Online MBA & EMBA programmer

Online MBA og EMBA programmer er designet til fortsat personlig udvikling i erhvervslivet marken og udbydes af en række førende universiteter og handelshøjskoler i hele verden. Online Business programmer er mange og findes i stort set alle lande. Mest populære online business programmer er International Business, Marketing, Entrepreneurship, økonomi, ledelse, Ledelse og projektledelse. De mange forskellige online Business programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære online Business programmer er angivet nedenfor.

Newly added Online MBAs

Aston American University

Master Of Business Administration - MBA (Online)

August 6, 2018
Master of Business Administration (MBA) Programmet er for dem, der søger graduate niveau forståelse inden for: forskning og analytisk tænkning, praktisk anvendelse baseret på teori og i egentlige praksis for ledelse, human resource management, økonomi, informationsteknologi (IT) , forretningsret, regnskab og iværksætteri.

Royal Roads University

Cand.merc. I Executive Management

Juli 10, 2018
For at være succesfuld i dagens globalt fokuserede kommercielle landskab, skal du forstå alt om virksomheden. Vores MBA i Executive Management adresserer de virkelige behov i dagens erhvervsliv, udvikler fleksible sind med evnen til at analysere en situation, syntetisere en strategisk plan og implementere en effektiv løsning.

Geneva Business School Barcelona Campus

Online MBA - International Management

June 21, 2018
Dette onlineprogram er designet til at forberede dig til dagens dynamiske og globale erhvervslandskab.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Online Business Studies?