Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tjene en Master of Arts er normalt udført på to år med fuld tid indskrivning på et universitet. Denne grad kan forberede enkeltpersoner til bedre jobmuligheder eller adgang til ph.d.-programmer. Hvad er en MA i økonomi? Dette studieprogram omfatter en bred vifte af emner relateret til pengeforvaltning. Disse områder omfatter investment banking, regnskab og personlig opsparing forvaltnin… Læs mere

At tjene en Master of Arts er normalt udført på to år med fuld tid indskrivning på et universitet. Denne grad kan forberede enkeltpersoner til bedre jobmuligheder eller adgang til ph.d.-programmer.

Hvad er en MA i økonomi? Dette studieprogram omfatter en bred vifte af emner relateret til pengeforvaltning. Disse områder omfatter investment banking, regnskab og personlig opsparing forvaltning. Studerende kan have mulighed for at vælge en bestemt faglig specialitet, såsom erhvervsinvesteringer eller pensionsplanlægning. Programdeltagere kan lære investeringsstyring, finansanalyse og corporate finance principper. Læringsmiljøet kan bestå af forelæsninger, video tutorials og peer-studerende og faglige netværk. Kursusemner omfatter generelt virksomhedernes værdiansættelse, regnskabsaflæggelse og finansøkonomi. Afhængigt af programmet suppleres studierne med valgfag, som eleverne kan vælge.

Problemløsning og analytiske færdigheder styrkes normalt, når enkeltpersoner studerer finansiering. Det er kvaliteter, som mange arbejdsgivere ønsker i jobkandidater. Lederskab er et andet træk, der ofte udvikles, hvilket er nyttigt i mange aspekter af livet.

Udgifterne til at tjene en MA i Finans varierer afhængigt af universitetet. Enhver, der har spørgsmål vedrørende undervisning og gebyrer, opfordres til at kontakte institutioner direkte.

En MA i Finans kan være en skridt til en vellykket karriere inden for økonomi og internationale erhvervssektorer. Uanset de økonomiske forhold er der generelt en stærk efterspørgsel efter højt kvalificerede personer inden for områder som finansiel rådgivning, fondsledelse og bankvirksomhed. Disse fagfolk arbejder ofte for værdipapirfirmaer og multinationale virksomheder. De sikrer typisk mellem- og øverste ledelsesstillinger. Jobtitler direkte relateret til denne grad omfatter børsmægler, retskonsulent, aktuaranalytiker, investeringsbankmand, revisor og økonomichef.

Personer, der er interesserede i at erhverve en MA i Finance online, kan forbedre deres konkurrencemæssige fordel på jobmarkedet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
London School of Business & Finance: InterActive
UK Online, Det Forenede Kongerige

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans

Bliv førende inden for finans-, investerings- eller bankverden med en dybdegående uddannelse af det globale marked. Med LSBF's MA i finans -
MA
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Jan 2020
Online