MSc IT Security Management

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Lær at afbalancere IT-sikkerhedselementer, såsom infrastruktur, politikker, ledelse og overholdelse, med dette program. Arden University online MSc IT Security Management udstyrer dig med de ledelsesmæssige færdigheder til effektivt at lede IT-sikkerhedsstrukturelementerne i din virksomhed.

Gennem Ardens fleksible studiemode kan du tjene din mester i IT Security Management sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer cybersikkerhedsforanstaltningerne i din organisation.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning, med særlig fokus på sikkerhedsimplementering.

Kursusmoduler:

Teknologi og trendovervågning

Hold dig ajour med det hurtigt skiftende teknologiske miljø i denne strategiske it-rolle. Du får mulighed for at evaluere nye teknologier og undersøge, hvordan de anvendes på nuværende forretningspraksis. Ved hjælp af en analytisk tilgang vil du evaluere muligheden for at implementere nye it-trends i nuværende forretningspraksis.

Information Security Strategy Development

Enhver organisation, der bruger it-løsninger, bør planlægge at håndtere sikkerhedstrusler. En væsentlig aktivitet kræver dette, effektive og fleksible strategier, der skal implementeres af fagfolk. Dette modul undersøger de metoder og standarder, der bruges til at udvikle robuste strategier, med fokus på de vigtigste teknologier i spil. Du vil undersøge nuværende sikkerhedsstrategier og computer retsmedicinske færdigheder i to casestudier.

Risikostyring

Dette modul vil udstyre dig med en grundforbindelse i to emner, der går hånd i hånd - risikostyring og innovationsteori. Anvendelse i praksis inden for ingeniørmiljøet, vil du lære at evaluere forholdet mellem risiko og måder at udnytte det til at lette innovation. Du vil takle de konsekvenser, det har for organisatorisk kultur, og bruge praktiske scenarier til at undersøge de varierede virkninger på forretningspraksis.

IT Security Management

Cyber-sikkerhedsforanstaltninger af moderne organisationer understøttes af konsekvente politikker og metoder, og dette modul undersøger de teknikker, der kræves for at styre it-sikkerhedssystemer i alle størrelser. Du vil også lære at udvikle og implementere sikkerhedsgendannelsesplaner og evaluere din nuværende organisatoriske praksis mod politikker, der styrer og understøtter det, og anbefaler forbedringer.

Information Systems Governance

Efterhånden som systemer vokser mere komplekse, bliver styring stadig vigtigere. Du vil vurdere, hvilken rolle styreformer spiller for at mindske risikoen og maksimere fordelene ved afhængigheden af systemer og software. Du vil genkende nøglerollen styringsstrategi spiller, og gennemgå nuværende styringsmetoder til kritik.

Cloud systemer og applikationer

Du vil evaluere udviklingen af cloud computing systemer og deres brug inden for organisationer. Dette modul tager højde for fordelene, samtidig med at du får en afbalanceret forståelse af konsekvenserne af de distribuerede teknologier. Du vil vurdere deres skiftende karakter og analysere deres implementering kritisk på arbejdspladsen.

Forskningsprojekt:

Dette vigtige projekt giver dig mulighed for at undersøge et område efter eget valg, relateret til programtemaet og udvikle dine kritiske evner. Du opretter et forskningsforslag og vælger mellem en konventionel afhandling eller en akademisk artikel og præsentation. Derefter vil du anvende al din viden fra programmet, med mulighed for at forbinde din forskning med dine faktiske arbejdsbehov.

Industri Partnerskaber

Når du tilmelder dig MSc IT Security Management- kursus, har du muligheden for at deltage i følgende forretningsudviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en rigtig verdensforankring i nutidens mest værdifulde tekniske færdigheder. Brug rigtigt udstyr, software og simulatorer for at få teknisk viden inden for mindst 1 eller 2 job med stor efterspørgsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Der er 140 stier og 520-badges at vælge imellem, der dækker mange aspekter af forretning, computing og brug af Salesforce som et styringsværktøj.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Med den stigende efterspørgsel efter cloud-medarbejdere tilbyder AWS Educate en akademisk gateway for den næste generation af it- og cloud-fagfolk

Hvordan virker det?
Deltagelse med vores branchepartnere er helt frivillig. Din deltagelse eller beslutning om ikke at studere disse ekstra ekstramateriale vil ikke have nogen indflydelse på din grad eller de kvaliteter, du får.

Hvad vores studerende siger

ZPvbpgm8KCtfOTpwsKbUVH9U_mhXthdUTDxX0V2CPoMCbY0UyF4RQmAvJMbKvB0DhHP2bordgLZk1kTlPvIDfj5f9pu39j2xW9Z5e5uxuhurcuquPsJgvdjtnXgzqqXwYdgiK4VF

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til dette kursus skal du normalt have:

  • En UK æresbevisning grad i mindst anden klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre end 6,0 i et hvilket som helst element).
Hvad hvis jeg ikke har akademiske kvalifikationer?

Vi opfordrer positivt til og overvejer ansøgninger fra dem med stor ledelseserfaring (typisk 5 år), der kan demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Gebyrer

£ 9.500 (UK

Senest opdateret Oktober 2019

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Læs mere

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimer