MBA i international logistik og handel

Generelt

5 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Online MBA-kursus i international logistik og handel er et deltidsuddannelse fra Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business og Design (Tyskland).

Handel og logistik er blandt de største økonomiske sektorer over hele verden og meget kompleks. Forretningsmodeller og værdikæder oplever i øjeblikket hurtig forandring, og digitalisering skaber nye muligheder for mobilitet. Netværk bliver mere intensive, mens markederne og handelsstrømmene skifter. Derudover skal moderne logistik klare nye udfordringer på grund af sammenbruddet i den globale verdensorden. Klimaændringer sætter logistikbranchen under et betydeligt pres på innovation. Enhver, der ønsker at gå ind i ledelse her, har brug for mange års erhvervserfaring og god specialistviden.

Deltidskursen MBA Logistik og handel forbereder dig optimalt til de næste karrieretrin i logistikbranchen. Den er international i sin tilpasning, den sidder ved grænsefladen mellem handel og logistik, den er på engelsk og kan studeres over hele verden. Via myWINGS online-campus og studie-appen kan fagfolk for eksempel fra Europa, Asien, Sydafrika og Latinamerika studere sammen i en studiegruppe.

International erfarne professorer og undervisere fra Tyskland, Østrig, Italien og Indien formidler undervisningsindholdet via interaktive videoforelæsninger og live tutorials. Deltagelsesseminarerne giver dig også muligheden for at udvide dine færdigheder og dit personlige netværk. bremenports giver praktisk relevans. Som infrastrukturforvalter for de globale havne i Bremen og Bremerhaven bringer bremenports sin førstehåndsekspertise til undervisning.

„Sammen med WINGS, en berømt udbyder af fjernundervisning, har vi designet de første internationalt orienterede deltids-kurser til logistikbranchen.“
Robert Howe - administrerende direktør i bremenports

howe_robertWINGS - Wismar University","author_url":"","source":"©WINGS - Wismar University"}" />

Et overblik over dine fordele

 • International universitetsgrad "Master of Business Administration (MBA)"
 • Deltidsprogram for fagfolk (hovedsageligt online)
 • Fleksibel og praktisk
 • På engelsk og tilgængelig over hele verden
 • Multimedia videoforelæsninger (on demand)
 • Undersøg app, læringsplatform og live tutorials
 • Adgang til online biblioteker
 • Personlig udveksling og netværk gennem deltagelsesseminarer i Berlin, København og Barcelona
 • Professionel partner Bremenports GmbH & Co. KG
 • Et internationalt team af undervisere
 • Eksklusiv studiegrupper og personlig støtte

Systemakkreditering

Som alle vores fjernundervisningskurser er MBA International Logistics and Trade integreret i processerne i det interne kvalitetsstyringssystem til undervisning og studier ved Wismar University of Applied Sciences.

Shot with @expeditionxdrone

Karrieremuligheder

Handel og logistik, fremtidens branche: Udsigterne for højt kvalificerede specialister og ledere er bedre end nogensinde. Her søges personligheder, der aktivt vil ledsage de kommende ændringer, der skaber branchen. Med MBA International Logistics and Trade får du færdighederne til at genkende aktuelle globale tendenser, oversætte disse til succesrige forretningsstrategier og til at forme ændringer. Vores MBA-program giver dig specialiseret viden, så du kan svare på morgendagens udfordringer med international handel og logistik på en målrettet og vellykket måde.

Hvis du i øjeblikket arbejder som:

 • Business Development Manager
 • Forsyningschef
 • Key Account Manager Logistik og handel
 • Kategori Manager
 • Organisationsudviklingsleder
 • Manager for strategiske og internationale anliggender
 • Controller
 • Projektleder
 • Indkøb og Indkøbschef

dette online MBA-program kan være meget interessant og udfordrende for dig og din videre karriere inden for international logistik og handelsledelse.

Lær alt om global handel, samfund og miljø, international generel og strategisk ledelse, international økonomi, handelsfinansiering, international forsyningskædestyring, dataanalyse og statistik i informationssystemer, forretningsprocesser og nye forretningsmodeller, overgangs- og ændringsstyring.

Velbegrundet økonomisk viden møder ekspertise, der er testet og testet i praksis: MBA's særlige fokus hviler på de vigtigste trendemner i branchen. Udtryk som dematerialisering, digitalisering og politisk defragmentering samt bæredygtighed er placeret i en virksomhedsøkonomisk kontekst. Lær mere om de komplekse interafhængigheder og udvid dine metodologiske evner og lederegenskaber. Udover økonomisk tænkning, styring, projekt og processtyring kræver dagens transformationsprocesser også kreativitet, innovation og smidighed.

