ONLINESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia

En kandidatgrad er en kandidatgrad, at de studerende kan tjene, når de har afsluttet den nødvendige kurser i deres valgte disciplin. MA grader fås i mange forskellige specialiteter, som giver eleverne mulighed for at skræddersy deres uddannelse til deres fremtidige karriere og livsmål.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

2 Resultater i Kandidat, Gambia, Fjernundervisning Filter

Ma i komparativ religion / komparativ kristen teologi

EUCLID (Euclid University)
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online

EUCLID tilbyder to nært beslægtede programmer i tilknytning til dets anerkendte ekspertise og mellemstatslige mandat inden for intergruppenes studier og diplomati.

Læs mere

Ma i islamiske studier

Islamic Online University
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Online

Den islamiske Online University (IOU) har lanceret verdens første undervisning-fri kandidatuddannelse i islamiske studier program, som tilbydes helt online og på engelsk som u ...

Læs mere