MSc Globale Virksomheder og Politik (Online)

SOAS University of London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MSc Globale Virksomheder og Politik (Online)

SOAS University of London

MSc Globale Virksomheder og Politik (Online)

Varighed: 2 år

Adgangskrav: Et minimum øvre 2. klasse æresbevisning grad (eller tilsvarende). Vi byder ansøgninger fra akademisk stærke individer fra en lang række områder og baggrunde. Kandidater med en lavere klasse, men med en grad relevant erhvervserfaring kan overvejes.

Start af programmet: april / oktober

Tilstedeværelsesmåde: Online Learning

Programmet MSC Global Corporations and Policy (GCP) er designet til dem, der beskæftiger sig med eller aspirerer til professionelle karriere i de offentlige, corporate eller non-profit sektorer i forbindelse med den politiske og økonomiske forvaltning og regulering af multinationale selskaber.

Dette program omhandler specifikt kravene hos dem, der søger en omfattende teoretisk og praktisk forståelse af de store virksomheders rolle og dynamik i den globale økonomi og internationale anliggender. Programmet har til formål at forberede eleverne til en række roller i de offentlige myndigheder, reguleringsorganer, internationale organisationer (som OECD eller WTO), industriorganisationer og ngo'er og som rådgivere, ledere, forskere eller projektfolk med multinationale selskaber, fagforeninger og fortalere organisationer.

Programmet har en tværfaglig struktur og trækker på CISD's undervisnings- og forskningsstyrker og SOAS afdelinger inden for international politik, lov, økonomi og områdestudier (især Asien, Afrika og Mellemøsten) samt en bred vifte af sprog.

Programmet leveres af Center for Internationale Studier og Diplomati (CISD) i samarbejde med FCO's Diplomatiske Akademi, der anvender en kombination af tværfaglig undervisning, banebrydende forskning og offentlig diskussion om diplomati og international politik i en globaliseret verden.

Programmål

 • Fremragende forståelse for multinationale virksomheders udvikling og aktiviteter og deres regulering ud fra økonomiske og juridiske perspektiver
 • Fremragende kendskab til økonomiske, juridiske og offentlige politiske tilgange til at undersøge MNE-organisation, indvirkning og regulering i verdensøkonomien
 • Evne til kritisk at analysere og designe løsninger til regulatoriske og offentlige politiske udfordringer relateret til MNE aktiviteter i både den globale nord og syd
 • Udvikling af praktiske færdigheder, herunder politikanalyse, projektledelse, advocacy, forhandling og strategisk kommunikation.

Vi glæder os over ansøgninger fra akademisk stærke individer fra en lang række områder og baggrunde; Det er dog ikke nødvendigt at have en første grad i en disciplin direkte relateret til globalisering og multinationale selskaber. Hver ansøgning vurderes på grundlag af sine individuelle fordele, og adgangskravene kan ændres i lyset af relevant erhvervserfaring, og hvor ansøgeren kan påvise en vedvarende praktisk interesse i det internationale felt.

Struktur

Studerende tager fire moduler bestående af to kerne og to valgfrie moduler (30 point hver) og afslutte en afhandling (60 point).

Kernemoduler

 • Global offentlig politik
 • Multinationale virksomheder i en globaliserende verden

Valgfrie moduler

 • International økonomi
 • Politik for virksomheder
 • Handelsdiplomati
 • Diplomatiske systemer
 • Global Energi og Klimapolitik
 • Global Citizenship and Advocacy
 • Global International Organisation: FN i verden
 • International sikkerhed
 • Forhandlingskunsten
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret May 10, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Price
Pris
12,000 GBP
Information
Deadline
Mar. 31, 2019
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Mar. 31, 2019
Slutdato Apr. 1, 2021
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 1, 2020
Dates
Apr. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Mar. 31, 2019
Slutdato Apr. 1, 2021
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 1, 2020