AACSB Accredited

University of Scranton MBA med en specialisering inden for Enterprise Resource Planning (ERP) kombinerer den avancerede forretningskompetence i vores MBA-læseplan med træning i de integrerede software-systemer, der kombinerer vigtige virksomhedsfunktioner som drift, finansiering og indkøb inden for et ERP-system.

Specialiseringen tilbydes i samarbejde med verdens førende ERP-softwarevirksomhed, SAP og dets universitetsallianser-program. Efter afslutningen af online MBA med en specialisering i Enterprise Resource Planning, er kandidater, der gennemfører et ekstra ERP kursus, kvalificeret til at deltage i en ugens lang bootleje med intensiv træning, efterfulgt af en afsluttende eksamen og SAP Associate certificering til dem, der bestiller. Studerende, der vælger denne specialisering, vil modtage værktøjer og ressourcer til at anvende den nyeste teknologi i en forretningskontekst, integrere forretningsstrategi og -processer og sætte informationsteknologi teori i praksis. Som følge af deres deltagelse i programmet vil de få praktisk erfaring, som vil have væsentlig relevans for deres karriere og udvalgte område.

Krav til støtteberettigelse

Studerende skal have en akkrediteret bachelorgrad med et minimum på 2,75 GPA, samt 3 eller flere års faglig erhvervserfaring. Et skriftligt svar på en forretningssagstudie kan være påkrævet for nogle ansøgere. Du bliver informeret om dit individuelle krav efter en gennemgang af din udfyldte ansøgning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurser fra The University of Scranton Online »

Senest opdateret April 16, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date