ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatgrad er et avanceret akademisk program, der kan tage omkring to år på fuld tid skolegang til at tjene, har givet de studerende allerede modtaget en bachelorgrad. Optjening en MA kan hjælpe eleverne med at opnå deres uddannelsesmæssige mål og sætte dem på vej mod opstilling af deres faglige mål så godt. 

En uddannelse i investeringerne har til formål at lære eleverne de færdigheder, der er nødvendige for at udføre med succes i en række beslægtede karriere. Nogle af disse erhverv omfatter rigdom management konsulent, finansielle planner og investeringsafkast analytiker.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Investering, Det Forenede Kongerige Filter

MA i økonomi og investering

London School of Business & Finance
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Oktober 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans

Dual MSc

London School of Business & Finance
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Oktober 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Bliv en nøglespiller i bank-, investerings- eller finansbranchen med en grad, der matcher dine høje ambitioner. Vores dobbelte online MSc