ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Færdiggørelse af en MBA, en kandidatgrad i business administration, tager normalt omkring to år. Heltidsstuderende, der følger denne grad, tager normalt tre kurser pr. Akademisk semester, selv om dette tal kan variere, hvis de vælger at tage nogle klasser i løbet af sommeren.

Hvad er en online MBA i Engineering Management? Kurser lærer eleverne, hvordan man styrer medarbejdere, budgetter og ressourcer til en omfattende gennemgang af projektledelsen. Byggepladser er et område med fokus på kurser, med vægt på aspekter, herunder kvalitetskontrol og love. Kurser dækker også økonomistyring, herunder regnskabspraksis, samt markedsførings taktik til fremme af arbejde til potentielle kunder. Nogle skoler tilbyder kurser på specifikke tekniske discipliner, såsom maskinteknik, elteknik, ingeniørarbejde og maskinteknik.

Efter afslutningen af ​​et engineering management program kan mange kandidater besidde den viden og færdigheder, der er nødvendige for at gøre kloge ansættelsesbeslutninger, effektivt overvåge hold og problemløsning for at overvinde udfordringer - som alle kan hjælpe med at gøre dem stærke jobkandidater på dette område.

Hver online MBA i Engineering Management er lige så unik som hver elev, der tjener det, med omkostninger varierende afhængigt af skole og land, så det anbefales at få et individuelt skøn.

Der er en række efterspurgte erhverv for dem, der tjener deres online MBA i Engineering Management. Seniorledende analytikere overvåger ingeniørhold for at maksimere deres effektivitet for at opnå de bedst mulige resultater på projekter. Byggeledelsesingeniører overvåger projekter og steder, der sikrer, at medarbejdere, udstyr og materialer alle fungerer godt.Udnyttelse af stor forretningssans og stor ingeniørvidenskab, ingeniørprojektledere har ansvaret for hele projekter og leder alle arbejders handlinger på arbejdspladser. Dem, der er stærke inden for både tekniske færdigheder og økonomistyring, kan trives som en cost systems analytiker, en rolle, som har direkte indflydelse på projektets bundlinje.

En avanceret grad i teknik kan tage dig langt. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Ingeniørledelse Filter

MBA I Engineering Management

Westford University College
MBA
MBA
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Studer online, deltid eller fjernundervisning fra UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi Arabien (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sydafrika (Cape Town, Johannesburg, ...

Læs mere

MBA i forretningsadministration og ledelse inden for ingeniør- og byggeprojekter

Structuralia
MBA
<
Deltid
Spansk
Online

Skab dig selv med Structuralia , den førende træningsskole i den spansktalende verden inden for byggeri, infrastruktur, energi og teknik.

Læs mere

MBA I Engineering Management

IUBH University of Applied Sciences – Online
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online

Præcision, effektivitet og pålidelighed er kvaliteter, der kræves af en ingeniør. Studieprogrammet MBA i ingeniørledelse på IUBH Online understøtter dig med at udvikle ny vide ...

Læs mere