Read the Official Description

Uanset om du lige er begyndt, forbereder din CPA-eksamen eller er interesseret i at fremme din regnskabskarriere, kan Walden University MS i Accounting-program hjælpe dig med at styrke dine færdigheder i analyse og økonomisk beslutningstagning. Designet til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dette hurtigt skiftende erhverv dækker den udfordrende læreplan ledelsesregnskab, økonomisk forvaltning, aktuelle emner og juridiske og etiske regnskabspraksis.

Specialiseringer

  • Regnskab for den professionelle
  • Regnskab med CPA-vægt
  • Self-Designet

Walden University MS i Accounting er akkrediteret af ACBSP og har optjent organisationens Specialized Accounting Accreditation.

De fleste stater kræver, at enkeltpersoner gennemfører 150 semester (225 kvart) timer inden for bestemte emneområder for at være berettiget til at deltage i Certified Public Accountant (CPA) eksamen og / eller opnå en CPA-licens. Walden's regnskabsprogrammer kan hjælpe kandidater fremskridt i retning af at opfylde disse krav. BS i Accounting tilbyder 120 kvartal (80 semester) kredit timer, der omfatter overordnede kurser inden for emner som finansiel regnskabsføring, revision, beskatning og ledelse regnskab. Den MS i regnskab giver 30 semester (45 kvartal) kredit timer, mens MBA Accounting specialisering tilbyder ni semester (13,5 kvartal) kredit timer. Disse programmer omfatter graduate kurser inden for emner som regnskabsmæssige, ledelsesmæssige og juridiske og etiske regnskabspraksis. Dette vil kræve, at eleverne gennemfører yderligere kurser for at opfylde statslige krav.

I hver stat er der specifikke politikker, der skal følges, når en person søger at blive en autoriseret revisor. Nogle stater tillader ikke personer, der gennemfører Walden-regnskabsprogrammerne, at deltage i CPA-licenseksamen på grund af statsspecifikke problemer som faglig akkreditering eller ansigt-til-ansigt instruktion. For oplysninger om uddannelseskravene til din stat henvises til statens regnskabskonto eller tilhørende agentur.

Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning om revisor licensure; Det er dog ansvaret for den enkelte, der indskriver sig i programmet, for at læse, forstå og overholde licenskravene i den stat, hvor han eller hun ønsker at øve sig.

Walden University kan ikke repræsentere, garantere, garantere eller forpligte sig til, at en vellykket gennemførelse af et Walden-program eller kurser for kredit inden for et program, vil gøre en kandidat berettiget til at deltage i en licenstesteksamen eller for at opnå statslig licens.

Program taught in:
Engelsk

See 41 more programs offered by Walden University »

Last updated July 14, 2018
This course is Online
Start Date
Juli 2019
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date