Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor populær fiktion?

MFA'en i Popular Fiction Writing and Publishing er et af de første online skriftlige programmer for at forberede eleverne til at skrive historier og noveller på professionelt niveau i fantasiens, science fiction, horror, mystery, thrillers og unge voksne. Programmet er en mulighed for studerende til at læse dybt, tænke kritisk og diskutere populær fiktion med jævnaldrende fra forskellige faglige perspektiver. Studerende vil styrke deres skrive- og redigeringsfærdigheder og lære moderne praksis til at udgive deres arbejde eller finde og arbejde med litterære agenter, professionelle redaktører og marketingfolk for at bringe deres vision til et bredt læserskab. Programmet, der bygger på ekspertise fra forfattere, litterære lærere og forlag, giver eleverne den unikke oplevelse at tage kreative workshops og litteraturkurser samt praktiske udgivelseskurser med det formål at lære dem at omdanne et færdigt manuskript til en poleret , publicerbart arbejde.

Hvorfor Online?

Online MFA-programmet giver en chance for at forstå historien fra et personligt, historisk og markedsmæssigt perspektiv. Online skrive workshops fungerer som kernen i læseplanen og er designet til at tillade forfattere af forskellige genrer at arbejde sammen for at få en dybere forståelse af kunsten og håndværk at skrive populære fiktion. For at supplere værkstedserfaringen kræver vores online-program dig også at tage litteraturkurser om historien og aktuelle trends i specifikke genrer samt forlag, der udforsker de forskellige veje til publikationer.

Onlineprogrammet er praktisk og fleksibelt, så studerende fra overalt i verden kan arbejde på deres fiktionskrivning, herunder arbejdende voksne, forældre eller dem, der ikke kan deltage i et traditionelt college. Programmet er designet til at arbejde omkring elevernes tidsplaner, og der er ingen krav til opholdskrav. Vores online workshops, litteratur seminarer og forlag kurser giver eleverne mulighed for at deltage i klassediskussioner med lethed og at planlægge deres studietid omkring familie, arbejde eller andre livsforpligtelser. Programmet giver et behageligt læringsmiljø for forfattere.

Hvilke unikke muligheder stiller online-MFA'en i Popular Fiction Writing og Publishing?

  • Et fokus på udvikling af plot og karakterdrevne historier i genrer af spekulativ fiktion, thriller og ung voksen
  • En chance for at lære fra fagfolk fra handel udgivelse om, hvordan bøger udgives og markedsføres
  • Et netværk af forfattere, forlag og akademikere
  • Evnen til at tage klasser fra hvor som helst i verden
  • Kurser, der passer til din travle tidsplan

Hvorfor Emerson College ?

Institut for Skrive, Litteratur og Publishing på Emerson College er hjemsted for et af de længste løbende kreative skriftlige MFA-programmer i landet og en af ​​de eneste kandidatuddannelser i udgivelse i Nordamerika. Baseret i hjertet af downtown Boston ligger Emerson i krydset af intellektuel forespørgsel, kreativ indsats og innovation. Collegeet har skabt et samfund af forfattere, redaktører, forlag og lærere i flere årtier. Onlineprogrammet i Popular Fiction Writing and Publishing fremmer en plads til fiktionskribenter, der ønsker at fokusere på at arbejde inden for områderne spekulativ fiktion, kriminelle romaner eller ung voksenlitteratur.

MFA et overblik

Med rullende optagelser i efterår, forår og sommer tilbyder vores online-program studerende online-workshops, hvor de kan lære at opbygge deres verdener og udvikle deres evner. Studerende vil tage skrive workshops, litteraturklasser, der vil danne rammer for at forstå traditionen for deres genre og udgivelse kurser, der vil instruere dem om de forskellige muligheder for udgivelse af genre fiktion. Studerende vil også arbejde en-til-en med en fakultet rådgiver til at udarbejde en afhandling for at sende ud til agenter eller være selvudgivet.

Interesseret i at ansøge om dette MFA-program? Tilmeld dig for at modtage information om vores akademiske programmer, vigtige opdateringer vedrørende særlige på campus begivenheder og ansøgningsmeddelelser fra Graduate Admission Office .

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Emerson College »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
5 - 10 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date