MSc Data Analytics og Human Resource Management

Generelt

Program beskrivelse

Coronavirus (Covid-19) opdateringer:

Vores nuværende indtagelse er åben. Vi fortsætter med at levere en uforstyrret læringsoplevelse på tværs af alle vores kurser. Vi er specialister i fjernundervisning med mere end 25 års erfaring med at levere uddannelse online.

Kursusoversigt

Den moderne arbejdsplads er afhængig af data, og personer med evner til at håndtere og fortolke en organisations data er meget efterspurgte. Dette MSc Data Analytics & Human Resource Management-program leveres af Arden University og kombinerer din undersøgelse af dataanalyse med de væsentlige færdigheder til at føre tilsyn med personalestyring.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndterings- og HR management-kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, og straks sætte din læring i praksis på din arbejdsplads.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på medarbejderstyring.

Kursusmoduler

Data Design:

Forstå, hvordan du nærmer dig data ved at adressere centrale spørgsmål om dine forventede forretningsmæssige resultater, og vælg den mest hensigtsmæssige dataindsamlingsmetode. Du vil lære at designe implementeringsmetoder og implementere instrumenter og systemer til dataindsamling for at opnå værdifulde resultater.

Datahåndtering og beslutningstagning:

Med adgang til flere data end nogensinde kan de, der er udstyret til at håndtere og fortolke disse data, tilføje reel værdi til arbejdspladsen. Fokus i dette modul er at lære, hvordan man både tolker data og træffer vigtige forretningsbeslutninger, der skal forme fremtiden for en organisation.

Datavisualisering og fortolkning:

Få de afgørende datakompetencer, der giver virksomhederne deres betydelige konkurrencefordel ved at lære at præsentere disse data på en universelt engagerende måde, som kan forstås af både specialister og ikke-specialister.

HRM i sammenhæng:

Få en samlet forståelse for dine organisationer, og forstå de forskellige etiske og sociale udfordringer, som en organisation står overfor. Du vil tage et kig på markedsimplikationer, få evnen til at analysere og evaluere, hvordan de påvirker en organisation og strategiser folks ledelse ud fra et professionelt perspektiv.

Håndtering af den menneskelige ressource:

Forstå, hvordan HRM bidrager til en organisation, og lær, hvordan de mange forskellige tilgange til folks ledelse påvirker ydeevnen. Du vil udvikle en bevidsthed om, hvordan HR-funktionen bidrager til en effektiv arbejdsplads, og hvordan man implementerer motivation, udvikling og belønninger i strategien.

Belønningsstyring:

Anerkendelse af et godt udført arbejde er en central motivation for enkeltpersoner, hvad enten det er økonomisk eller andet. Du vil overveje regeringens politikker, lighed, forretningsretning og eksterne faktorer og ved at tage højde for en række økonomiske teorier, være i stand til at identificere effektive belønningsstrategier, der støtter og stimulerer motivation.

Forskningsprojekt:

Dette vigtige projekt giver dig mulighed for at undersøge et område efter eget valg, relateret til programtemaet og udvikle dine kritiske evner. Du vil oprette et forskningsforslag, vælge mellem konventionel afhandling eller akademisk artikel og præsentation, og anvend så al din viden fra programmet, med mulighed for at forbinde din forskning med dine faktiske arbejdsbehov.

Industri Partnerskaber

Når du tilmelder dig MSc Data Analytics & Human Resource Management- kursus, har du muligheden for at deltage i følgende forretningsudviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en rigtig verdensforankring i nutidens mest værdifulde tekniske færdigheder. Brug rigtigt udstyr, software og simulatorer for at få teknisk viden inden for mindst 1 eller 2 job med stor efterspørgsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Der er 140 stier og 520-badges at vælge imellem, der dækker mange aspekter af forretning, computing og brug af Salesforce som et styringsværktøj.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Med den stigende efterspørgsel efter cloud-medarbejdere tilbyder AWS Educate en akademisk gateway for den næste generation af it- og cloud-fagfolk

Hvordan virker det?
Deltagelse med vores branchepartnere er helt frivillig. Din deltagelse eller beslutning om ikke at studere disse ekstra ekstramateriale vil ikke have nogen indflydelse på din grad eller de kvaliteter, du får.

Hvad vores studerende siger

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

”Den bedste del af dette program har været det faktum, at jeg føler, at jeg får nyttig, praktisk viden, mens jeg går gennem kurserne. Jo mere jeg studerer, jo mere vil jeg studere. Denne følelse er virkelig motiverende, især når man sammenligner den med mine studier i andre akademiske institutioner. Fleksibiliteten er en anden stor fordel ved Ardens program. ”Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgien

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til dette kursus skal du normalt have:

  • En UK æresbevisning grad i mindst anden klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre end 6,0 i et hvilket som helst element).
Hvad hvis jeg ikke har akademiske kvalifikationer?

Vi opfordrer positivt til og overvejer ansøgninger fra dem med stor ledelseserfaring (typisk 5 år), der kan demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Gebyrer

£ 9.500 (UK & EU), £ 9.550 (International)

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Læs mere

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimer