• Undersøgelser Varighed (år): 1,5 år
 • Undersøgelse titel: HD i offentlig administration
 • Titel Studies Niveau: Kandidat (2. cyklus Studies)
 • Undervisningssprog: Græsk
 • Process Studies: Distance
 • Minimum Credits: 27
 • Minimum europæiske Credits (ECTS): 90

programbeskrivelse

Programmet giver mulighed for specialisering i disciplinen af ​​den offentlige forvaltning i teori og praksis. Konkret er postgraduate uddannelse til politiet i den offentlige sektor, og enkeltpersoner, der har til hensigt at arbejde i denne sektor (Public Service, Semi-statslige organisationer, Kommunernes (kommuner og lokalsamfund), offentlige organisationer og agenturer).

Hovedformålet med programmet er at udvikle en horisontal læringskultur i den offentlige forvaltning anliggender i Cypern.

Der lægges særlig vægt på at forstå de teoretiske modeller for den offentlige forvaltning og systematisk undersøgelse af de modeller og praksis Offentlig Forvaltning i Cypern. I denne sammenhæng er det fremhæver karakteren og funktionen af ​​den offentlige forvaltning, detaljer den måde, hvorpå områder og tjenesteydelser er beslægtede og påvirker hinanden, og identificere problemer, der har behov for særlig opmærksomhed for at producere praktiske og anvendt viden i forbindelse med de nuværende problemer og udfordringer.

Specifikke mål:

Den første specifikke målsætning for programmet er at forbedre effektiviteten og produktiviteten af ​​arbejdstagere i den offentlige sektor. Det andet specifikke mål er at forstå de udfordringer, som Cyperns tiltrædelse af EU og strukturen af ​​global styring for offentlig forvaltning.

Studerende vil have mulighed for at ikke uddybe forskning og anvendelse af modeller og praksis i offentlig administration på både generelle og specifikke niveau. Programmet er struktureret på en sådan måde, der gør det muligt studerende til at specialisere sig i områder af særlig interesse, der har en baggrund viden og erfaring i den offentlige forvaltning.

karrieremuligheder

Programmet henvender eksisterende officerer den offentlige forvaltning og enkeltpersoner, der søger at arbejde i det. Behovet for at øge viden og færdigheder af disse mennesker får efterspørgslen efter en sådan mulighed er tydelig. På den anden side, tilbuddet og de berørte muligheder er meget begrænset. Personer, der søger specialisering i postgraduate studier i offentlig administration er primært folk med fuld tid, der ikke er i stand til at studere i udlandet primært på grund af øgede faglige og familiemæssige forpligtelser. I Cypern er der begrænset udbud i Metaptychiaka.I introduktion af Programmet vil derfor sikre direkte dækning af de relevante kenou.Parallila, programmets adresser og grækere studerende, der forfølger graduate undervisning og uddannelse inden for offentlig administration.

Udvikling af videngrundlaget af den offentlige forvaltning på kandidatniveau uddannelse og universitetsforskningen niveau vil give nye muligheder for mennesker, der tjener på dette område og vil forbedre niveauet af viden og ledelsesmæssige spørgsmål i forbindelse med sektoren. Resultaterne vil være til gavn for hele samfundet.

Adgang til yderligere undersøgelser

Kandidater i dette program vil være i stand til at forfølge yderligere undersøgelser i det akademiske inden for offentlig administration eller den generelle felt af viden management på ph.d.-niveau.

læringsresultater

Master er rettet mod læringsresultater vil sætte dem kandidater til at styre en kompleks viden matrix til at løse reelle problemer og udfordringer i deres arbejdsmiljø. Specifikt læringsresultater designet til at forbedre teoretisk og praktisk viden om de studerende på kandidatniveau, samt udviklingen af ​​deres færdigheder. Hovedformålet med strukturen af ​​de læringsresultater er at udvide den eksisterende viden om de studerende og deres anvendelse i en praktisk og umiddelbart anvendelig måde.

Den studerende, efter afslutningen af ​​programmet, forventes

 1. At udvikle kendskab til de grundlæggende og nødvendige begreber, termer, principper, modeller og teorier og anvender dem til at undersøge specifikke spørgsmål på det akademiske inden for offentlig administration
 2. Udvikle specifikke teorier og modeller til at løse specifikke problemer i den offentlige forvaltning
 3. Svarer til den empiriske til den teoretiske viden og til par både at forstå og til at behandle specifikke spørgsmål
 4. Analysere og vurdere problemstillinger og løsningsforslag i Offentlig Administration (empirisk og normativ tilgang)
 5. Vurdere procedurer til afhjælpning af problemer i den offentlige forvaltning
 6. Identificer prioriterede spørgsmål, der modtager eller skal modtage respons i offentlig administration
 7. At udvikle færdigheder til at identificere problemområder eller spørgsmål, der fortjener analyse og evaluering
 8. For at gennemføre de nødvendige midler og kapaciteter til at løse problemer, der er blevet identificeret
 9. Byg analytiske og kommunikative færdigheder på arbejdspladsen, om det er en stat eller en super-nationalt niveau
 10. At erhverve ledelsesmæssige kompetencer i overensstemmelse med den struktur, funktion og krav i forvaltningslovens
 11. Erhverve færdigheder og evner til løbende udvikling af individuelle evner og færdigheder til at håndtere praktiske problemer
Program undervist i:
 • Græsk
University of Nicosia

Se 27 flere kurser fra University of Nicosia »

Dette kursus er Online
Start Date
Contact school
Duration
3 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
13,590 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school