ONLINESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Costa Rica

En kandidatgrad kræver års studier for at tjene, men det kan være uvurderlig for kandidater i et konkurrencepræget arbejdsmarked. MA grader tilbydes i mange forskellige koncentrationer, så eleverne kan fremme deres viden og erfaring inden for deres valgte område.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Costa Rica tilbyder en sponsorerede og samtidig studerende-venlige videregående uddannelse læreplanerne. Landet har 20 offentlige og 44 private universiteter med de førende tre offentlige universiteter er University of Costa Rica, Den nationale universitet og costaricanske Institute of Technology.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Costa Rica, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Costa Rica, Fjernundervisning Filter

Online MA i bæredygtig fred i den moderne verden

University for Peace
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
Online

Online Master of Arts-programmet i bæredygtig fred i den moderne verden engagerer kompetente fagfolk og forskere til at løse presserende og komplekse globale problemer, der ve ...

Læs mere