ONLINESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien tilbyder bachelorer programmer.

En Master of Business Administration er en grad, der kan opnås efter afslutning af en bacheloruddannelse. Optjening en MBA er ofte en klog løsning, da en forbedret uddannelse og større erfaring inden for området kan hjælpe kandidater være meget ønskeligt at potentielle arbejdsgivere.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Universiteter for bachelorgrad i Australien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Australien her.

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 16 måneder September 2019 Australien Australia Online

Med en MBA på Southern Cross University vil du diversificere dine færdigheder, udvikle et ledelsesmæssigt synspunkt og styrke dine strategiske ledelsesevner.

Online Master of Business Administration (Global)

James Cook University Online
Online Deltid 24 måneder September 2019 Australien Australia Online

JCU Online MBA Global giver dig en data-drevet tilgang til at analysere disse globale skift og identificere hvilke muligheder der vil give det bedste resultat for din virksomhed.

AIB MBA

Australian Institute of Business
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Australien Adelaide + 1 mere

AIB MBA er Australiens nr. 1 MBA udbyder. Det er en fuldt akkrediteret Master of Business Administration (MBA) kvalifikation i Australien og anerkendt internationalt. Det er specielt designet til travle arbejdende voksne, så det leveres 100% online med interaktivt 'snackbart' indhold. AIB MBA tilbyder ægte fleksibilitet, industriindsigt, praktiske færdigheder og den støtte, du har brug for, til at blive uerstattelig.