Læs den officielle beskrivelse

59 procent af store eksportvirksomheder og 72% af internationalt aktive SMV'er beskæftigelsen steget kraftigt i de sidste 4 år. Desuden historisk de har modstået bedre virkningen af ​​de forskellige kriser. Den gennemsnitlige løn i disse virksomheder har også en tendens til at forbedre mere end de andre selskaber. Det er også blevet bekræftet større faglig fremme af arbejdstagere involveret i disse processer. Af alle disse grunde specialisering i den internationale handel er en merværdi for de fleste professionelle.

På grund af den stigende efterspørgsel efter dygtige fagfolk, IMF Business School og Camilo Jose Cela University, har udviklet denne Master i International Handel, vælger en online uddannelse på højt niveau, der kan gøres fra hvor som helst og nemt. Det kan gøres helt online eller blandet form, og har en varighed på 60 ECTS.

Forbedre din karriere med Master i International Handel og specialiseret i skiftende og dynamisk internationalt miljø, ledelsesmæssige færdigheder danner dig i erhvervslivet udstyr og effektiv forvaltning af en international strategisk plan baseret på tekniske færdigheder.

I en globaliseret og dynamisk verden, er efterspørgslen efter specialister i den internationale handel stigende. I de seneste år har virksomheder med tilstedeværelse på forskellige markeder er normalt stærkere og som har vist vækst. Så det lader til, at både det spanske, Latinamerika og verden voksende international aktivitet vil fortsætte denne linje.

Uanset om offentlige institutioner eller virksomheder i den private sfære, organisationer på tværs af grænserne, ikke længere fokusere på hjemmemarkedet, og i stand til at skabe fagfolk med diversificerede forretningsstrategier og tilbyder specifikke for hver population er nødvendige. Ansvarlig for import og eksport, etablere internationale forbindelser, opfylde internationale transport, beskatning, og alt omkring den internationale handel.

MÅL Master i International Handel

Hovedformålet med Master i International Handel og Supply Chain er at give de studerende viden, færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder i business management i relation til international handel for at vurdere interesse opererer i et bestemt internationalt marked. Med særlig kendskab til den finansielle miljø, funktion af de store internationale institutioner, der deltager i international handel og udenrigshandel markeder.

 • Få en systematisk tilgang til at analysere udviklingen inden for internationale organisationer og centrale internationale handelssystem.
 • Kom en analytisk og konceptuel kapacitet med fokus på effektiv forvaltning og beslutningstagning, overvejer protokol aspekter i internationale forhandlinger.
 • Udvikle, designe og implementere strategier og marketing-programmer globalt.
 • Design, lave og gennemføre specifikke forsyningskæder som produktegenskaber, forskellige internationale markeder og selvfølgelig kunden.
 • Få nøglerne til succes for venture og være i stand til at gennemføre en strategisk plan for at udvikle den internationale handel business.
 • Tilegne grundlag af de retlige rammer og kender de almindelige regler i international rekruttering.
 • Mestre de færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for effektivt at styre et salgsteam.
 • Kendskab til særlige forhold i den internationale finansverden, forstå de påvirkninger, der har politiske og økonomiske situation på de globale markeder.

Metode og evaluering

METODE

Master i International Trade MFI er undervist af en fuldt handicapvenlige tilstand, kan du vælge mellem:

 • Online metode: Undersøgelse næsten overalt eller tid.
 • Afstand metode: Få bøger med dagsordenen.
 • metodologi Blended learning: Med mulighed for at deltage i sessioner og levende seminarer.

Vi tror på en nærliggende uddannelse studerende, og derfor uanset tilstand, du vælger, kan nyde:

 • Live online klasser, som du kan få adgang fra dit eget hjem med en computer, mobil eller tablet. Den virtuelle platform, der anvendes til levende klasser tilskynder et interaktivt miljø mellem højttaler og studerende. Du kan stille spørgsmål, og besvare læreren, som om et ansigt pågældende klasse.
 • Forsinket klasser for dig at se igen så mange gange som du ønsker.
 • Virtuel campus: Som en elev , du vil have adgang fra enhver enhed til vores virtuelle campus enkel håndtering. Du kan hente den akademiske dagsorden og anbefalede læsninger. Gennemføre casestudier og øvelser selv vurderbare. Derudover vil du have fora, debatter og chats for at interagere med andre studerende
 • Tutorial sporing: Du ll har adgang til en personlig vejleder i ansvaret for sporet i hele den pædagogiske proces. Du kan planlægge epresenciales tutorials og besvare dine spørgsmål via chat rooms, fora, opkald eller e-mails. Hvis du også har brug for i person.
 • Virtual Library: Nyd online uddannelsesindhold, mere end 9.000 referencer relateret til erhvervslivet.
 • Netværk og Netværk: Begivenheder for International Handel, rundbordssamtaler, webinars og gratis hånd masterclass brancheeksperter. Etablerer netværk med andre studerende og professionelle.

EVALUERING

fortsætter langs kursusevaluering. Hvert afsnit vil blive evalueret af en online eksamen og ledende casestudier.

Spørgsmålet om kandidatgrader fra University Camilo Jose Cela og Master af MFI Business School, vil blive knyttet til at overvinde alle moduler.

Karrieremuligheder

blomstrende Sector

International handel sektor har vist en høj modstand under den seneste krise, hvilket øger din aktivitet gradvist over de sidste 4 år. Både store virksomheder og små og mellemstore virksomheder, er i internationaliseringen en ressource til at fremme vækst, og kræve mere og mere, fagfolk uddannet i de særlige forhold i sektoren.

Ved afslutningen af ​​dette online kandidatgrad i international handel kan du udføre følgende funktioner:

 • Export Manager, International køber, marketing manager i virksomheder med speciale i import og eksport af produkter.
 • Ekspert i at forhandle med leverandører og kunder i internationale organisationer i processen med internationalisering.
 • Professionel konsulentfirmaer og virksomheder til efterforskning og markedsundersøgelser og investering med speciale i international business.
 • Ansvarlig for ekspanderende globale markeder for e-handelsvirksomheder.
 • offentligt kontor i handelskamre.
 • Foretage din egen internationalt projekt.

garanteret praksis

IMF Business School, via sin hjemmeside og Ansættelsesvilkår sikrer studerende på Master i international handel, praksis i virksomhederne. Søgeord forhold.

Blandt de virksomheder, som IMF fastholder aftaler uddannelsessamarbejde til træning i job, kan nævnes:

Partners123

Pris og Stipendier

I MFIer tilbyde vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Tilskud på op til 70%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bank intervention (se betingelser)
 • Online Betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
 • Blended form for betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
Program undervist i:
Spansk

Se 39 flere kurser fra IMF Business School »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
7,900 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date