MEd i uddannelsesledelse

Generelt

Program beskrivelse

Gå foran med en MEd i pædagogisk ledelse fra Concordia University

Du kommer konstant med ideer til at forbedre din skole. Du er ivrig efter at gøre mere for at opmuntre studerende - og kolleger - til at lykkes uden for klasseværelset. Du er klar til at blive leder. Hvad er det næste? Tjener en MEd i pædagogisk ledelse fra Concordia. Med en førende MEd er der intet, du ikke kan gøre. Du har ambitioner, dedikation og medfølelse - det eneste, du har brug for nu, er know-how til at implementere ændringer effektivt. Med en MEd i uddannelsesmæssigt lederskab kan du gøre det og mere.

Hvad du vil studere

 • Principperne for at fremme et støttende forhold mellem skole og samfund.
 • De juridiske og etiske spørgsmål, som lærere konfronterer dagligt.
 • Effektiv undervisning i klasseværelset og hvordan man kan forbedre den studerendes præstation.
 • Grundlaget for organisatorisk ændring.

Udvalgte kurser

Skole- og fællesskabspartnerskaber

Dette kursus undersøger principperne for planlægning og administration af et program til opbygning af et gensidigt understøttende forhold mellem skolen og dens miljø. Fokus er på udvikling af færdigheder og strategier til at forbinde skolen med bestanddele i samfundet som forældre, borgere og særlige interessegrupper.

Casestudier i jura og etik

Dette kursus er en undersøgelse af juridiske og etiske spørgsmål i forhold til praktiske spørgsmål, som lærere konfronterer i deres daglige praksis. Casestudier, der taler direkte til lærere og fokuserer på den daglige etiske dilemma i uddannelsen, danner grundlaget for dette kursus. Særligt vigtigt for dette kursus er vægten på etikens dimension, når det drejer sig om undervisning og ledelse.

Strategier til forbedring af studerendes resultater

Dette kursus giver en oversigt over, hvad der udgør effektiv klasselæringsinstruktion. Kurset vil også undersøge dybtgående de kategorier af strategier, som forskning viser, vil have en stor sandsynlighed for at forbedre præstation for alle studerende på alle fagområder på alle klassetrin. Forskningen og teorien studeres såvel som den praktiske anvendelse af strategierne i klasseværelset.

Organisationsændring

Organisatorisk forandring giver en indledende oversigt over de teoretiske og sociologiske fundament for organisatorisk forandring. Derudover udforsker kurset kilder, processer og resultater af uddannelsesændringer og de deraf følgende implikationer for lærere og administratorer. Emner og aktiviteter er designet til at gennemgå spørgsmål af interesse og betydning for dem, der overvejer karrierer i uddannelsesadministration eller roller som førende lærere og forandringsagenter.

Hvorfor Concordia

Som innovatører inden for læring har Concordia University-Portlands College of Education styrket lærere i over et århundrede og fortsætter med at påvirke uddannelse fra prenatal til ph.d.-niveau. Faktisk ligger vores College of Education i flagskibsskolen i vores nye uddannelsesmodel, kendt som 3toPhD®. De samme modige sind bag denne innovative prototype er også dem, der skaber vores igangværende uddannelsesmæssige forskning og vores bachelor- og kandidatuddannelser. Vi udvider vores samfund af professionelle undervisere til at fremme læring på alle trin - slutte sig til os.

Stipendighedstilgængelighed

Vi tilbyder op til $ 3.000 i stipendier, og lige nu kan du kvalificere dig til gratis lærebøger.

Adgangskrav

 • Afsluttet ansøgning.
 • Ansøgere skal have opnået en bachelorgrad eller højere fra en regionalt akkrediteret institution.
 • Officielle udskrifter fra et regionalt akkrediteret universitet / universitet med udstationeret bachelor- eller kandidatgrad. For nemheds skyld skal du underskrive udskrivningsformularen, hvis du vil have Concordia University-Portland til at anmode om officielle udskrifter på dine vegne.
 • Arbejdshistorisk form eller cv der viser arbejdserfaring.
 • Ansøgere skal have en kumulativ grundlæggende GPA på 2,8 eller højere.
 • Intentivering, 475-600 ord i længden. Indholdet og klarheden i skrivningen vurderes i optagelsesprocessen. Svar på følgende spørgsmål hver for sig, og nummer hvert svar:
  • Introducer dig kort til Graduate Admissions Office og College of Education-holdene ved at diskutere din professionelle baggrund og din interesse i at fortsætte dit ønskede studietilbud på Concordia (ca. 75-100 ord).
  • Beskriv dine professionelle mål og deres tilpasning til dit valgte program og til Concordias overordnede mission. Illustrer, hvordan dine styrker og oplevelser har forberedt dig til succes i programmet (ca. 200-250 ord).
  • Diskuter en øjeblikkelig udfordring i den virkelige verden inden for det professionelle felt, som din grad er tilpasset (f.eks. PreK-12-uddannelse, videregående uddannelse, virksomhedsuddannelse). Giv et eksempel. Hvilken handling skal undervisere eller fagfolk tage for at tackle denne udfordring? (ca. 200-250 ord)
  • For kandidater, der har tjent under en 2,80 GPA, skal du forklare, hvad der førte til den lave GPA, og hvordan du vil lykkes med et akademisk udfordrende kandidatprogram i dag.
Senest opdateret Dec 2019

Om skolen

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We o ... Læs mere

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We offer education degree programs at every level – many of which can be earned online – from a Bachelor in Education to master and doctorate degree programs. Minimer