Filter
MA
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad kræver års studier for at tjene, men det kan være uvurderlig for kandidater i et konkurrencepræget arbejdsmarked. MA grader tilbydes i mange forskellige koncentrationer, så eleverne kan fremme deres viden og erfaring inden for deres valgte område.

Målene for en miljømæssig studier program omfatter at finde måder at øge energieffektiviteten, minimere forureningen, øge miljøbevidstheden og tilskynde alternativ energianvendelse. Hovedfokus for studerende er at lære at vurdere og løse miljøproblemer.

 

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Miljøvidenskab

Royal Roads University

MA / MSc i miljø og forvaltning program er en tværfaglig kandidatgrad designet til at forbedre strategisk beslutningstagning på miljøområdet. Programmet lægger vægt på te ... [+]

Oversigt

MA / MSc i miljø og forvaltning program er en tværfaglig kandidatgrad designet til at forbedre strategisk beslutningstagning på miljøområdet. Programmet lægger vægt på teamwork og fokuserer på tekniske og politiske spørgsmål ved hjælp af systemer og bæredygtighedsperspektiver for at forberede dig til ledelse og ledelse i din miljøkarriere.

Dette er et 42-årigt, 2-årig blandet program, herunder 3, 3 ugers campus-boliger, kombineret med online-læring og en afhandling.

Blended Delivery ModelOnline Learning

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus varierer i længden, med pauser mellem kurser.... [-]

Canada Victoria
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Royal Roads University

Nu mere end nogensinde skal vi invitere alle i samfundet, i alle aldre, til at være en del af løsningen. Som miljøkommunikatorer og undervisere inspirerer vi andre og ove ... [+]

Oversigt

Master of Arts i Miljøuddannelse og Kommunikationsprogram vil styrke dig og give dig dybde og indsigt i at lede og motivere andre til at udvikle et bæredygtigt, miljømæssigt forsvarligt samfund.

Blended Delivery Model

Online Learning

Størstedelen af dette program er oplevet gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores web-baserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemfører individuelle og gruppearbejde og engagerer dig med resten af dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus varierer, med pauser mellem kurser.... [-]

Canada Victoria
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk