MBA (Master of Business Administration) er en globalt anerkendt postgraduate kvalifikation for ambitiøse, motiverede kandidater.

MBA-programmerne på UK Home Learning College tilbyder en dobbelt certificering. Efter vellykket gennemførelse af det første sæt enheder, tildeles studerende med et Postgraduate Diploma i Strategisk Ledelse af OTHM Qualifications, efter vellykket afslutning, hvor eleverne udvikler sig til MBA modulerne med Anglia Ruskin University gennem vores samarbejde med London Center of Marketing.

Denne unikke MBA passer til dem, der er håbende forretningsfolk uden tidligere forretnings- eller ledelseserfaring, men har en klar interesse for og lidenskab for Business, Enterprise og Entrepreneurship. Denne MBA er tilgængelig til at studere med online support.

Adgangskrav

For adgang til OTHM Level 7 Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskabskvalifikation skal eleverne have:

 • En æresbevisning grad i beslægtet emne eller UK niveau 6 diplom eller en tilsvarende oversøisk kvalifikation
 • Ældre elever (over 21) med ledelseserfaring (eleverne skal tjekke hos leveringscentret om denne erfaring inden de registreres for programmet)
 • Lærer skal være 18 år eller ældre ved kursets begyndelse
 • Engelsk krav: Hvis en elev ikke er fra et flertal engelsktalende land skal fremlægge bevis for engelsksproglig kompetence

Kvalifikationsstruktur

1st Term-Post Graduate Diploma (6 til 9 måneder)

OTHM Level 7 Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskab består af 4 obligatoriske enheder og 4 valgfrie enheder, hvilket kombinerer 120 studiepoints, 1200 timer Total Kvalifikationstid (TQT) og 600 Guidede Lærings timer (GLH) for den færdige kvalifikation.

Obligatoriske enheder
 • Faglig udvikling og kommunikationsfærdigheder (10 studiepoints): gør det muligt for eleverne at vurdere og udvikle deres egne færdigheder og anvende løbende faglig udvikling til at understøtte deres personlige og faglige mål. Eleverne udvikler faglige færdigheder, herunder kommunikation, akademisk skrivning, præsentation, ledelse, brug af informationsteknologi og forberedelse af curriculum vitae.
 • Strategisk ledelse (15 point): Udvikler elevernes forståelse af strategiske og forandringsledelsesmodeller samt evnen til at gennemgå strategiske planer, at foreslå strategiske muligheder, at oprette gennemførelsesplaner og at lede organisatoriske ændringer.
 • Strategisk Human Resource Management (15 point): udvikler elevernes forståelse for, hvordan effektiv strategisk styring af menneskelige ressourcer understøtter opnåelse af organisatoriske mål i forskellige sammenhænge. Eleverne vil evaluere bidraget fra strategisk human resource management, og anvendelsen af ​​ledelse og ledelsesteori for organisatorisk fordel.
 • Avancerede Business Research Methods (20 point): udvikle elevernes evne til at udføre forskellige former for akademisk baseret ledelsesforskning gennem udformning af et forskningsforslag. Eleverne vil udvikle en kritisk forståelse af de filosofiske, praktiske og etiske begreber inden for forskning inden for rammerne af erhvervsmiljøet.
Valgfrie enheder - Vælg fire
 • Strategisk økonomistyring (15 point): giver eleverne mulighed for at anvende økonomiske principper, der er relevante for ledelsen i en organisatorisk sammenhæng, herunder analytiske teknikker og teorier / modeller for ledelsesregnskaber, evaluering af budgetprocesser, anbefaling af finansieringskilder og vurdering af investeringsoptioner.
 • Supply Chain and Operations Management (15 point): udvikler elevernes forståelse af begreberne og modellerne for effektiv forsyningskæde og driftsstyring på konkurrencedygtige markedspladser ved brug af case studies og real-world industrielle scenarier. Eleverne vil udvikle en forståelse af operationelle processer, teknikker, planlægnings- og kontrolsystemer.
 • Virksomhed og iværksætteri (15 point): Introducerer eleverne til det grundlæggende i forretningsprocesser og strategier relateret til virksomhed og iværksætteri, udvikling af viden om virksomhed og iværksætteri i globale sammenhænge.
 • Globalisering og corporate governance (15 point): udvikler elevernes forståelse af virkningen af ​​lovgivning, etik og global integration på beslutninger, virksomhedsledelse, politikker, processer og aktiviteter foretaget af organisationer.
 • Strategisk forandringsledelse (15 point): udvikler elevernes forståelse af klassiske og moderne teorier om forandringsledelse og hvordan de gælder for nutidige organisationer i den globaliserede verden med identifikation og brug af forandringsmodeller. Eleverne vil forstå de personlige karakteristika for forandringsagenter samt evaluering og udvikling af lederskabskompetencer for at imødekomme nuværende og fremtidige forandringsledelsesroller.
 • Strategisk marketing (15 studiepoints): Udvikler elevernes forståelse af begreber, metoder og tekniske aspekter af strategisk markedsføring og udfordringerne forbundet med markedsføring i dagens forretningsmiljø, herunder hvordan en strategi kombinerer produktudvikling, forfremmelse, distribution, prissætning, relationsstyring og andre elementer.
 • Global Marketing Strategy (15 studiepoints): udvikler elevernes forståelse af problemer, der står overfor nutidige organisationer i den globaliserede verden, med identifikation og brug af globale marketingstrategier, herunder spørgsmål vedrørende internationalisering. Eleverne vil undersøge, hvordan aktuelle udviklinger inden for innovation og design påvirker massejustering og marketingstrategier i organisationer. Enheden dækker også betydningen af ​​at patentere ideer, designregistrering, varemærker og intellektuel ejendom på nye produkter og tjenester.

2. semester - University of Northampton MBA (Top-UP) (Varighed 4-6 Måneder)
Eleverne skal gennemføre følgende to moduler med London School of Marketing for at opnå MBA fra University of Northampton. For flere detaljer om top-up modulerne venligst klik her

Pris

 • One Off Payment = £ 6,450.00
 • ELLER
 • Betalingsplan = 6 afdrag på £ 1.166,66 hver = £ 6.999.99
 • Første indbetaling på 1.166,66 £ på tidspunktet for tilmelding
 • Anden afbetaling på 1.166,66 £ i starten af ​​måned 3
 • Tredje afbetaling på 1.166,66 £ i starten af ​​måned 5
 • Fjerde Afbetaling på 1.166,66 £ i starten af ​​Måned 7
 • Femte Afbetaling på 1.166,66 £ i starten af ​​Måned 9
 • Sjette Afbetaling på 1.166,66 £ i starten af ​​måned 11
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 3 flere kurser fra UK Home Learning College »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
6,450 GBP
Gebyr kan betales i 6 rater
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date