MA kunst (fjernundervisning)

Generelt

Program beskrivelse

OCAs MA Fine Art

Evalueringsresultaterne i marts er næsten i, og for nogle studerende markerer det afslutningen på deres studieniveau på Open College of the Arts. For dem, der ønsker at fortsætte fremad, og for andre kunstnere og praktikere, der ønsker at studere postgraduate uddannelse, er OCAs MA Fine Art et tre-årigt, deltidsuddannet program, der tilbyder studerende akademisk udfordring og innovativ levering.

Lanceret i 2011 og var den første MA Fine Art i Europa, der blev tilbudt af åben læring og er OCAs første skridt ind i postgraduate-tilbudet i sin 30-årige historie.

At være proaktiv og tænke for sig selv er meget anset i kunsten. OCA's balance i struktur fra læseplanen og selvretning er en frugtbar kombination. Det er en, der har gjort det muligt for mig at udvikle min egen stemme, der ikke er påvirket af husstil. MA har åbnet nye aspekter af undersøgelse og praksis, herunder forskning.

Eleanor MacFarlane

OCAs MA Fine Art forbereder de studerende til professionel praksis inden for deres valgte disciplin og understøtter den eksisterende praksis og forhåbninger fra studerende, der arbejder i en lang række medier, herunder maleri, tegning, skulptur, printproduktion, installation, performance, tidsbaseret arbejde, digital kunst og fotografering. Programmet lægger vægt på studiepraksis, med teori, kontekst og professionel praksis integreret igennem.

MA har tilladt mig at være langt mere eksperimentel med mit arbejde. Det har åbnet mit sind for yderligere efterforskning af materialer, mere interesseret i processen og mindre om resultatet end jeg gjorde før. Jeg har mistet mine forventninger til oprettelsen af et stykke, så jeg er en meget løsere og mere eksperimentel maler nu.

Amelia Wilson

Fleksibiliteten i MA Fine Art-programmet, gennem online levering og deltid, gør det tilgængeligt for studerende, der på grund af arbejde og familieforpligtelser ellers ikke ville være i stand til at overveje at studere på højere grad.

Studerende rejser gennem kurset sammen i en kohort, deler erfaringer og lærer gennem gruppe- og individuelt arbejde. Læreplanen bygger på et mere struktureret program mod autonomt studium med vægt på forespørgsel, kritisk refleksion og udforskning. Gennem forelæsninger, seminarer, tutorials og kritikker samt en-til-en tutorialsstøtte drager de studerende fordel af ekspertisen hos kernekursusledere og gæsteforelæsere og tutorer, der har en række ekspertise, herunder kuration, medier og marketing, kunstteori, professionel praksis og beslægtede discipliner (for eksempel antropologi).

Programmet har haft en virkelig positiv indflydelse på min kunstterapi og psykoterapipraksis. At gå på college om dagen er urealistisk for mange mennesker, og gebyrer for heltidskurser kan være uoverkommeligt høje. I modsætning hertil finder jeg OCAs fleksibilitet og bevidsthed om studerendes forskellige forhold meget inkluderende. Det er enormt støttende, berigende og inspirerende at mødes med en gruppe kunstnere fra hele verden.

Jane Dudley

Progressionsruter er både individuelle og kollektive. For nogle studerende kommer progression fra at modtage provision for arbejde. For andre handler det om eksponering af deres arbejde for et voksende publikum gennem udstilling i specifikke gallerier. Like vigtigt bevis for progression for studerende øger rækkevidden og virkningen af deres peer-netværk nationalt og internationalt eller går videre til videre, beslægtet undersøgelse eller arbejde inden for kunsten.

Jeg kan med sikkerhed sige, at programmet har overskredet mine forventninger, og at mit arbejde og billeder er forbedret. Jeg har bedre kendskab til moderne og historiske kunstnere og værker. Jeg har et tydeligere fokus på, hvor jeg skal hen med min egen praksis.

Mark Daniels

Studere en MA i kunst med OCA

Vores MA Fine Art-program er et unikt postgraduate-kursus leveret af fjernundervisning.

Det er ideelt for kreative praktikere, der ønsker at udvikle deres færdigheder yderligere, vejledere, der ønsker at udvikle deres egen praksis for at informere deres undervisning eller studerende, der ønsker at gå videre til postgraduate studier uden for det konventionelle videregående uddannelsessystem.

