Read the Official Description

Få færdighederne til at forberede sig på lederroller i læringsmiljøer for alle børn. Tjen en MS i barndomsstudier med en specialisering inden for administration, ledelse og ledelse gennem Tempo Learning® af Walden, vores skræddersyede, kompetencebaserede uddannelsesmulighed. Gennem dette online-program uden licens kan du:

  • Dæmp din forståelse af børns udvikling og læring.
  • Udvid din viden om effektive programmer og tjenester.
  • Forbedre din evne til at knytte spørgsmål om egenkapital og integration til, hvordan elever lærer og vokser.
  • Udforsk real-world problemer for at opnå praktiske, efterspurgte færdigheder og ekspertise.

Programmet er i Richard W. Riley College of Education og Ledelse i Walden, et nationalt råd for akkreditering af læreruddannelse (NCATE) -accredited institution. NCATE akkreditering er en anerkendt standard for ekspertise i professionel preK-12 uddannelse.

Tjen din grad på dine vilkår

Leveres gennem Tempo Learning® af Walden, giver det kompetencebaserede MS i Early Childhood Studies-programmet dig mulighed for at lære på egen tid, i dit eget tempo - og bruge din tidligere erhvervserfaring til at fremskynde dine fremskridt. I stedet for at afslutte faste kurser i en forudbestemt rækkefølge, vil du bygge videre på din eksisterende viden ved at mestre en række kompetencer og fuldføre vurderinger.

Walden tilbyder både statsautoriserede pædagoger licensure programmer samt programmer og kurser, der ikke fører til licens eller påtegninger. Forudsatte studerende skal gennemgå deres statslicenskrav før de indskriver. Yderligere oplysninger findes på www.WaldenU.edu/educlicensure.

Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning om licensure spørgsmål; Det forbliver imidlertid enkeltpersonens ansvar at forstå og overholde alle statslicenskravskrav. Walden repræsenterer ikke eller garanterer, at afslutningen af ​​Walden-kursus eller -programmer gør det muligt for en person at opnå statslig licens eller påtegning.

Program taught in:
Engelsk

See 41 more programs offered by Walden University »

Last updated July 15, 2018
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date