Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

MBA i ledelse

Afslutning af en MBA-program giver en postgraduat grad også kaldet en Master of Business Administration. Det giver de studerende med dybere forståelse af den generelle inden for erhvervslivet, og ofte giver mulighed for at fokusere på en bestemt gren inden for det.

Hvad er en online MBA i ledelse? En MBA i Management studieforløb vil først og fremmest have studerende, der tilbringer tid på alle de centrale fag, der er nødvendige for et godt afrundet manager til at forstå, såsom regnskab, finansiering, markedsføring, menneskelige ressourcer, driftsstyring og strategiudvikling. I nogle programmer er det muligt at vælge en af ​​disse til at koncentrere sig om, at erhverve en dybere ekspertise i dem. Online MBA-programmer, som navnet indikerer, er dem, hvor alle kurser er tilgængelige på internettet.

Modtagelse af en MBA-grad kan give job kandidater den nødvendige kant til at blive ansat i forhold til andre ansøgere.Det kan medvirke til at øge intervallet løn, der kan forventes, samt gøre dig mere berettiget til avancement i en virksomhed, hvor du allerede er ansat.

Post-graduate grader varierer meget i pris, afhængig af institutionen, og hvor det er placeret. Typisk kan et online program sænke ens investering i forhold til en on-campus én. Som du sammenligne de relative omkostninger mellem studieretninger, Sørg for at se på alle gebyrer, ikke bare undervisning.

Enhver stor virksomhed, på tværs af alle brancher, vil typisk foretrække ansatte i deres øverste lederstillinger i det mindste at have MBA grader. Hvis du vælger at yderligere specialisere sig i et bestemt område, såsom finansiering eller markedsføring, dette kan også gøre dig mere opsøgte i en bestemt branche, selv om stort set alle virksomheder af en vis størrelse har finans og marketingafdelinger, som de har behov for kvalificerede ledere.

Der er online MBA-programmer i ledelse til rådighed på institutioner over hele verden. At studere på internettet kan være særligt gavnligt for business grader, da det giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde og anvende det samme, hvad du lærer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

 

 

Læs mere

Online MBA I Ledelse Og Ledelse - York St John University (UK)

Robert Kennedy College
Online 1 - 3 år February 2019 Schweiz Zürich Switzerland Online Det Forenede Kongerige York + 2 mere

York Business School MBA i ledelse og ledelse er designet til en bred vifte af studerende, der deler en passion for ledelse og ledelse mere generelt og som ønsker at flytte ind eller videreudvikle deres karriere i ledelse og ledelse. Gennem udviklingen af ​​en integreret og kritisk bevidst forståelse af ledelsen fra et lederskab og folks perspektiv involverer programmet dig i en krævende proces med personlig og ledelsesmæssig udvikling. [+]

York Business School MBA i ledelse og ledelse er designet til en bred vifte af studerende, der deler en passion for ledelse og ledelse mere generelt og som ønsker at flytte ind eller videreudvikle deres karriere i ledelse og ledelse. Gennem udviklingen af ​​en integreret og kritisk bevidst forståelse af ledelsen fra et lederskab og folks perspektiv involverer programmet dig i en krævende proces med personlig og ledelsesmæssig udvikling. Programmet giver mulighed for at udforske, evaluere og anvende centrale teorier om lederskab og ledelsens teorier og koncepter samt opmuntre kreativ og innovativ tænkning ved anvendelse af relevante modeller og rammer.

Programmet samler relevant moderne akademisk teori og forskning med en praktisk forståelse af aktiviteter inden for organisationer. Du vil undersøge spørgsmål, der har stor indflydelse på organisationer ved at arbejde sammen med andre og bygge videre på både deres oplevelser og dit eget.... [-]


Online MBA I Executive Management Og Iværksætteri

California Institute of Advanced Management
Online Fuldtid Deltid 11 - 22 måneder September 2018 USA El Monte + 1 mere

CIAM direktion [+]

Ingen flere prøver eller eksamener.

CIAM direktion

Ingen GMAT eller GRE påkrævet.

CIAM tror på praktisk, funktionel og relevant viden - ikke testresultater på et stykke papir, så vi behøver ikke GMAT eller GRE som adgangskrav.

Tilgængelig 100% online, overalt i verden.

Vores topmoderne online platform er tilgængelig over hele kloden. MBA-programmet på 36 kreditter er designet til at dække behovene hos fagfolk inden for en bred vifte af forretningsområder. Flere spor muligheder, live streaming mulighed for weekend / nat klasser, lave undervisningsrater og dedikeret ekspert fakultet gør CIAM det bedste valg til din MBA.

Interagere med rigtige amerikanske virksomheder i klasse!... [-]

Online MBA - International Management

Geneva Business School Barcelona Campus
Online Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Spanien Barcelona + 1 mere

Dette onlineprogram er designet til at forberede dig til dagens dynamiske og globale erhvervslandskab. [+]

Dette onlineprogram er designet til at forberede dig til dagens dynamiske og globale erhvervslandskab. Du vil få dyb ledelse og økonomisk viden, så du kan:

Løs problemer med kompleks forvaltningAnalyser offentlige og private markederOpdag nye forretningsstrukturerGennemføre innovative teorierDesign kreative ledelsesstrategierFakta og talAnsøgningsgebyr = € 150 (refunderes ikke, betales ved ansøgning)Administrationsgebyr = 1900 € (engangsgebyr)Undervisning pr. Semester = € 5360 (I alt 1,5 års program / 3 semestre)Valgfri Anglia Ruskin University top-up grad = £ 3.300Hvad tilbyder vi?

Lære ved at gøre

Klasser er praktiske. Du vil arbejde individuelt eller samarbejde om reelle forretningsproblemer og casestudier fra forskellige virksomheder og brancher. Du vil gøre forskning, brainstorm, iterere og udvikle løsninger og præsentere dem for klassen.... [-]


Master Of Business Administration I Organisationsudvikling Og Human Resource Management

California Intercontinental University
Online 18 måneder September 2018 USA Irvine

Master of Business Administration i Organisationsudvikling og Human Resource Management (MBAODHRM) program er designet til at forberede eleverne på karriere inden for læring og udviklingsstyring, human resource management, forretningsudvikling ledelse, organisatorisk effektivitet rådgivning og personaletræning ledelse. Studerende, der forfølger denne specialisering, vil lære om organisationsudvikling, ledelse og udvikling, international organisationsadfærd og virksomhedernes ressourcestyring. Personer, der foretrækker at arbejde med mennesker og udvikle menneskelig kapital og er klar til en erhvervsledelse karriere, vil finde denne specialisering værd. [+]

Oversigt

Master of Business Administration i Organisationsudvikling og Human Resource Management (MBAODHRM) program er designet til at forberede eleverne på karriere inden for læring og udviklingsstyring, human resource management, forretningsudvikling ledelse, organisatorisk effektivitet rådgivning og personaletræning ledelse. Studerende, der forfølger denne specialisering, vil lære om organisationsudvikling, ledelse og udvikling, international organisationsadfærd og virksomhedernes ressourcestyring. Personer, der foretrækker at arbejde med mennesker og udvikle menneskelig kapital og er klar til en erhvervsledelse karriere, vil finde denne specialisering værd.

Programkompetencer og læringsmål... [-]

MBA Luksus Management Og Iværksætteri I Den Digitale Tidsalder

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Online Fuldtid 12 måneder November 2018 Frankrig Paris

Luksusbranchen har været i spidsen for innovation i ledelse og markedsføring i flere årtier. [+]

Luksusbranchen har været i spidsen for innovation i ledelse og markedsføring i flere årtier. En eksklusiv kundekreds og højt efterspurgte medarbejdere gør Luxury Business til en unik kontekst for at udvikle ny praksis, som sætter standarderne i en bred vifte af sektorer og brancher. Forståelse af den globale luksusvirksomhed i dag betyder forståelse af, hvordan man kan klare udfordringer og hurtige ændringer, der også er en kilde til muligheder for nye aktører.

Traditionel luksus og global / digital forstyrrelse.

Luksus står faktisk over for modsætningerne og udfordringerne i globaliseringen og digitaliseringen. Hvordan håndterer brandchefer disse udfordringer, og hvad har / vil de være deres strategier for bæredygtig vækst i fremtiden? Hvad er den nye rækkevidde af luksus shopping oplevelsen? Hvad er e-handel og omnichannel strategier? Når sociale medier og influencer vokser i styrke, hvordan kan en digital kommunikationsstrategi opbygges for at rally 'millenials' og de nye forbrugere af luksus?... [-]


Online MBA

Nottingham Trent University Online
Online Deltid 2.5 år September 2018 Det Forenede Kongerige UK Online

Gennem et ledelsesfokus, en-til-en mentorskap og erfaringsmæssig læring, er denne 100% Online MBA skræddersyet til den enkelte for at give alt hvad du behøver for at tage din karriere til nye højder. Tilpas din online MBA med en specialisering i Data Analytics. [+]

En MBA, der virker for dig

Gennem et ledelsesfokus, en-til-en mentorskap og erfaringsmæssig læring, er denne 100% Online MBA skræddersyet til den enkelte for at give alt hvad du behøver for at tage din karriere til nye højder.

Tilpas din online MBA med en specialisering i Data Analytics.

Den online MBA fra Nottingham Business School vil give dig al den erfaring du har brug for til at få en betydelig indflydelse i erhvervslivet uden at skulle sætte foden på campus. Nottingham Business School er AACSB og EQUIS akkrediteret. Færre end 1% af handelsskoler over hele verden har både EQUIS og AACSB akkreditering, der bekræfter de strenge og innovative standarder for vores undervisning og forskning, og den balance vi konsekvent rammer mellem akademisk kvalitet og faglig relevans.... [-]


MBA I Maritime Og Shipping Management

Institute for International Maritime Studies
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Åben tilmelding Grækenland Athens + 1 mere

Den MBA i Maritime og Shipping Management er designet af International Telematic University Uninettuno i samarbejde med Institute for International Maritime Studies for at give den nødvendige viden og ekspertise til ledere og ledere inden for shipping og maritime sektor. [+]

.

Den MBA i Maritime og Shipping Management er designet af International Telematic University Uninettuno i samarbejde med Institute for International Maritime Studies for at give den nødvendige viden og ekspertise til ledere og ledere inden for shipping og maritime sektor.

Programmet fokuserer primært på uddannelse inden for shipping, business, management og maritim videnskab og teknologi, for at opbygge shippingindustriens forskning, forskning og udvikling.

Programmet gennemføres 100% via fjernundervisning og tilbydes på engelsk . Undervisningen gives via internettet, i "Master" sektionen på portalen www.uninettunouniversity.net. MBA har en varighed på 18 måneder og er opdelt i videoforedrag, seminarer, vejledninger, chatfora, virtuelle klasseværelser, laboratorier, videooptagelser, øvelser osv.... [-]


Online MBA I Sustainability Management

Sustainability Management School
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Schweiz Switzerland Online

Vores online-program er 100% online! Det er en mulighed for dig at komme videre i din karriere og at udvikle nye færdigheder inden for bæredygtighedsstyring. [+]

Formålet med online MBA i Sustainability Managemen t er at tilbyde en overvejende professionelt orienteret uddannelse, der adresserede bæredygtighedsudfordringer over for ledere i dagens komplekse arbejdsmønstre. Vi ønsker, at vores studerende bliver effektive forretningsledere i dagens verden.

Designet til alle fagfolk i virksomheder, nonprofits og statslige organer, der kræver viden og praksis om bæredygtighed, lærer eleverne, hvordan man anvender innovative løsninger til komplekse arbejdsmiljøer.

Øvelsesorienterede projekter vil blive styret af akademikere og fagfolk. Disse projekter er en del af SUMAS 'innovative undervisningsmetode, som omfatter invitationer til videokonferencer med førende talere i organisationer og virksomhedspræsentationer. Disse aktiviteter stimulerer ikke kun videndeling, men giver også værdifulde muligheder for netværk for at forbedre din karriereudvikling.... [-]


MBA - Fuld Tid Online

Elmhurst College
Online Fuldtid 1 år August 2018 USA Elmhurst

Ved Elmhurst sætter vi dig først. Den måde, vi ser det, er den eneste grund til, at vi er her, at give dig en høj-effektiv, høj værdi erhvervsuddannelse. Vores mission er at give dig de færdigheder og forbindelser, du har brug for for at nå dine mål i din karriere og liv. [+]

Vi mener, at en MBA skal være student-centreret.

Ved Elmhurst sætter vi dig først. Den måde, vi ser det, er den eneste grund til, at vi er her, at give dig en høj-effektiv, høj værdi erhvervsuddannelse. Vores mission er at give dig de færdigheder og forbindelser, du har brug for for at nå dine mål i din karriere og liv.

De rigtige mennesker på din side

Elmhurst fakultet er erfarne branchens ledere, der er dedikeret til at udvide din rækkevidde med feltarbejde, forbindelser og praktisk erfaring. I dette onlineprogram arbejder du med et team af fakulteter, der altid er der for dig.

Studere med det bedste

Dine klassekammerater er andre fagfolk, der søger karriereudvikling og et globalt tankegang. Du vil forbinde med dem med det samme og få et netværk af jævnaldrende, der vil støtte dig. Faktisk er det netværk, du udgør, en af ​​dine mest værdifulde takeaways. Opnåelig, tilgængelig, overkommelig-den fulde Elmhurst MBA passer ind i dit liv.... [-]


MBA Teknisk Ledelse

Allensbach University
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år Åben tilmelding Tyskland Konstanz + 1 mere

Digitale teknologier i form af Social Media, Mobile Communications og Business Analytics trænge hurtigere industri og økonomi. Begrebet den digitale transformation vi forbinder i dag nye digitale forretningsmodeller med en forstyrrende innovation tilgang, en real-time interaktion og pålidelige forudsigelser på baggrund af store datasæt. [+]

Digitale teknologier i form af Social Media, Mobile Communications og Business Analytics trænge hurtigere industri og økonomi. Begrebet den digitale transformation vi forbinder i dag nye digitale forretningsmodeller med en forstyrrende innovation tilgang, en real-time interaktion og pålidelige forudsigelser på baggrund af store datasæt.

Fremskridt inden for digitale teknologier også føre til et paradigmeskift i den industrielle værdi, som handler om begreberne industri 4.0 og Big Data, der er forbundet i flere år med en ny industriel revolution. Sammenlægningen af ​​den fysiske og virtuelle verden i cyber-fysiske systemer fører til nye udfordringer i forvaltning og navnlig i forvaltningen og professionel støtte af projekter under forandringsprocesser, der vil gøre op den digitale transformation i de kommende år.... [-]


Cand.merc. I Executive Management

Royal Roads University
Undervisning både online og på universitetet 18 - 31 måneder August 2018 Canada Victoria

For at være succesfuld i dagens globalt fokuserede kommercielle landskab, skal du forstå alt om virksomheden. Vores MBA i Executive Management adresserer de virkelige behov i dagens erhvervsliv, udvikler fleksible sind med evnen til at analysere en situation, syntetisere en strategisk plan og implementere en effektiv løsning. [+]

Oversigt

Den MBA i Executive Management på Royal Roads University er designet til at arbejde fagfolk, ved at arbejde fagfolk. Vi har brugt vores erfaring i branchen til at skabe et program, der giver dig et solidt fundament, der kræves af nutidens forretningsledere, samt muligheden for at sætte din læring i gang med praktisk praksis. Ligegyldigt hvad dine karrieremuligheder er, kan du bruge de værktøjer og teknikker, der findes i dit program, til at flytte din organisation fremad. Du kan vælge at fuldføre din MBA i Executive Management eller med en specialisering inden for Lederskab, Management Consulting, International Business - Asien Pacific Handel og Investering Specialisering, eller International Business and Innovation - Europe Specialization.... [-]


Master Of Business Administration Specialisering I Management (online)

Universidad del Turabo
Online Deltid January 2019 Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

Kandidatuddannelsen i ledelse giver den studerende mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at fremme kommunikation og integration med de forskellige organisationer og faglige institutioner, der repræsenterer virksomhedernes og andre organisationer, inden for og uden for Puerto Rico. Uddannelsen af ​​denne specialitet kan på en selvstændig måde vurdere ledelsen i organisationer gennem anvendelse af de teoretiske og praktiske aspekter af administrationen, den analytiske overvejelse af dets struktur, den effektive anvendelse af nye teknologier, til løsning af situationer og udfordringer blandt organisationer. [+]

Beskrivelse

Kandidatuddannelsen i ledelse giver den studerende mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at fremme kommunikation og integration med de forskellige organisationer og faglige institutioner, der repræsenterer virksomhedernes og andre organisationer, inden for og uden for Puerto Rico. Uddannelsen af ​​denne specialitet kan på en selvstændig måde vurdere ledelsen i organisationer gennem anvendelse af de teoretiske og praktiske aspekter af administrationen, den analytiske overvejelse af dets struktur, den effektive anvendelse af nye teknologier, til løsning af situationer og udfordringer blandt organisationer.

Curriculum

Kernekurser

ACCO 501 Management AccountingECON 519 LedelsesøkonomiFINA 503 Management FinanceMANA 501 Organisatorisk adfærdMANA 600 ForskningsmetoderMARK 511 Management MarketingSTAT 555 Statistik for beslutningstagning... [-]

Master I Business Administration Med En Specialisering I Supply Chain Management

Universidad Ana G. Méndez
Online Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Åben tilmelding Puerto Rico Puerto Rico (US) Online + 1 mere

Denne speciale giver den studerende den nødvendige viden til at arbejde med materialhåndtering og dens funktioner i planlægning, indkøb, kontrol med produktion og lager. [+]

Denne speciale giver den studerende den nødvendige viden til at arbejde med materialforvaltning og dets funktioner i planlægning, indkøb, kontrol med produktion og lager.

KernekurserAdministrerende organisationerTeknologi og Information ManagementMarketing ManagementLedelsesfinansiering *Regnskab for beslutningstagning *ErhvervsøkonomiKvantitative metoderSpecialiseringskurserOperations ManagementEnterprise Resources PlanningSupply Chain Design og ManagementLogistikstyring og strategiInternational Logistik og Global Supply Chain ManagementValgfrie kurserProjektledelse FundamentalsForretnings etikCRM: Forøgelse af kundens værdiCapstone kursusVidenintegration i erhvervsøkonomi [-]

Online Mba I Marketing Management

GBSB Global Business School - Online programs
Online Fuldtid Deltid 9 måneder Åben tilmelding Spanien Spain Online + 1 mere

Online MBA i Marketing Management lærer eleverne om globale markedstendenser, marketingstrategier, innovative marketingkommunikation, markedsundersøgelser, produktudvikling, brand management og kampagner. [+]

Oplev Online MBA I Marketing Management Få en differentieringskvalifikation med Microsoft Imagine Academy - GBSB Global forbereder de studerende til at imødekomme efterspørgslen efter markedet inden for digital teknologi Undersøg Business Administration på en Business School Hvor "Digital" er i dets kerne. GBSB Global er den eneste højere uddannelsesinstitution i Spanien akkrediteret af Microsoft som førende inden for digital uddannelse. Sæt dig selv adskilt fra konkurrencen. Tjen akkreditering ud over din kandidatgrad gennem ACCA, den berømte internationale sammenslutning af Chartered Certified Accountants Hvorfor tjene denne grad Forøg din løn, få en kampagne og åbne nye karriere muligheder Perfekt dit lederskab og ledelsesmæssige færdigheder Forbered dig på at møde udfordringerne fra det 21. århundrede Forøg din innovationspotentiale Produkt beskrivelse ... [-]

MBA Online - Med Speciale I Corporate Communication: Public Relations, Protokol Og Begivenheder

ESERP Business School online
Online Deltid 15 måneder Åben tilmelding Spanien Spain Online

Du vil lære at strategize kommunikation ved hjælp af digitale medier, vil du danne i Marketing Public Relations, samt erhvervelse af forestillinger om den generelle retning af selskabet. [+]

Den Online MBA - Specialisering i Corporate Communication: Public Relations, protokol og begivenheder ESERP er en stor mulighed for at fortsætte med at danne dig. Og i det vil du indse betydningen af ​​forretningsmæssig kommunikation. Ikke overraskende, at kommunikationsstrategier De er afgørende for virksomhederne at være frugtbar. Så lære at tegne dem, ved hjælp af digitale medierOg interagere med medierne. Du vil også dannes i Marketing Public Relations og event management, opfylde de juridiske aspekter og vil dominere intern og ekstern kommunikation med henblik på at løse potentiel krise. Rækken af ​​jobmuligheder er meget bred. Du kan administrere eller tilhøre kommunikation afdelinger og PR af enhver virksomhed, stor eller lille. Og du kan arbejde på forskellige agenturer: Kommunikation, reklame, public relations eller markedsføring. Du vil være i stand til at fungere som rådgiver eller mægler i erhvervslivet kriser og arbejde i medierne. Det varer 15 måneder. Når du er færdig med Online MBA - Specialisering i Corporate Communication: Public Relations, protokol og begivenhederBortset fra at opnå privat ESERP titel, vil du have den anerkendelse af UVic - Universitat Central de CatalunyaHvilket vil også give dig en ordentlig universitetsuddannelse. ... [-]