Kursusoversigt

Vores MA Fine Art-program var tidligere et tre-årigt, deltids-kursus, der tilbyder dig akademisk udfordring og unik mulighed for at forbedre din praksis. Lanceret i 2011 og var den første MA-kunst i fjernundervisning i Europa. I år etablerer OCA en to-årig undervisningsmodel for MA Fine Art-programmet, der adskiller sig fra den foregående tre-årige model. Detaljer om kursusstrukturen er i øjeblikket under udvikling. For at modtage opdateringer, bedes du indsende en forespørgselsformular. Den toårige undervisningsmodel forventes at være klar til indtagelse 2020/2021, der begynder i august 2020.

Gennem online levering og deltid er vores Fine Art-program tilgængeligt for alle, der på grund af arbejde, pleje eller familieforpligtelser ellers ikke kunne overveje at studere på et højere grad.

Vores MA Fine Art introducerer professionel praksis inden for din valgte disciplin og tilbyder støtte til dine ønsker. Kurset dækker en lang række medier, herunder maleri, tegning, skulptur, trykning, installation, performance, tidsbaseret arbejde, digital kunst og fotografering. Programmet lægger vægt på studiepraksis, med teori, kontekst og professionel praksis integreret igennem.

Du rejser gennem kurset sammen med andre studerende i en kohort; deling af erfaringer og læring gennem gruppe- og individuelt arbejde. Læreplanen bygger på et mere struktureret program mod autonomt studium med vægt på forespørgsel, kritisk refleksion og udforskning. Gennem forelæsninger, seminarer, tutorials og kritikker samt en-til-en tutorial support, vil du drage fordel af ekspertisen hos centrale kursusvejledere og gæsteforelæsere. Disse fagfolk har en enestående vifte af ekspertise, herunder kuration, medier og marketing, kunstteori, professionel praksis og specialiserede discipliner (for eksempel antropologi).

Progressionsruter er både individuelle og kollektive. For nogle studerende kommer progression fra at modtage provision for arbejde. For andre handler det om eksponering af deres arbejde for et voksende publikum gennem udstilling i specifikke gallerier. Uanset hvad du ønsker, uanset om det øger rækkevidden og virkningen af dine netværk nationalt og internationalt, går videre til videre relateret undersøgelse eller arbejder inden for kunst, er dette kursus perfekt til dig.

Kursusfilosofi

Kurset omfatter en bred, praksisbaseret filosofi i kunst, der tillader fleksibilitet i praksis fra færdighedsbaseret arbejde til konceptuel praksis. Kurset inkluderer:

 • En til én undervisning via telefon, e-mail eller videokonferencer
 • Online seminarer
 • Videoforelæsninger og præsentationer
 • Peer group-diskussion og kritik
 • Gruppeprojekter
 • Adgang til Bridgeman Education Art-bibliotek i verdensklasse og digitale ressourcer fra University for the Creative Arts
 • Online gruppeorientering og workshops i workshop.

Caroline Wright - programleder for MA Fine Art

”Min praksis omfatter webstedsresponseret visuelt og performance-arbejde ved brug af medier så forskellige som glas og guld. Jeg har arbejdet for byer og landdistrikter, samfundsrum, gallerier, teatre, kirker, på øde ubeboede øer og for publikum i 100'erne og af dem… ”

Kursusindhold

Der er i alt 180 HE-point i denne grad, der dækker væsentlige elementer, herunder følgende mål:

Visuel undersøgelse

 1. Få en forståelse af en række passende metoder til undersøgelse og de kommunikationsevner og det akademiske sprog, der er relevant for fagområdet
 2. Dyrk spekulative og udforskende tilgange til kunstpraksis gennem anvendelse af refleksion, evaluering og syntese
 3. Fremstil et organ af arbejde, der demonstrerer integrationen af teoretiske og praktiske bekymringer, kritisk bevidsthed og forståelse af den moderne kontekst

Test praksis

 1. Udvid et passende undersøgelsesområde og fastlæg parametre for din efterforskningsaktivitet
 2. Analyser den konceptuelle kontekst af din praksis for at generere kreative ideer og praksis
 3. Demonstrer personligt ansvar og uafhængig tanke gennem en integreret tilgang til praksis og kontekstuelle problemer

Opløsning og redegørelse

 1. Demonstration af avanceret stipendium i din kunstpraksis og kontekstuelle arbejde
 2. Demonstrer en sofistikeret forståelse af komplekse koncepter gennem skriftlig og professionel præsentation af studiopraksis
 3. Demonstrer udvikling af selvforsyning og en klar vision og strategi for at muliggøre vedvarende professionel praksis ud over kurset

Hjælp til personlig vejledning

Tutorer, der støtter vores MA i kunst, er både praktiserende kunstnere og erfarne HE-undervisere.

