153 Online Fjernundervisning MA Programmer i Europa for 2024

Online Fjernundervisning MA Programmer i Europa for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tilmeld dig IU's online masteruddannelse i produktledelse for at tilegne dig de færdigheder og viden, der er afgørende for succes i nutidens konkurrenceprægede forretningslandskab. Gennem et omfattende pensum vil du udvikle ekspertisen til at skabe og administrere succesfulde produkter fra start til lancering, udnytte markedsindsigt, strategisk planlægning og effektiv kommunikation.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Behovet for at forstå det globale sikkerhedslandskab har aldrig været mere presserende. I løbet af det 21. århundrede er sikkerhedstrusler steget eksponentielt over hele verden. De spænder fra det traditionelle, såsom strategisk konkurrence, atomspredning og globale reaktioner på terrorisme, til det mere nutidige, såsom tab af biodiversitet, klimaændringer og trusler mod menneskelig sikkerhed. Vi vil også dække globale magtbalancer og uligheder mellem det globale nord og det globale syd i en postkolonial verden. Denne online Global Security Master's vil udstyre dig med færdighederne til at tænke over disse sikkerhedsspørgsmål holistisk og give dig mulighed for at finde praktiske løsninger på de dilemmaer, de udgør. Gennem tæt engagement i forskning og undervisning i verdensklasse udført af den største og mest forskelligartede samling af forskere i sikkerhedsstudier på planeten, udvider du din konceptuelle forståelse, når du tænker på sikkerhedsspørgsmål og trusler. Ved hjælp af sager og scenarier fra den virkelige verden bygger du de nødvendige færdigheder til effektivt at forhandle de ofte konkurrerende krav om at sikre mennesker, stater og det naturlige miljø i en kompleks global kontekst.

    • Liverpool, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Erhverv kompetencerne til at være en global konkurrent på verdensmarkedet finansielle markeder med din Master i finansiering og investeringer, tildelt af Det Internationale Telematiske Universitet UNINETTUNO og leveret til dig 100% online. Bliv dygtige til forretningsfinansielle principper, økonomisk analyse og investeringsstyring på så lidt som 18 måneder.

    • Hull, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med MA i uddannelse lærer du at udmærke dig som en moderne underviser i en stadig mere sammenkoblet verden og få en evidensbaseret tilgang til at manøvrere de muligheder og udfordringer, der præsenteres i uddannelsen. Med dette Masters-kursus vil du være i stand til at leve op til vores tids krav. Det er opdateret med bevis for bedste praksis og er baseret på stærke teoretiske perspektiver og de nyeste innovationer inden for uddannelse.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk, Portugisisk

    Master i Marketing på London School of Design og Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish, Portugisisk

    Marketing spiller en afgørende rolle i forretningsstrukturen, som finder sig i stigende grad krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet søger højt kvalificerede, kreative og innovative fagfolk, der er begavet af effektive strategier i internationale sammenhænge. Disse fagfolk forventes at kunne løse ledelses- og strategiproblemer på flere forretningsområder. London School Of Design And Marketing s mastergrad i Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    De specialiserede moduler, der tilbydes i dette MA Serious and Violent Crime-kursus, dykker ned i de forskellige former for alvorlig og voldelig kriminalitet. Med en praktisk tilgang vil du tilegne dig den nødvendige ekspertise, færdigheder og kvaliteter til at påtage dig lederroller inden for dette felt. Disse moduler omfatter emner som refleksiv praksis, lederskab, psykologien bag alvorlige forbrydelser og meget mere, hvilket giver dig en enestående mulighed for at undersøge alvorlig og voldelig kriminalitet grundigt.

    • Online

    Deltid

    95 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores nye MA-lov (konvertering) bliver den nye Pathway til praksis for ikke-juridiske kandidater, der enten ønsker at komme videre på vores LLM Legal Practice (SQE1 & 2) eller SQE1 Preparation Course for at kvalificere sig som advokat eller Bar Practice Course (BPC) at kvalificere sig som advokat fra oktober 2021.

    • Rome, Italien
    • Italy Online, Italien

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Rome Business School Online Master i Arts & Culture Management blev designet og udviklet under hensyntagen til behovene hos dem, der for første gang nærmer sig virksomheden inden for Arts & Culture samt de professionelle tal, der allerede har den første rigdom af erfaring inden for dette felt; dette eksklusive program indeholder det multikulturelle miljø, der er typisk for Rome Business School , og giver deltageren en grundig viden og afgørende færdigheder til at starte og konsolidere en karriere i kunst- og kulturbranchen. Derudover kan du være master i en online version, og du kan have kvalitetslæring overalt! Vi har mere end 10 år inden for onlineundervisning, og vi er medlem af Grupo Planeta de Agostini, førende inden for levering af programmer i onlinetilstand, vores "fjernundervisning" -kurser tilbyder alt indholdet i klasselæring for at bruge en komplet og professionaliserende oplevelse.

    • Athens, Grækenland
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Arts in Learning Design and Technology - Online er en verden af uddannelse og virksomhedstræning, der ændrer sig fundamentalt ved hurtigt at omfavne online levering og nye teknologier. Den seneste globale trend mod online læring har resulteret i stor efterspørgsel efter dygtige videns- og instruktionsdesignere. Efterspørgslen er ikke kun begrænset til skoler, gymnasier og universiteter. Men den er også til stede i et stigende antal virksomheder, uddannelsesorganisationer og nonprofitorganisationer, der anerkender den permanente forandring i den måde, vi arbejder, træner, underviser og lærer på.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online MA Interior Design vil give dig den avancerede viden og de færdigheder, du har brug for for at etablere dig selv som en succesfuld kreativ indretningsarkitekt. Studer i dit eget tempo med vores deltids online indretningskursus, mens du mestrer, hvad der skal til for at skabe bygninger, miljøer og rum, der er innovative, inspirerende og med succes adresserer både nuværende og fremtidige bæredygtighedsudfordringer. Leveret af anerkendte eksperter inden for indretning, vil vores MA Interior Design udfordre dig til at tænke ud af boksen og tage din kreativitet til dets grænser og ud over det, og frigøre dit potentiale som professionel indretningsarkitekt.

    • Online

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Er du interesseret i at tage din viden om historie til et højere niveau? Vil du tilføje dit kompetencerepertoire? Eller måske vil du fortsætte din faglige udvikling?

    • Germany Online, Tyskland

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    German

    AKAD-masterprogrammets sammenhængende tilgang "Global Management and Communication (MA)" opfylder kravene i aktuelle fagområder inden for højere ledelse i meget høj grad. Emner for Global Management og International Communications er tæt forbundet.