Efter en vellykket afslutning modtager du den internationale universitetsgrad "Master of Business Administration (MBA)" fra Hochschule Wismar, University of Applied Sciences, Technology, Business and Design. Dette vil udstyre dig til det internationale marked og kvalificere dig til en krævende ledelsesrolle. Enhver, der studerer internationalt i dag, har de allerbedste udsigter til at gøre karriere i en af verdens største industrier.

Transportveje

 • Handel - globale værdikæder
 • Intermodal godstransport
 • Luftfragt
 • Forsendelse

sektorer

 • Handle
 • Spedition
 • Forsendelseslinjer
 • Terminaloperatører
 • Logistikvirksomheder
 • Spedition
 • Havne og lufthavne

logistics, truck, frachtschiff

Curriculum

Undersøgelsesmoduler og speciale evalueres i henhold til internationale standarder. I alt tildeles 90 point (ECTS). Uddannelsen omfatter 15 moduler over 4 semestre. Hvert semester afsluttes med et projektværksted, der er designet til at sammenfatte og anvende det lærte indhold. For studerende, der har brug for at få 120 point, tilbyder vi et valgfrit semester med 30 yderligere kreditter.

Programmet undervises på engelsk. Gennem programmet introduceres du til scenarier fra dit professionelle miljø, identificerer problemer fra det operationelle miljø og udvikler videnskabeligt baserede løsninger. For yderligere information om indholdet af modulerne eller kvalifikationsmål bedes du kontrollere det relevante modul i det næste kapitel.

Fast

1. semester Kreditter (ECTS) 20 2. semester Kreditter (ECTS) 20

International generel og strategisk ledelse

4

Dataanalyse og statistik i informationssystemer

4

International økonomi

4

International kontrakt- og handelsret

4

Handelsfinansiering

4

Overgangs- og forandringsstyring

4

International Supply Chain Management

4

Havneorganisation og -styring

4

Global handel, samfundet og miljøet

4

Digitalisering, forretningsprocesser og nye forretningsmodeller

4

3. semester Kreditter (ECTS) 20 4. semester Kreditter (ECTS) 30

Akademisk forskning og skrivning

4

Speciale

30
International skatte- og toldstrategi 4
Public Relations og interessentstyring

4

Grøn forsendelse og bæredygtig logistik

4

Lederskab og innovation

4

   

Kreditter (ECTS) i alt: 90

Valgfri

Yderligere moduler Kreditter (ECTS) 30
Interkulturelle studier 6
Erhvervskommunikation 6
Forretningssimulering 4
Overfør projekt 10
Udflugt 4

Bacheloruddannede med 180 studiepoints har mulighed for at erhverve yderligere 30 point for at blive optaget i et yderligere semester.

Kreditter (ECTS) i alt >> regelmæssig + valgfri: 120

For mere information, kontakt din kursuskoordinator

Study Concept

Med vores fleksible deltids-MBA-program International Logistics and Trade tilbyder vi dig akademisk uddannelse af høj kvalitet ved hjælp af avanceret multimediekommunikation og e-learning værktøjer.

Vores professorer ved Wismar University og undervisere fra forretningsverdenens design og leder dine kurser og garanterer således den højeste akademiske kvalitet.

Undersøgelser i online moduler

Du kan vælge mellem flere eksamensdage pr. Semester. Eksamensdage finder udelukkende sted i weekenderne. Du kan tage dine eksamener i onlinemodulerne fleksibelt på et af vores 16 eksamenssteder eller over hele verden på Goethe-institutter, partneruniversiteter, ambassader eller offentlige institutioner. Hvis det er nødvendigt, har du også tilladelse til at gennemføre eksamenerne andre steder.

Workshops (på stedet)

Dine workshops finder sted en weekend pr. Semester.

135196_pexels-photo-2226458.jpeg

Adgangskrav

Vi glæder os over ansøgninger fra studerende fra alle nationaliteter. I betragtning af dets særlige karakter er programmet rettet til medarbejdere og interesserede parter i den internationale økonomi og logistik.