Tid og tilmelding

I år etablerer OCA en to-årig undervisningsmodel for MA Fine Art-programmet, der adskiller sig fra den foregående tre-årige model. Detaljer om kursusstrukturen er i øjeblikket under udvikling. For at modtage opdateringer, bedes du indsende en forespørgselsformular. Den toårige undervisningsmodel forventes at være klar til indtagelse 2020/2021, der begynder i august 2020.

Levering

Kurset leveres primært af e-læringsteknologier, der inkluderer online seminarer og peer group-diskussion. Uafhængig forskning og studiopraksis er et væsentligt element i kurset.

Udenlandske studerende

Der er taget hensyn til deltagelse af oversøiske studerende inden for MA-programmet. Vi anerkender, at de muligvis befinder sig i en anden tidszone, og online deltagelse inden for Storbritanniens tidszone kan være en udfordring. Møder er omhyggeligt planlagt under hensyntagen til placeringen af oversøiske deltagere, men nogle sessioner kan dog være uden for arbejdsdagen for nogle studerende. Derudover planlægger OCA en til en session på tværs af tidszoner, og nogle sessioner er eventuelt asynkrone.

IT / Online-krav

Inden applikationen skal der udføres en IT-undersøgelse for at sikre tilstrækkelige færdigheder, viden og internet / online kapacitet samt etablere en tilstrækkelig bredbåndshastighed.

Adgangskrav

 • Tilmelding til MA Fine Art på OCA sker via ansøgningsskemaet, porteføljen og samtalen. Det er ikke et krav at have en tidligere grad i kunst, selvom dette kan være en fordel. Din portefølje og din personlige erklæring skal demonstrere en sofistikeret forståelse af din kunstpraksis og moderne kunst og en evne til at formulere din tankegang verbalt og skriftligt. MA Fine Art omfatter en bred vifte af fremgangsmåder fra figurativ maleri, til fotografering og tekstiler til video, performance og installationskunst.
 • For ansøgere, hvor engelsk ikke er deres første sprog, skal de fremlægge bevis for sprogfærdighed fra en liste over godkendte dokumenter, der kan gennemgås i studerendes forskrifter.

Karrieremuligheder

Dette kursus er ekstremt fleksibel, og dets struktur betyder, at du kan tjene, mens du lærer og samtidig fremme dine karrieremuligheder. Mennesker, der studerer denne MA, vil være bedre placeret til at få højere undervisningsstillinger inden for kunstområdet eller flytte ind i kreative beskæftigelsessektorer.

Gebyrer, finansiering og andre omkostninger

Nedenfor er det aktuelle kursusgebyr under det treårige program. Når den toårige undervisningsmodel er etableret, kan gebyrstrukturen og prisfastsættelsen ændre sig.

Beboere i Den Europæiske Union, herunder Det Forenede Kongerige:

 • £ 2.935 pund for 2019/20.

Omkostningerne til det treårige program er derfor ca. £ 9.000 pund, idet der tages højde for en mindre leveomkostningstilpasning hvert år.

Beboere i resten af verden:

 • 4.100 pund sterling for 2019/20.

Omkostningerne til det treårige program er derfor ca. £ 12.000 pund, idet der tages højde for en mindre leveomkostningstilpasning hvert år.

Alle OCA-kurser er opført på Student Finance England, Wales og Nordirland, der giver de studerende mulighed for at ansøge om et studielån til at dække gebyromkostningerne. Du kan også være i stand til at ansøge om et vedligeholdelseslån og / eller handicappede studenter til at hjælpe dig med udgifterne til studiet.

OCA Learner Support Scheme kan tilbyde delvise bevillinger til kursusgebyrer for studerende, der ikke er berettigede til finansiering via Student Finance, baseret på økonomisk vanskelighed.

Andre finansieringskilder kan omfatte arbejdsgiverbidrag, Forbedret læringskreditter (for væbnede styrker, der betjener personale og tjenesteforladere) og fængselsundervisningstillid.

Som studerende med OCA kan du få adgang til de fleste læsemateriale via de digitale bibliotekservices og e-bøger eller sendes til dig i posten.

Andre omkostninger, du måtte finde på din grad, inkluderer køb af materialer / bøger / tekster til hjælp i din praksis og forskning. Disse kan være omkring £ 350 på HE7. Studerende opfordres også til at deltage i udstillinger, og omkostningerne kan variere. Arbejdet sendes stort set til vejledere og til vurdering gennem OCA Learn VLE eller via e-mail, men postomkostningerne forventes imidlertid at være omkring £ 40 pr. Vurdering for afsendelse af materiale afhængigt af materialernes mængde og vægt. Priser for oversøiske studerende vil være højere og afhænger af hjemlandet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre