ONLINESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Centralafrikanske Republik

En kandidatgrad er et avanceret akademisk program, der kan tage omkring to år på fuld tid skolegang til at tjene, har givet de studerende allerede modtaget en bachelorgrad. Optjening en MA kan hjælpe eleverne med at opnå deres uddannelsesmæssige mål og sætte dem på vej mod opstilling af deres faglige mål så godt. 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Personer, der ønsker at fordybe sig i forskellige kulturer og lære nye sprog kan nyde at studere i Den Centralafrikanske Republik. Landet er hjemsted for mere end 80 forskellige etniske grupper og 120 forskellige sprog. Fransk og Sangho er landets to officielle sprog.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Centralafrikanske Republik, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Centralafrikanske Republik, Fjernundervisning Filter

Ma i komparativ religion / komparativ kristen teologi

EUCLID (Euclid University)
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online

EUCLID tilbyder to nært beslægtede programmer i tilknytning til dets anerkendte ekspertise og mellemstatslige mandat inden for intergruppenes studier og diplomati.

Læs mere