MSc Data Analytics og Operations Management

Generelt

Program beskrivelse

Coronavirus (Covid-19) opdateringer:

Vores nuværende indtagelse er åben. Vi fortsætter med at levere en uforstyrret læringsoplevelse på tværs af alle vores kurser. Vi er specialister i fjernundervisning med mere end 25 års erfaring med at levere uddannelse online.

Kursusoversigt

Innovation, risiko og kvalitet er de centrale emner at mestre i forfølgelsen af en vellykket karriere i driftsledelsen. Online MSc Data Analytics og Operations Management-programmet fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede datahåndteringsfunktioner, der minimerer risikoen, samtidig med at du maksimerer kvaliteten.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndtering og ledelsesmæssige kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres innovative mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på projekthåndtering.

Kursusmoduler:

Data Design
Forstå, hvordan man nærmer sig data ved at adressere centrale spørgsmål om dine tilsigtede forretningsresultater, og vælg den mest passende dataindsamlingsmetode. Du lærer at designe implementeringsmetoder og implementere instrumenter og systemer til dataindsamling for at opnå værdifulde resultater.

Datahåndtering og beslutningstagning
Med adgang til flere data end nogensinde kan dem, der er udstyret til at håndtere og fortolke disse data tilføje reel værdi til arbejdspladsen. Fokus for dette modul er at lære, hvordan man både tolker data og træffer centrale forretningsbeslutninger, der forme en organisations fremtid.

Datavisualisering og fortolkning
Få de afgørende datafærdigheder, der giver virksomhederne deres betydelige konkurrencefordel ved at lære at præsentere disse data på en universelt engagerende måde, hvilket både kan forstås af specialister og ikke-specialister.

Drift og styring af forsyningskæder
Betydningen af driftsstyring vokser med kundernes krav, ressourceknaphed og bæredygtighedsproblemer. Lær hvordan du sikrer, at input bliver output, der opfylder dine præstationsmål, og evaluer, hvordan dette påvirker evnen til at levere disse mål gennem casestudier og interaktive opgaver, der er tildelt i dette modul.

Risikostyring og innovation
Dette modul udstyrer dig med en forankring i to emner, der går hånd i hånd - risikostyring og innovationsteori. Anvendes i praksis inden for det tekniske miljø, lærer du at evaluere forholdet mellem risiko og måderne til at udnytte den til at lette innovation på. Du vil tackle de implikationer, dette har for organisationskulturen, og bruge praktiske scenarier til at undersøge de forskellige indvirkninger på forretningspraksis.

Kvalitetsstyring
Dette modul tilskynder din forståelse af levering af kvalitetsprodukter med centrale teorier. Du vil sætte pris på kvalitet i både håndgribelige og immaterielle produkter, og dette modul giver dig mulighed for at fremme denne filosofi i din nuværende eller fremtidige rolle. Din introduktion til kvalitetsstyring vil omfatte værktøjer og systemer til måling af kvalitet i en arbejdssituation, og du vil implementere ideer i praksis mod specifikke forretningsbehov.

Forskningsprojekt:
Dette vigtige projekt giver dig en chance for at undersøge et område efter dit valg, relateret til programtemaet, og udvikle dine kritiske evner. Du opretter et forskningsforslag og vælger mellem en konventionel afhandling eller en akademisk artikel og præsentation. Derefter anvender du al din viden fra programmet med mulighed for at knytte din forskning til dine faktiske arbejdsbehov.

Industri Partnerskaber

Når du tilmelder dig MSc Data Analytics og Operations Management- kursus, har du muligheden for at deltage i følgende forretningsudviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en rigtig verdensforankring i nutidens mest værdifulde tekniske færdigheder. Brug rigtigt udstyr, software og simulatorer for at få teknisk viden inden for mindst 1 eller 2 job med stor efterspørgsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Der er 140 stier og 520-badges at vælge imellem, der dækker mange aspekter af forretning, computing og brug af Salesforce som et styringsværktøj.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Med den stigende efterspørgsel efter cloud-medarbejdere tilbyder AWS Educate en akademisk gateway for den næste generation af it- og cloud-fagfolk

Hvordan virker det?
Deltagelse med vores branchepartnere er helt frivillig. Din deltagelse eller beslutning om ikke at studere disse ekstra ekstramateriale vil ikke have nogen indflydelse på din grad eller de kvaliteter, du får.

Hvad vores studerende siger

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

”Den bedste del af dette program har været det faktum, at jeg føler, at jeg får nyttig, praktisk viden, mens jeg går gennem kurserne. Jo mere jeg studerer, jo mere vil jeg studere. Denne følelse er virkelig motiverende, især når man sammenligner den med mine studier i andre akademiske institutioner. Fleksibiliteten er en anden stor fordel ved Ardens program. ”Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgien

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til dette kursus skal du normalt have:

  • En UK æresbevisning grad i mindst anden klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre end 6,0 i et hvilket som helst element).
Hvad hvis jeg ikke har akademiske kvalifikationer?

Vi opfordrer positivt til og overvejer ansøgninger fra dem med stor ledelseserfaring (typisk 5 år), der kan demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Gebyrer

£ 9.500 (UK & EU), £ 9.550 (International)

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Læs mere

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimer