Læs den officielle beskrivelse

Regeringer over hele verden opfordrer indtrængende borgere til at uddanne og uddanne sig for at forblive konkurrencedygtig i en sammenhængende verden. Kritiske diskurser om globalisering kræver evnen til at lære i situationer, der spænder over store kulturelle og geografiske skillelinjer. Vores program er for dem, der ønsker at forstå voksenuddannelse inden for rammerne af globale forandringer inden for et unikt digitalt læringsformat, der har vundet international anerkendelse.

Online læring og speciale

Denne kandidatuddannelse forbedrer elevernes evne til at arbejde i en globaliserende verden og udfordre de traditionelle perspektiver på globaliseringen. Vores program er et lige samarbejde mellem Linköping University og partneruniversiteter i Canada (University of British Columbia), Sydafrika (University of Western Cape) og Australien (ny partner, der bliver annonceret).

Alle kursusaktiviteter foregår inden for en digital læringsplatform, hvor du vil lære sammen med studerende fra partneruniversiteterne i en global klasse, hvilket gør programmet virkelig internationalt. Kurserne indeholder emner som at lokalisere sig i global læring, voksenuddannelse: sammenhænge og perspektiver, global / lokal læring og forståelse af forskning.

Vores kandidater er i stand til at lære og undervise globalt, bruge globale forbindelsesteknologier, forstå videnbaserede samfund og deres konsekvenser for at lære, forstå globaliseringsdiskurser, udvikle kulturelle følelser og følsomheder og udvikle et ligestillingsperspektiv for at lære og omformulere deres egne professionelle praksis .

De kan også fortsætte deres akademiske karriere i yderligere projekter.

Programmet vandt 2005 Curriculum Innovation Award, uddelt af Kommissionen for Professorer for Voksenuddannelse af American Association for Voksen og Fortsat Uddannelse og også E-Learning Excellence Award (2015) på den 14. Europæiske Konference om E-læring, der afholdes på Hertfordshire University, UK.

Udvælgelsen vil være baseret på akademiske karakterer og hensigtserklæring. Ansøgeren skal forelægge en hensigtserklæring, der er skrevet på engelsk, og forklarer hvorfor de ønsker at studere dette program (ca. 1000 ord). Brevet skal indeholde et resumé af bachelor essay / projekt og en beskrivelse af akademiske studier og erhvervserfaring relevant for voksenuddannelse.

Adgangskrav

Bacheloruddannelse, svarende til en svensk kandidateksamen med hovedfag i uddannelse, voksenuddannelse eller andet emne relevant for voksenuddannelsen

eller

Bacheloruddannelse, svarende til en svensk kandidateksamen og yderligere faglige studier relevante for voksenuddannelsen

eller

Bacheloruddannelse, svarende til en svensk kandidateksamen og yderligere dokumenteret erhvervserfaring på mindst tre år i voksenuddannelse.

Engelsk, svarende til engelskniveauet i svensk gymnasieuddannelse (engelsk B / engelsk 6).

Særligt udvalg

Udvælgelsen vil være baseret på akademiske karakterer og hensigtserklæring.

Ansøgeren skal forelægge en hensigtserklæring, der er skrevet på engelsk, og forklarer hvorfor de ønsker at studere dette program (ca. 1000 ord). Brevet skal indeholde et resumé af bachelor essay / projekt og en beskrivelse af akademiske studier og erhvervserfaring relevant for voksenuddannelse.

Grad

Master of Arts og samfundsvidenskab (et år) med en majoritet i voksenuddannelse

Karrieremuligheder

Efter den afsluttende eksamen vil du have en teoretisk viden om globalisering og dens indvirkning på forskellige steder. Denne viden, der er nødvendig, når du arbejder i forskellige formelle og uformelle voksenuddannelsesorganisationer.

Kandidater fra programmet vil kunne: lære og undervise globalt, bruge globale forbindelsesteknologier, forstå videnbaserede samfund og deres konsekvenser for at lære, forstå globaliseringsdiskurser, udvikle kulturelle følelser og følsomheder og udvikle et ligestillingsperspektiv for læring og omformulering deres egen professionelle praksis.

Studerende kan også fortsætte deres akademiske karriere i yderligere projekter.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret October 26, 2018
This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Deltid
Price
96,000 SEK
Gælder kun studerende uden for EU, EØS og Schweiz
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019