4 Online Fjernundervisning MA Programmer i Visuelt design i Det Forenede Kongerige for 2024

Online Fjernundervisning MA Programmer i Visuelt design i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores MA Visual Communication Design (Management) er designet til at imødekomme kravene fra designtænkning fra det 21. århundrede og er unik i sit fokus på at forberede dig på nye karrierer. Kurset er skabt til håbefulde designsektorer og giver dig mulighed for at bringe dit kreative talent i forgrunden, mens du lærer vitale moderne discipliner inden for forretningssiden af design- og visuel kommunikationsindustrien. Akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI) er denne MA for fremtidige ledere, der vil bruge designledelsesteknikker og anvende designledelsesstrategier til at skabe succesfulde resultater i deres organisationer.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish, Portugisisk

    I et komplekst og konkurrencedygtigt miljø, som den ene virksomhed i øjeblikket integrerer, er designet blevet en vigtig konkurrencedygtig og strategisk fordel, da det giver innovation og differentiering. London School Of Design And Marketing s Master i Design repræsenterer muligheden for at gøre fagfolk til eksperter fra flere designområder ved at forbedre deres grundlæggende, kritiske og proceduremæssige færdigheder, ikke kun for at forstå virksomhedens virkelighed, men også at bidrage til værdiprocessen skabelse.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk, Portugisisk

    I et komplekst og konkurrencedygtigt miljø som virksomhederne i øjeblikket integrerer, er design blevet en vigtig konkurrencedygtig og strategisk fordel, da den tilbyder innovation og differentiering.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores MA Visual Communication Design (Management), er blevet udformet til at imødekomme kravene fra det 21. århundredes designtænkning og er unik i sit fokus på at forberede dig til nye karrierer. Kurset er skabt til håbefulde designprofessionelle og giver dig muligheden for at bringe dit kreative talent i forgrunden, mens du lærer vitale moderne discipliner inden for forretningssiden af design- og visuel kommunikationsindustrien.