Filter
MBA
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Business Administration grader er akademiske programmer, der kun tildeles en gang studerende gennemfører næsten syv års studier og hårdt arbejde. Studerende har ofte mulighed for at specialisere deres MBA, så de kan skræddersy deres uddannelse til deres ønskede karriere. 

Den MBA i Fashion er beregnet til at hjælpe alle de kreative folk fra modebranchen. Uddannelsen ikke blot øger deres talent, men det er også lærer dem nogle business-færdigheder. Så på denne måde, bliver deres profit stiger og deres arbejde mere produktive og effektive.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i MBA i mode

Andre muligheder inden for dette studieområde:
IMF Business School Portugal

Den MBA giver mulighed for at tilegne sig færdigheder til at: analysere grundlaget for strategisk ledelse studere sit fundament, hvilket gør analyse af markedet miljø, me ... [+]

Den MBA giver mulighed for at tilegne sig færdigheder til at: analysere grundlaget for strategisk ledelse studere sit fundament, hvilket gør analyse af markedet miljø, med henblik på at sætte den studerende til formuleringen, gennemførelsen og overvågningen af ​​en succesfuld strategi; vurdere egnetheden af ​​en forretningsstrategi, analysere marketingplan som er baseret for at træffe beslutninger om de mest hensigtsmæssige markedsføringskanaler, og dermed sikre de ønskede resultater for din virksomhed; tilegne sig den viden er nødvendig for retningen og forvaltning af de forskellige områder og afdelinger, der muliggør et velfungerende et selskab, dominerer de grundlæggende retningslinjer.... [-]

Portugal Portugal Online
Åben tilmelding
Deltid
720 timer
Online
Læs mere på dansk