ONLINESTUDIES

En Master of Business Administration er en specialiseret grad, der kan tage mellem fem og syv år for at tjene. Mange studerende vælger at tjene en MBA for at forbedre deres færdigheder inden for områderne kritisk tænkning, finans og ledelse.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

3 Resultater i Dataanalyse, Nordamerika Filter

MBA - Koncentration i dataanalyse

Key West University
MBA
06 Okt 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
29 Sep 2020
Engelsk
Online

KWU MBA-uddannelsen giver tidlig til mid-karriere fagfolk med de praktiske færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at fremskynde deres karriere i erhvervslivet.

Læs mere

Master of Business Administration (Online)

Arkansas Tech University
MBA
Aug 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
01 Jun 2021
Engelsk
Online

The focus of the MBA program at Arkansas Tech University is to prepare you for a business career with the information analysis and executive decision-making skills needed in t ...

Læs mere

MBA - Data Analytics

Utica College Online
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

MBA-Data Analytics-specialiseringen fokuserer på to aspekter af datavidenskabsfeltet: Brug af teoretiske modeller i indsamling, design og analyse af kvantitative og kvalitativ ...

Læs mere