MSc i Operations Management

OBS Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MSc i Operations Management

OBS Business School

Master i Operations Management

Master i Operations Management giver dig kompetenceudvikling, færdigheder og tilegnelse af viden i overensstemmelse med de nye udfordringer, som den globaliserede verden kræver ny ledelse.

De store globale ændringer, der i øjeblikket påvirker verden årsag forsyningskæder, stadig mere global, spiller en central rolle i virksomhedernes konkurrenceevne, for at være overveje et væsentligt element i differentiering. Forsyningskæder er ikke længere et omkostningssted, til at blive en drivkraft for konkurrencemæssig fordel for virksomheder, via tillægstjenester, fleksibilitet til at tilpasse sig de skiftende miljø og innovation.

Master i Operations OBS født efter denne paradigmeskift. Med det får du et tværsnit af en udvidet virksomhedens processer, indflydelse på strategiske beslutningsprocesser i virksomheden, analytiske evner, der vil hjælpe med at løse problemer, lederevner og mødes risikominimering strategier til usikkerheden af ​​miljøet. Tallet af COO er en af ​​de bedst betalte inden logistikaktiviteter under II iclL Logistics Løn Survey.

Desuden er Master i Operations OBS suppleret med foredrag, seminarer og workshops undervist af anerkendte fagfolk, der vil diskutere deres erfaringer med studerende og casestudier.

karrieremuligheder

Nogle af de karrieremuligheder, du kan vælge at blandt andre er:

 • Director of Operations
 • Senior Operations Consultant
 • Direktør logistik operatører eller andre agent for Supply Chain
 • Ansvarlig Distribution Center
 • Ansvarlige butikker

Målsætninger for Master i Operations Management

Hvilke mål vil få?

 • Udvikle færdigheder og kompetencer, der muliggør lede og styre multi-funktionelle og multikulturelle teams af høj ydeevne.
 • Udvikle en sund handelsstrategi, at indsamle den maksimale sammenhæng med de strategier for andre funktionelle områder af virksomheden.
 • Design, styre og kontrollere kritiske forretningsprocesser gennem domænet for løbende forbedringer teknikker, enten i industri- eller servicevirksomheder.
 • Træn effektivt i udviklingsprocessen med at forhandle med leverandører og kunder.
 • Udvikle analytiske og problemløsning kapaciteter, der ligger i en forsyningskæde, som skal operere i en usikker og skiftende miljø.
 • Styrke teknologier til at øge værdien af ​​de processer, der direkte påvirker værdien proposition af selskaberne.
 • Få en anden akkrediteret af de mest velrenommerede business school i Spanien, EAE Business School, som rangeret Merco (2014) og garanterede kvalifikation for en større offentlige universiteter i Spanien, universitetet i Barcelona (UB), med mere end 560 årige historie.

Studieordning for Master i Operations Management

Programmet varer 12 måneder og kan startes i maj eller november hvert år måned. Det består af i alt 10 moduler, opdelt i 3 blokke, og et afsluttende projekt, der udvikles langs Mesteren. Også, udvikler en række yderligere uddannelsesaktiviteter såsom workshops, seminarer, workshops, simuleringer, som supplerer det faglige indhold med praktiske virkelige situationer.

Krav Master i Operations Management

Det grundlæggende mål for vores indlæggelser processen er at sikre egnetheden af ​​kandidaterne. Alle deltagere skal få mest muligt ud af denne læreproces, gennem en kontekst, hvor det er muligt at udvikle en langsigtet forhold med klassekammerater, lærere og tidligere studerende.

Det er de stadier af optagelsesprocessen: 1. Forudsætninger for optagelse i februar. Entré 3. Personlig Interview 4. Følgebrev i maj. 6 Vurdering Admissions udvalget. Studentereksamen

Master Degree i Operations Management

Folk, der passerer evalueringen af ​​programmet og opfylder de faglige krav, som UB, vil blive tildelt UB (University of Barcelona). Desuden vil alle personer, der passerer vurderingen modtage graden af ​​EAE Business School.

For at opnå den grad af UB er nødvendigt at have Universitetsuddannelse (Engineering uddannelse eller et diplom). Manglende have en universitetsuddannelse, når passeret de forskellige vurderinger, et diplom universitet forlængelse af UB opnås.

Financial Aid Master i Operations Management

OBS tilbyder kandidater stipendium program til fremme af efteruddannelse for fagfolk, iværksættere og ledere. For at ansøge om en af ​​disse tilskud, der finansierer en del af programmet, skal kandidaterne blive optaget til programmet og opfylde de specificerede krav.

Admissions og Scholarship udvalget vil vurdere tilstrækkeligheden af ​​profil og karriere af kandidaterne, at begrundelsen i skrivelsen af ​​stipendium ansøgning og kandidatens faglige og akademiske anbefalinger.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
6,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Maj 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Maj 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen