ONLINESTUDIES.DK

En kandidatgrad kræver års studier for at tjene, men det kan være uvurderlig for kandidater i et konkurrencepræget arbejdsmarked. MA grader tilbydes i mange forskellige koncentrationer, så eleverne kan fremme deres viden og erfaring inden for deres valgte område.

I den moderne arbejdsmarked, bør en uddannelse i investering aldrig undervurderes. Dette kan være nøglen til at gøre flere ønskelige karrierer til rådighed, såsom finansiel konsulent, finansiel analytiker, finansiel rådgiver, og junior analytiker, som kunne give de studerende pålidelige og velbetalte erhvervsmæssige muligheder.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

2 Resultater i Investering, Europa Filter

MA i økonomi og investering

London School of Business & Finance
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Oktober 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans

Dual MSc

London School of Business & Finance
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Oktober 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Bliv en nøglespiller i bank-, investerings- eller finansbranchen med en grad, der matcher dine høje ambitioner. Vores dobbelte online MSc