For at blive optaget på deltids-MBA-programmet International Logistics & Trade skal følgende krav være opfyldt:

135171_mil_grafik_admission_requirements.png

Bevis for passende engelsk-viden

Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal ved passende kvalifikationsundersøgelse demonstrere, at de kan gennemføre deres studier på engelsk, f.eks. g. TOEFL-test med en minimumscertificering af niveau C1.

Vi vil med glæde kontrollere dine individuelle adgangskrav på baggrund af din personlige situation.

Alle dokumenter skal skrives på engelsk eller tysk.

Gebyrer og finansiering

Studieafgiften på EUR 2.700 EUR pr. Semester (ordinær pris EUR 2.950) inkluderer alle tjenester relateret til dit deltids MBA-kursus International Logistics & Trade:

 • Omfattende studiemateriale (manuskripter, faglitteratur)
 • E-learning platform myWINGS & study app
 • Workshops i Berlin, København og Barcelona (inklusive catering)
 • Undersøgelser i online moduler
 • Adgang til online biblioteker
 • Personlig studiestøtte

Efter anmodning kan vi tilbyde dig betaling med afdrag.

Introduktionstilbud til vintersemesteret 2020/21

Med starten af det nye online MBA-kursus "International logistik og handel" i vintersemesteret 2020/21, tilbyder vi dig en eksklusiv rabat på EUR 250 pr. Semester. Det normale semestergebyr er EUR 2.950. Hvis du starter dine studier i vintersemesteret 2020/21, betaler du kun EUR 2.700 * pr. Semester og sparer i alt 1.000 EUR.

Privat finansiering

Vores fjernundervisningskursus er designet til at imødekomme professionelle behov. Så du kan gennemføre fjernundervisningskursus sammen med dit job og bevare dit økonomiske spillerum. Staten støtter din videreuddannelse gennem individuel skattelettelse. Afhængig af din personlige indkomst og din professionelle situation kan du muligvis trække omkostningerne til din fjernundervisning som skattefradragsrige indkomstrelaterede udgifter eller særlige udgifter og dermed godtgøres delvist for dem. Kontakt din skatterådgiver eller dit ansvarlige skattekontor for forsvarlig rådgivning.

Rabat for alumner

Kandidater i WINGS får 10% reduktion af semester- eller kursusgebyrer for alle online- og fjernundervisningskurser og videreuddannelse.

Tysk stipendium til studerende til fjernundervisning

Det tyske stipendium tildeles uafhængigt af indkomst, fx ud over BAföG-støtte. Det universitet, hvor den studerende studerer, beslutter prisen, der tager højde for ikke kun gode karakterer, men også sociale engagement, særlige personlige resultater og den sociale og familiesituation. Som studerende på WINGS-fjernundervisning kan du ansøge om det tyske stipendium fra Wismar University of Applied Sciences. Du kan finde mere information på vores side tysk stipendium.

Finansiering af arbejdsgiveren

Mange virksomheder støtter videreuddannelse af deres ansatte ved at give dem orlov eller økonomisk støtte. Inden for rammerne af individuelle aftaler er der muligheden for at integrere dit kvalifikationsmål i personaleudviklingskonceptet. Endvidere er finansiering fra BFD mulig for medlemmer af Bundeswehr.

Yderligere finansierings- og finansieringsmuligheder

Du kan lære mere om dette i vores Finansieringsvejledning til fjernundervisning med følgende indhold:

 • Spar skat ved fjernundervisning (særlige udgifter, annonceringsomkostninger)
 • Grænseoverskridende tilskud (BAföG, uddannelsespræmie, uddannelseslån, stipendier)
 • Landsspecifikke subsidier (uddannelseskontrol, kvalifikationskontrol, efteruddannelseskontrol)
 • Støtte til midlertidige soldater
 • Personlig studievejledning
Senest opdateret May 2020

Om skolen

WINGS – Wismar International Graduation Services – a subsidiary company of Wismar University (Germany) - offers part-time programs and certified further education for professionals. The study programs ... Læs mere

WINGS – Wismar International Graduation Services – a subsidiary company of Wismar University (Germany) - offers part-time programs and certified further education for professionals. The study programs are offered in the fields of economy, technology, and design through which you can gain a higher public education degree such as a Bachelor’s, Diploma, or Masters. WINGS was built upon this and was set up in 2004. The primary tasks are to develop, organize, and market part-time and further educational programs under the academic expertise of Wismar University. Minimer
Wismar , Bangkok , Berlin , København , Barcelona + 4 Mere Mindre