ONLINESTUDIES.DK

En Master of Business Administration er en uddannelse, der kan hjælpe eleverne til at forbedre og diversificere deres dygtighed sæt. Mange skoler tilbyder MBA-programmer enten online eller på deltid, så de studerende der har travlt med karriere og familier kan fortsætte deres uddannelse på en bekvem måde.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

resultater fundet Filter

Online MBA

Edinburgh Business School
Online Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Edinburgh Forenede Arabiske Emirater Dubai Malaysia Putrajaya + 2 mere

Edinburgh Business School online MBA giver dig frihed til at vælge, hvornår, hvor og hvordan du vil gennemføre dine studier. Programmet er intellektuelt stringent og akademisk udfordrende og dækker nøgle ledelsesdiscipliner, herunder folkekompetencer, økonomi, marketing, regnskab, finansiering, strategisk planlægning og projektledelse.

Online MBA

Globis University
Online Deltid 2 år Oktober 2019 Japan Tokyo

Globis Online MBA er et toårigt uddannelsesprogram med alle klasser afholdt i realtid ved hjælp af videokonference-software. Forbind levende med foredragsholdere og klassekammerater fra hele verden og få forskellige indblik i den internationale forretning.

University of Leicester MBA

Stafford
Online Deltid 30 måneder Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordan Jordan Online Kuwait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saudi-Arabien Saudi Arabia Online Dubai Irak Baghdad + 15 mere

Denne MBA tilbydes af University of Leicester. Specialiseringer: Human Resource Management (HRM), Finans og Marketing.

Executive MBA

Eaton Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Leicester Forenede Arabiske Emirater Sharjah + 4 mere

Kompleksiteten i forretningsmæssige udfordringer i nutidens hyperforbundne verden kræver, at organisationer vender sig til exceptionelle ledere, som kan påtage sig større tværfunktionelle ansvarsområder og bidrage til virksomhedernes vækst på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Master of Business Administration (MBA)

Unicaf University (ZM)
på universitet Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Cypern Cyprus Online + 1 mere

En MBA er med til at spore vejen til succes for enhver studerende eller professionel. Den MBA førsteklasses Unicaf Universitet forbereder vejen for sine kandidater til krævende forretning og giver gode muligheder for ambitiøse studerende eller virksomhedens aktiver til at forbedre deres karriere.

Global MBA

EMAS Eurasian Management & Administration School
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Rusland Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraine Kyiv Hviderusland Minsk Kasakhstan Almaty + 11 mere

Studer på engelsk! (3) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Fuldtid på campus i Rusland! Top-14 bedste MBA'er i Central

Master of Business Administration (MBA) - Fjernundervisning

University of Nicosia
Online Fuldtid Deltid 3 semestre Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

University of Nicosia MBA-programmet sigter mod at give de studerende et solidt fundament for erhvervsuddannelse, der gør dem i stand til at blive effektive ledere overalt i dag

Mba med specialisering

Don Bosco University
Online Fuldtid Deltid 2 - 4 år Juli 2020 Indien Gurugram Guwahati + 2 mere

Programmet er specielt designet til at praktisere ledere i store eller små virksomheder, ledere i offentlige virksomheder og andre i mellemledende kadrer. Vores MBA-program er et tæt planlagt og stærkt struktureret, studentkandidatprogram, der tager sigte på at udvikle deltagerne en grundig indsigt i både det konceptuelle grundlag og de praktiske færdigheder, der er involveret i ledelsen. Læseplanen er baseret på feedback modtaget fra nogle af de bedste tilgængelige programmer og har til formål at berige deltagernes ledelsesmæssige færdigheder og gøre dem mere opmærksomme på de seneste i erhvervslivet og hjælpe dem med at sætte pris på og forstå bedre de nylige nyskabelser i disciplinen.

Global MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Deltid 18 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid Kina Beijing Det Forenede Kongerige London + 4 mere

The Global MBA is a specially designed programme flexible enough to be studied online from anywhere in the world in conjunction with a full work schedule and family life.

Graduate i Business Administration (MBA)

Open University Of Cyprus
Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med Master programmet Business Administration (MBA) er at forberede og styrke erhvervsledere og organisationer gennem købet af specialiseret viden og organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer, så de kan reagere effektivt på de nye moderne internationaliserede markedsdata. Programmet udvikler sig og konstant beriges med nye videnskabelige teorier og praksis, og tendenser inden for ledelse, for at øge den studerendes evne til at anvende metoder og værktøjer til dataanalyse og beslutningstagning i enhver virksomhed miljø.

Master of Business Administration (MBA)

Lakshveer Overseas Solution
på universitet Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Master of Business Administration (MBA) er en postgraduate grad, der er tildelt til studerende, der har mestret studiet af erhvervslivet. Et populært program tilbydes af Malaysias universiteter, udenlandske universitets gren campuser (såsom University of Nottingham, Monash) og andre velrenommerede udenlandske universiteter, der samarbejder med malaysiske institutioner.

MBA Online Management og Entrepreneurship IT (EPITECH)

IONISx
Online Deltid 18 måneder Åben tilmelding Frankrig France Online Algeriet Algeria Online Belgien Belgium Online Canada Canada Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Elfenbenskysten Cote d'Ivoire Online Fransk Guyana French Guiana Online Fransk Polynesien French Polynesia Online Gabon Gabon Online Libanon Lebanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxembourg Luxembourg Online Madagaskar Madagascar Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion (Fr.) Reunion Online Schweiz Switzerland Online + 34 mere

Tjen lederskab for at accelerere din karriere eller lancere dit forretningsprojekt med en Executive MBA med fokus på innovation og business-tech.

Master of Business Administration

GlobalNxt University
Online Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

MBA-program er designet til personer, der ønsker at styrke deres viden og udvikle deres kompetencer på tværs af en bred vifte

E-MBA / Master of Business Administration fjernundervisning

Izmir University of Economics
Online Deltid 2 år September 2019 Tyrkiet Izmir

Master of Business Administration Fjernundervisning (e-MBA) er et særligt program, der er udpeget for dem, der ønsker at integrere videreuddannelse i deres professionelle og personlige liv, mens de opretholder arbejde-familie balance liv på samme tid.

Online MBA

Douglas Business School
Online Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding Hongkong Hong Kong

MBA (top-up) -programmet er tilgængeligt for de studerende, der allerede har bestået OTHM Level 7 Diploma i Strategic Management og Leadership-kvalifikation, og har mindst to års ledelseserfaring. Master of Business Administration (MBA) (top-up) er en 60 credit postgraduate program valideret af University of Chichester.