ONLINESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Canada

En kandidatgrad er en kandidatgrad, at de studerende kan tjene, når de har afsluttet den nødvendige kurser i deres valgte disciplin. MA grader fås i mange forskellige specialiteter, som giver eleverne mulighed for at skræddersy deres uddannelse til deres fremtidige karriere og livsmål.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Canada, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

2 Resultater i Kandidat, Canada, Fjernundervisning Filter

Master of Arts in Christian Ministry (MACM)

Carey Theological College
MA
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
01 Nov 2020
Engelsk
Online

Carey Theological College 's Master of Arts i Christian Ministry - programmet er til studerende, der ønsker at udvikle kapaciteten til teologisk refleksion omkring kald, minis ...

Læs mere

Kunstmester i klassisk arkæologi

Unitelma Sapienza
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi repræsenterer en stor innovation blandt italienske universitets kurser. De berømte studier i arkæologi i Rom Sapienza Universitet er k ...

Læs mere