MEd i Curriculum & Instruction, Concentration in TESOL

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Forbered dig på at undervise i engelsk overalt i verden og tilslut dig et internationalt samfund af undervisere. George Mason University's kandidatuddannelse i TESOL giver de studerende en professionel færdighed, der sætter sig i gang med nye rejser i USA og over hele kloden og underviser i engelsk ved hjælp af engagerende, kulturelt responsive undervisningsstrategier.

Kerneplanen indeholder 10 kurser, der udstyrer de studerende med værktøjerne til at skabe produktive læringsmiljøer, der fokuserer på inklusivitet. Som et resultat er de parat til at rumme engelske elever med alle kulturelle, sproglige og erfaringsmæssige baggrunde.

Mens dette gradspor ikke er et licensprogram, forbereder Masons online-master i TESOL kandidater effektivt til PRAXIS, engelsk til højttalere af andre sprog-eksamen. Mange statslige tilladelser forventer, at potentielle PK-12-sproglærere har denne legitimationsoplysninger, og vores program giver eleverne støtte og tillid til at optjene høje point.

I vores sammenkoblede og globale verden har der aldrig været et stærkere behov for kvalificerede engelsksprogede lærere i både den offentlige og private sektor. Som det eneste uddannelsesprogram i Virginia akkrediteret af TESOL International Association indser Mason vigtigheden af at give kandidater den stærkeste fordel på jobmarkedet.

Kandidater fra Masons online master i TESOL indgår i et globalt samfund af undervisere dedikeret til at skabe kulturelt relevante og retfærdige læringsmiljøer for engelske elever over hele kloden. Som kandidat fra Mason har du den unikke evne til at undervise i engelsk i USA og internationalt.

Senest opdateret Sep 2020

Om skolen

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Minimer