Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Master of Arts uddeles jævnligt til studerende, der gennemfører avanceret pensum i deres valgte fagområde. Studerende kan være forpligtet til at afslutte et bestemt antal kerne- og valgfag, bestå eksamener, gennemføre forskning, forberede og forsvare en afhandling eller færdiggøre praktikophold. Hvad er en MA i investering? Kandidater i dette studieområde opnår ofte avancerede færd… Læs mere

En Master of Arts uddeles jævnligt til studerende, der gennemfører avanceret pensum i deres valgte fagområde. Studerende kan være forpligtet til at afslutte et bestemt antal kerne- og valgfag, bestå eksamener, gennemføre forskning, forberede og forsvare en afhandling eller færdiggøre praktikophold.

Hvad er en MA i investering? Kandidater i dette studieområde opnår ofte avancerede færdigheder og viden om investeringsteori og styring af markedsrisiko. Med mange klasser fokuseret på økonomi og økonomi kan eleverne også studere international business og økonomisk politik, statsvidenskab, forvaltning af offentlige finanser, værdipapirer, kvantitativ analyse, etik og faglige standarder, risikostyring, præstationsmåling, analyse af regnskaber, regnskab og anvendelse forskning ved styring af investeringsporteføljer.

Forståelse af portefølje- og investeringsstyring kan gavne kandidater både professionelt og når de forvalter deres familie og personlige investeringer. At have evner til at forstå årsregnskaber og analysere en organisations finanspolitiske stilling kan også skabe værdi i hele sin karriere, uanset om de arbejder i en privat industri eller for en nonprofit-enhed.

Udgifterne til at fuldføre en kandidatgrad varierer typisk afhængigt af, hvor institutionen er placeret, uanset om der tilbydes klasser online eller i klasseværelset og længden af ​​programmet. Undervisning og gebyrer ændres normalt, hvis den studerende tager på fuldtid eller på en fleksibel deltidsplan.

Studerende, der tjener denne grad, går ofte ind i banker og accepterer stillinger som investeringsbanker, handelsdirektør, finansanalytiker, vicepræsident, finansdirektør eller personlig finansiel rådgiver. Andre karriereforløb omfatter ofte finansiel planlægger, værdipapirhandler, økonomichef, porteføljeadministrator, handler, børsmægler, finansdirektør, kasserer, finansdirektør, revisor, kontroller, finansinspektør eller investeringsmægler.

Kandidatuddannelser kan være tilgængelige via online kurser, personligt klasseværelser eller en kombination af de to lærerkanaler. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
London School of Business & Finance: InterActive
UK Online, Det Forenede Kongerige

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans -
MA
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Apr. 2020
Online