undersøger de metoder og standarder, der bruges til at udvikle robuste strategier, med fokus på de vigtigste teknologier i spil. Du vil undersøge nuværende sikkerhedsstrategier og computer retsmedicinske færdigheder i to casestudier.

Risikostyring

Dette modul vil udstyre dig med en grundforbindelse i to emner, der går hånd i hånd - risikostyring og innovationsteori. Anvendelse i praksis inden for ingeniørmiljøet, vil du lære at evaluere forholdet mellem risiko og måder at udnytte det til at lette innovation. Du vil takle de konsekvenser, det har for organisatorisk kultur, og bruge praktiske scenarier til at undersøge de varierede virkninger på forretningspraksis.

IT Security Management

Cyber-sikkerhedsforanstaltninger af moderne organisationer understøttes af konsekvente politikker og metoder, og dette modul undersøger de teknikker, der kræves for at styre it-sikkerhedssystemer i alle størrelser. Du vil også lære at udvikle og implementere sikkerhedsgendannelsesplaner og evaluere din nuværende organisatoriske praksis mod politikker, der styrer og understøtter det, og anbefaler forbedringer.

Information Systems Governance

Efterhånden som systemer vokser mere komplekse, bliver styring stadig vigtigere. Du vil vurdere, hvilken rolle styreformer spiller for at mindske risikoen og maksimere fordelene ved afhængigheden af systemer og software. Du vil genkende nøglerollen styringsstrategi spiller, og gennemgå nuværende styringsmetoder til kritik.

Cloud systemer og applikationer

Du vil evaluere udviklingen af cloud computing systemer og deres brug inden for organisationer. Dette modul tager højde for fordelene, samtidig med at du får en afbalanceret forståelse af konsekvenserne af de distribuerede teknologier. Du vil vurdere deres skiftende karakter og analysere deres implementering kritisk på arbejdspladsen.

Forskningsprojekt:

Dette vigtige projekt giver dig mulighed for at undersøge et område efter eget valg, relateret til programtemaet og udvikle dine kritiske evner. Du opretter et forskningsforslag og vælger mellem en konventionel afhandling eller en akademisk artikel og præsentation. Derefter vil du anvende al din viden fra programmet, med mulighed for at forbinde din forskning med dine faktiske arbejdsbehov.

Hvad vores studerende siger

117421_d0yCGJoQ.png

"At gå tilbage til fuldtidsuddannelse blev næsten umulig, da jeg havde familie, pant og alle de andre forstyrrelser af det moderne familieliv. Vil jeg anbefale Arden? Ja, det ville jeg have. Det har givet mig formål, selvopfyldelse, tillid og et potentiale til at arbejde på mit valgte område. "

Martin Lithgow,

Arden University

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til dette kursus skal du normalt have:

  • En UK æresbevisning grad i mindst anden klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre end 6,0 i et hvilket som helst element).
Hvad hvis jeg ikke har akademiske kvalifikationer?

Vi opfordrer positivt til og overvejer ansøgninger fra dem med stor ledelseserfaring (typisk 5 år), der kan demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Gebyrer

£ 9.500 (UK

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurser fra Arden University »

Senest opdateret August 18, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
6,957 EUR
Gebyrer pr. År: € 6.957 (UK / EU), € 6.957 (International)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Jan 2020

Apr. 2020