ONLINESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige

En kandidatgrad er en kandidatgrad, at de studerende kan tjene, når de har afsluttet den nødvendige kurser i deres valgte disciplin. MA grader fås i mange forskellige specialiteter, som giver eleverne mulighed for at skræddersy deres uddannelse til deres fremtidige karriere og livsmål.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

2 Resultater i Kandidat, Sverige, Fjernundervisning Filter

MA i voksenuddannelse og global forandring

Linköping University
MA
Aug 2021
<
Deltid
<
4 semestre
15 Jan 2021
Engelsk
Online

Regeringer over hele verden opfordrer borgerne til at træne og uddanne sig for at forblive konkurrencedygtige i en forbundet verden. Kritiske diskurser om globalisering kræver ...

Læs mere

Master of Arts in Digital Humanities

Linnaeus University
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online

Kandidatuddannelsen i digitale humaniora er et to-årigt program på avanceret niveau inden for digital humaniora, det primære studieretning.

Læs mere